Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » 10 év párkapcsolat, esküvő,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

10 év párkapcsolat, esküvő, majd egy év után válás?

Figyelt kérdés
Látok pár ilyet a környezetemben, kb 10 évet élnek együtt, mire összeházasodnak, aztán válnak egy éven belül. Akkor mi értelme összeházasodni? Az esküvő után romlott el a kapcsolat? Ha hitel miatt házasodnak csak, annak meg nincs értelme, mert nem válhatnak el büntetés nélkül (babaváró, csok)
tegnap 20:24
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, én 1 év után mentem férjhez, s 11 év múlva váltam 😃
tegnap 20:27
 2/10 anonim ***** válasza:
53%
Ez a tipikus, menni akar a tojó, na..., gyorsan elveszem, hogy lenyugodjon dolog. Ennek van az a formája is, amikor a pasi/nő nyel, és bevállalja a babát, amit amúgy soha nem akart.
tegnap 20:32
 3/10 anonim ***** válasza:
94%
Gondolom azt hiszik, hogy az esküvő majd megoldja a problémákat. Aztán kiderül, hogy nem...
tegnap 21:01
 4/10 anonim ***** válasza:
71%
aki 10 évig nem vette el a párját, az csak kényelemből van vele, és fenn akarja tartani a lehetőséget, hogy bármikor dobbanthasson. A nő kb 10 évig tűri, hogy őt el se vették, bezzeg a barátnői már mind elkeltek... addig nyaggatja a pasit, amig ő is megkapja az esküvőjét, de a kapcsolat már 7 éve is kaki volt..
tegnap 21:02
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van ilyen ismerősöm, pont így volt kb. 9 év járás, 8 hónap esküvő és válás. A problémáik nyilván nem 9 év után kezdődtek, hanem jóval előbb, csak épp azok ellenére összeházasodtak. Van ez így.
tegnap 21:07
 6/10 anonim ***** válasza:
76%
A másik ilyen nagy halmaz a legyen gyerek és akkor majd rendbe jön a kapcsolat... :(
tegnap 21:33
 7/10 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem sokan azt hiszik, hogy majd a langyos posvány kapcsolatot meg fogja menteni a szintlépés. Sok nő amúgy is vergődik azért, hogy vegye már el őket valaki. Úgyhogy gyorsan akkor már összeházasodnak, van pár happy hét / hónap és utána még jobban fáj visszatérni ugyanabba a kiábrándító langyos posványba, ezért akkor már meglépik végre azt, amit esküvő helyett kellett volna. Ez még a jobbik eset, a hülyébbek ilyenkor vállalnak gyereket, hogy na majd akkor az lesz a megváltó.
tegnap 21:35
 8/10 anonim ***** válasza:
16%

Az nem akar esküvőt, akinek van esze. Semmi értelme. Teremtsen olyan életet, ahol nem kell hitel, ennyi.

Ez az esküvő egy értelmetlen dolog. A nők ezzel akarják magukhoz láncolni a párjukat, valamint azt hiszik, ettől fontosabbak lesznek. Hat, aki papír nélkül se szereti a párját, az azzal együtt se fogja. Valamint aki csak a papírt tartja biztosítéknak, hogy a párja nem hagyja el, annak komoly bizalmi problémái vannak.

A férfiak pedig fogalmam sincs, miért akarnak esküvőt. Sokak csak a nőjük miatt mennek bele, de vannak, akik tényleg akarnak esküvőt. Biztos a hagyományos szerepekben hisznek. Valamint a hagyományos életmodellen túl nem nagyon gondolkodnak.

Nekem is sok ilyen ismerősöm van. Sokáig együtt - esküvő - rövid időn belül válás. Még akkor is, ha van egy pár hónapos gyerek... Ebből is látszik, hogy sokszor (persze nem mindig) a legönzőbbek vallalnak gyereket.

Nekem nem kell se gyerek, se esküvő. Gyerek azért, mert rossz anya lennék és ennek nem akarok kitenni senkit. Esküvőt pedig azért nem akarok, mert felesleges.

tegnap 22:22
 9/10 anonim ***** válasza:
76%
Tarsadalmi elvaras. Te mar vahy 20+ akkor ferjhez kell memned mert nagyanyad, anyad, novered is ezt tette. Lehet az a szerencsetlen no meg nem akar csak ugye a szulok.
ma 07:59
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem a társadalmi elvárásokra alapoztak. Egyébként a fent említett helyzet gyakorta előfordulhat.
ma 09:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!