Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Vissza lehet találni egymáshoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vissza lehet találni egymáshoz? Mi a véleményetek, tapasztalatotok? Tanácstalan vagyok és elkeseredett.

Figyelt kérdés
Van egy rendkívül kedves, nagylelkű férjem. Általában az ember pont ilyet kíván magának. Kiszámítható és biztonságot nyújtó. A jövőre való tekintettel, ha esetleg később családot szeretnénk megbízható jó döntés vele maradni. Még csak 28 éves vagyok és 6 éve vagyunk együtt 2 éve házasok. A fent leírt érzelmi biztonság és kiszámíthatóság miatt döntöttem úgy hogy vele akarok lenni. Borzasztó gyerekkorom volt apám alkoholista anya meghalt amikor kicsi voltam a testvéremről és apámról is én gondoskodtam. Mindig a helyes döntést kellett meghozni ami másnak jó és állandóan meg kellett húzni magam. Ebből menekültem egy biztos kapcsolatba. De a biztos kapcsolattól most szenvedek, nagyon sokszor kellett a figyelmért könyörögnöm és a szeretetért. Milliószor rá kellett szóljak a férjemre, hogy csak egy percre álljon meg és figyeljen rám, értékelje a pillanatot. Egy hónapja beszéltem vele, hogy a csak a férjemtől nem kapom meg egyedül azt a figyelmet és érzelmet amire szükségem van. Anyagiakban mindent próbál megteremteni, de nekem nem arra van szükségem. Arra én is képes vagyok. A törődés és szeretet hiányzott tőle. Egy helyen dolgozunk mind a ketten de teljesen külön részlegen és időközben felbukkant egy 3. fél is a munkahelyen aki figyel rám és én pedig rá figyeltem fel. Ha minden rendben lenne a kapcsolatunkban tudom hogy ez nem történne meg, a másik fél hidegen hagyna. Ahogy azt is tudom, hogy ő szingli neki nincs veszíteni valója nem akar semmit mást csak egy két alkalmat. Én is vágyom arra amire ő de férjnél vagyok. A közös házat, “családot” kutyust nem akarom feladni, de boldogtalan vagyok és szenvedek. Annyira frusztrál már csak a jelenléte is a férjemnek, hogy menekülök előle, mindent igyekszek megtenni hogy minél kevesebb időt legyek vele és a közelébe. Érzi hogy valami nincs rendben, de már annyiszor elmondtam hogy mi a baj hogy nincs kedvem mégegyszer belefáradtam. Félek ha elválok bánni fogom egész életemben, de felek attól is ha nem teszem megfogom csalni ami ki fog derülni és nagyon nagy fájdalmat fogok okozni neki, amit nem érdemel mert jó ember. Az is probléma hogy nekem ő volt az első minden téren nincs tapasztalatom, soha nem éreztem ilyen vágyat és vonzalmat senki iránt mint a másik férfi iránt. Azt reméltem elmúlik de napról napra csak rosszabb. A férjemmel alig beszélek, nincs is kedvem. Érzi hogy valami nem jó szerintem sejt mindent és most próbál kompenzálni, de én úgy érzem már késő. Ezek után hogy lehetne még menthető valahogy a kapcsolat vissza lehet találni egymáshoz? Annyira úgy érzem hogy teljesen belefáradtam.

ma 09:20
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
12%
Tokmindegy kivel d.gatod magad. Minek ezen drámázni.
ma 09:29
 2/15 anonim ***** válasza:
46%

K-O-M-M-U-N-I-K-Á-C-I-Ó-!!!

Magától soha sehol semmi nem változik!

Egy utolsó alkalommal leülnék a férjeddel és őszintén elmondanám neki mindezt: hogy neked nem a pénz számít, nem azért kell megszakadnia, hogy mindent előteremtsen! Neked figyelemre és szeretetre van szükséged, de már nem bírod ezt így! Ha nem változtat, különválnak útjaitok!

Egy dolgot ennek ellenére úgy gondolom nem érdemel meg tőled: hogy félrelépj. Mivel ő az ő szemszögéből azért próbál mindent megadni neked, hogy jó legyen nektek. Egyes emberek azt hiszik, ez minden alapja és minden más másodlagos. Mások tudják, hogy ez nem igaz, de nem vagyunk egyformák. Ezért mondtam: kommunikálj! Azt gondolom, egy őszinte hangvételű beszélgetést megér! De ne egy szemrehányás legyen belőle meg veszekedés! Éreztesd, hogy ennek tétje van és nem női hiszti! (mert az igényed egyébként jogos)

Nyugodtan helyezt "történelmi kontextusba" - én ebben és ebben nőttem fel és emiatt erre és erre van szükségem.

Hátha célt érsz. Ha nem megy, még mindig külön utakra mehettek. Szerintem!

ma 09:38
 3/15 anonim ***** válasza:
74%

2. Neked meg olvasás!

"de már annyiszor elmondtam hogy mi a baj hogy nincs kedvem mégegyszer belefáradtam"

ma 09:40
 4/15 anonim ***** válasza:
56%
Részvétem a férjednek.
ma 09:44
 5/15 anonim ***** válasza:
51%
Nem erőltetném ezt a kapcsolatot. Az ilyen ember soha nem változik meg. Végig boldogtalan lennél egy ilyen bunkó pasi mellett. Gondolom a szexet igényli és ugranod kell, amikor neki ahhoz van kedve. Te pedig cserébe igényelnéd a lelki törődést. Pont ennek hiányában sorvad el sok nő a legtöbb házasságban. Hiába a puccos ház, autó, stb. Én menekülnék és elkezdenék élni.
ma 09:45
 6/15 anonim ***** válasza:
0%

Amit most művelsz, azzal csak még jobban ásod a szakadékot köztetek.

Egy kis figyelmet és érdeklődést nem lehet 6 évvel egy lapra tenni.

Elsőnek azt javasolnám, hogy menjenek programozni, keressetek közös élményeket, beszélgessetek - és így lassan, de visszatalálhattok egymáshoz.

De ehhez mindketten kelletek!

ma 09:48
 7/15 anonim ***** válasza:
73%

#3: Olvastam. De azt gondolom, nem mindegy az előadásmód, a kontextus, a stílus. Ezért mondtam, hogy ne női nyavajgásnak tűnjön, hanem komoly beszélgetésnek.

De ha "nincs kedvem" a kérdező részéről, akkor meg nincs miről beszélni, akkor off és 'viszonlátás.

ma 09:52
 8/15 anonim ***** válasza:
55%
Nem, ezt már nem lehet megmenteni. Neked más farok kell, neki meg nincs igénye rád. El kell válni.
ma 10:03
 9/15 anonim ***** válasza:
56%
Drága jó Istenem leírtál egy litaniát miközben csengetnek alulról más férfira és ahelyett, hogy elválnál már végre mivel úgyis boldogtalan vagy inkább meg fogod csalni és egy r!banc leszel. Amúgy igen csak meg akar szopatni és kefélni, esze ágában sincs veled kapcsolatban lenni, de a férjed is csak kihasznál. Tehát válni kéne és véletlenül se társfüggőként r!bancoskodni!
ma 10:11
 10/15 anonim ***** válasza:
46%

Fejezzetek be a kérdezőt szidni!

Nárcisztikus volt valszeg az apja és a ferje is nagy valószínű ugyanaz.

Pszichológiai a végzettségem, nyilván nem diagnóztizálok ennyiből, de az hogy tesz rád magasról, elhanyagol, nem törődik veled, és te a leírtak alapján mindent megteszel hogy kommunikáld de őt nem érdekli akkor te hiába próbálod egyedül jobbá tenni a kapcsolatot.

Vannak biztos jó pillanatot.

Nezd a bennfentes videóit a youtubeon es az életmenedzsmentet , egy szőke pszichológus nő videói nagyon jó tanácsokat ad, sokat segíthet.

ma 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!