Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg van olyan, hogy egy nő válás után többé nem akar belekezdeni egy új párkapcsolatba? Nektek van ilyen ismerősötök?

10
Szerintem az mert a nőkre szeretné fogni, hogy sokkal inkább kapcsolatfüggők, de közben szex miatt képes lenne papucskodni és előadni a szerelmet. Tehát még hazug disznó is lenne. Mondjuk pont ilyesmi miatt marad inkább a nő szingli mint még egy kamuzóssal legyen együtt még szexkapcsolat mentén is.

Ez pont, hogy fordítva van.Emeletes baromságokat írsz.Pont hogy a férfiaknak kell mindig nő az életébe, ezért van az, hogy válás, özvegyülés, szakítás után első dolga a férfiaknak más nőt felhajtani, az nekik a legfontosabb.
Ezzel szemben csomó elvált nő egyedül marad akár 5-10 évig is, az özvegy asszonyok meg akár életük végéig is.

"Nem jobb az nekik, hogyha van mellettük egy bástya, aki vigyáz rájuk, szereti őket, megjavít bármit a ház körül, nem mellesleg gondoskodik az orgazmusukról?"
Vigyáz rájuk? Hogy? Nem vigyáznak a férfiak a nőkre, nincs is miért.A nők csak a férfiaktól szorulnak védelemre, a nők nem bántják egymást.
Szeret? A férfiak többsége nem tud szeretni.Mit javítanak meg? A férfiak többsége egy villanykörtét nem tud kicserélni és/vagy direkt nem csinál semmit, mert mindenhez lusta.Orgazmus? Egy csomó nő az életét leéli úgy, hogy férfi soha nem tudott neki orgazmust okozni.

Nővérem 54 éves, korához képest jó nő
Azt mondja a menopauza után egyáltalán nem kívánja már a szexet és együtt élni se tudna senkivel. Teljesen jól elvan egyedül, vannak barátai, két felnőtt lánya.

Rengeteg nő marad inkább egyedül válás után, de nem azért, mert nincs jelenkező.
Anyámnak is rengetegen próbáltak udvarolni, pedig 3 gyerekkel vált el, de nem kellett neki senki. Azt mondta, hogy férfi nélkül sokkal nyugisabb az élete.
Ha én elválnék, nekem sem kellene többé senki.
A nőket a házasság/együttélés csak tönkreteszi, korlátozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!