Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek miért nem ír?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért nem ír?

Figyelt kérdés
január 5.-én megbeszéltünk egy mozit, de közbe jött neki valami.azt mondta amint ráér írni fog.azóta se írt, de most látom más lány képéhez írt, hogy szép vagy meg stb :((

2012. jan. 19. 21:11
 1/8 anonim ***** válasza:
mert nem érdekled. vagy elfelejtette. vagy....
2012. jan. 19. 21:12
 2/8 anonim ***** válasza:
buktad. kiengeszteljelek? ruhát le!
2012. jan. 19. 21:12
 3/8 anonim ***** válasza:
úgy tűnik talált mást...
2012. jan. 19. 21:13
 4/8 pqpqpq ***** válasza:

talan ra jott hogy cikized aval hogy moziba hivott es nem mashova pedig annyi mas kozos program lehetett volna...

Ugy kell neked

2012. jan. 19. 21:13
 5/8 Nazira ***** válasza:
Ez 1szemét lekoptatós duma volt ennyi. Ha meg láttad odaírhattál volna, h jéé eddig velem akartál moziba menni már meg őt kábítod:D
2012. jan. 19. 21:14
 6/8 anonim ***** válasza:
jan. 5. ? ó hol van az már... felejtsd el.
2012. jan. 19. 21:14
 7/8 A kérdező kommentje:
tudom hülyeség a facebook de folyamatosan belájkol de nem írok rá mert mindig én írtam rá aztán 1 hónapig hanyagoltam és írta, hogy mit szólnék egy mozihoz.nem értem -.-
2012. jan. 19. 21:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Hol tart a világ, te jó ég :D.
2012. jan. 19. 22:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!