Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg van olyan, hogy egy nő válás után többé nem akar belekezdeni egy új párkapcsolatba? Nektek van ilyen ismerősötök?
Figyelt kérdés
A férfiakra inkább jellemzőbb, hogy megvannak egymaguk is, kevésbé kapcsolatfüggők, de a nőknél ezt nem tudom hova tenni. Nem jobb az nekik, hogyha van mellettük egy bástya, aki vigyáz rájuk, szereti őket, megjavít bármit a ház körül, nem mellesleg gondoskodik az orgazmusukról?tegnap 18:25
1/18 anonim 

válasza:

Hát nem tudom honnan szedted, hogy a nőknek mindenáron férfi kéne és a férfiak megvannak a nők nélkül miközben sírnak, hogy nem bírják nélkülük naponta ezen az oldalon. 🤣
2/18 Fragments of Fantasy 

válasza:

Bármilyen fura számodra, de az embere nem egyformák..
Nem mindenki ugyan azt akarja, sem a kapcsolatban és utána sem.
3/18 anonim 

válasza:

Attól is függ, hány éves az adott nő. Minél idősebb, annál kevésbé akar már új társat.
A nők meg ugyanúgy, ha nem jobban ellátják magukat.
4/18 anonim 

válasza:

Az a nagy helyzet, hogy nagyon jónak kell ahhoz lenni, hogy egy érettebb nő beengedje az életébe. Nem kell a ház körül megjavitani semmit, el tud intézni maga is mindent. A szeretet és minőségi szex az, ami valóban megerne, de erre sok férfi nem képes.
5/18 anonim 

válasza:

Hmmm
10 eve egyedul vagyok. Nem azert mert nem kellenek 😁
Egyszeruen nincs igenyem arra h pasim legyen.
Magam megteremtettem ami kell nekem van munkam megtakaritasom lakhatasom ... Szerelni tudok fat is vagok ha kell mindennemu haz koruli munkat el tudok vegezni.
Szexre meg ott vannak az alkalmi pasik ha olyanom van...
6/18 anonim 

válasza:

Van. Ex-anyósjelöltem ilyen. A férje halála óta nem volt senkije. Egyszer feladott vmi hirdetést, de aztán nem is válaszolt a levelekre, mert meggondolta magát. Idősek közül messze ő volt a legharmonikusabb életű, magával legjobban levő ember, nem is csak nő, akivel valaha találkoztam.
7/18 anonim 

válasza:

Kutatások bizonyítják, hogy a szingli nők boldogabbak, mint a házasságban elok.
8/18 Senior Séf 

válasza:

Anyám 36 évesen özvegyült meg, és soha t9bbé nem ment férjhez. Volt néhány udvarlója, de úgy tartotta, olyat úgysem talál, mint apám volt.
9/18 anonim 

válasza:

Ez a kérdés paradoxon. Azt írtad, hogy a férfiak kevésbé kapcsolatfüggők erre fel azt akarod, hogy a nők ne legyenek egyedül mert a férfiak szükségesek. Most egyszerűen ratyi vagy, vagy igazából csak szexre akarnád a nőket és cserébe te és a többi férfi lemenne papucsba a punci miatt?
10/18 anonim 

válasza:

9-nem paradoxon, mert egy kapcsolatfuggo nem tudja elkepzelni, hogy valaki nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!