Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vissza lehet találni egymáshoz? Mi a véleményetek, tapasztalatotok? Tanácstalan vagyok és elkeseredett.

K-O-M-M-U-N-I-K-Á-C-I-Ó-!!!
Magától soha sehol semmi nem változik!
Egy utolsó alkalommal leülnék a férjeddel és őszintén elmondanám neki mindezt: hogy neked nem a pénz számít, nem azért kell megszakadnia, hogy mindent előteremtsen! Neked figyelemre és szeretetre van szükséged, de már nem bírod ezt így! Ha nem változtat, különválnak útjaitok!
Egy dolgot ennek ellenére úgy gondolom nem érdemel meg tőled: hogy félrelépj. Mivel ő az ő szemszögéből azért próbál mindent megadni neked, hogy jó legyen nektek. Egyes emberek azt hiszik, ez minden alapja és minden más másodlagos. Mások tudják, hogy ez nem igaz, de nem vagyunk egyformák. Ezért mondtam: kommunikálj! Azt gondolom, egy őszinte hangvételű beszélgetést megér! De ne egy szemrehányás legyen belőle meg veszekedés! Éreztesd, hogy ennek tétje van és nem női hiszti! (mert az igényed egyébként jogos)
Nyugodtan helyezt "történelmi kontextusba" - én ebben és ebben nőttem fel és emiatt erre és erre van szükségem.
Hátha célt érsz. Ha nem megy, még mindig külön utakra mehettek. Szerintem!

2. Neked meg olvasás!
"de már annyiszor elmondtam hogy mi a baj hogy nincs kedvem mégegyszer belefáradtam"

Amit most művelsz, azzal csak még jobban ásod a szakadékot köztetek.
Egy kis figyelmet és érdeklődést nem lehet 6 évvel egy lapra tenni.
Elsőnek azt javasolnám, hogy menjenek programozni, keressetek közös élményeket, beszélgessetek - és így lassan, de visszatalálhattok egymáshoz.
De ehhez mindketten kelletek!

#3: Olvastam. De azt gondolom, nem mindegy az előadásmód, a kontextus, a stílus. Ezért mondtam, hogy ne női nyavajgásnak tűnjön, hanem komoly beszélgetésnek.
De ha "nincs kedvem" a kérdező részéről, akkor meg nincs miről beszélni, akkor off és 'viszonlátás.

Fejezzetek be a kérdezőt szidni!
Nárcisztikus volt valszeg az apja és a ferje is nagy valószínű ugyanaz.
Pszichológiai a végzettségem, nyilván nem diagnóztizálok ennyiből, de az hogy tesz rád magasról, elhanyagol, nem törődik veled, és te a leírtak alapján mindent megteszel hogy kommunikáld de őt nem érdekli akkor te hiába próbálod egyedül jobbá tenni a kapcsolatot.
Vannak biztos jó pillanatot.
Nezd a bennfentes videóit a youtubeon es az életmenedzsmentet , egy szőke pszichológus nő videói nagyon jó tanácsokat ad, sokat segíthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!