Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Másnál is előfordul hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnál is előfordul hogy ismerkedèskor mindenki màr az elejèn megkérdezi hogy mi volt a válás oka? Szerintem ez két emberre tartozik, intim dolog. Esetleg kesőbb rà lehet tèrni. De milyen valaszt vàrnak? Hogy kibeszèljem a pàrkapcsolatomat?

Figyelt kérdés
jún. 15. 14:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
49%

Nem azt várják, hanem azt, hogy ha esetlegesen ti is szétmentek, akkor kibeszéled-e majd a jövőben a kapcsolatotokat. No meg arra kíváncsiak, hogy túl vagy-e már a volt párodon.

Üdv.: egy kétszeresen elvált 40+-os nő

jún. 15. 14:27
 2/12 anonim ***** válasza:
91%

Nagyon sokan cipelnek traumákat, gyűlöletet,illetve egyéb problémákat, pl adósságok, lakhatási problémák, gyerekkel,vagy szülővel fennálló gondokat. Ezek viszont sajnos befolyásolhatják a kialakuló új kapcsolatot.

Azt is jó tudni, hogy a volt házastárs nem folytat -e bosszúhadjáratot, mentálisan nem problémás -e.

Illetve ahogy az 1-es is írja, nem mindegy,hogy a válás két napja, vagy egy éve volt. Fel kell dolgozni,le kell zárni a múltat.

Különben nem lehet a jövőre, a közös jövőre koncentrálni.

jún. 15. 14:33
 3/12 anonim ***** válasza:
81%
Aki tapasztalt,az tudja, hogy nagyon sokat elárul a randi partnerről az, hogy hogyan beszél az exéről.aki úgy adja elő a dolgokat, hogy minden a másik hibája,azzal jobb inkább vigyázni. Ha nagyon elfogult,mentegeti, akkor még lehetnek benne érzések iránta.ha nagyon viharos volt a szakítás, lehet még korai az új partner. Bármi lehet, szóval jogos ha neked szegezik a kérdést
jún. 15. 15:47
 4/12 anonim ***** válasza:
81%
Igen nagyon lényeges információ miért lett vége az előző kapcsolatoknak. Verted? Csaltad? Ittál? Lusta here voltál és unta hogy kiszolgál? Játékgépeztél? Igénytelen voltál? Stb. Felejtős vagy rögtön és nem pazaroljuk tovább egymás idejét.
jún. 15. 16:07
 5/12 A kérdező kommentje:
Ertem köszönöm mindenkinek a valazt, èn az ilyen kèrdezőnek nem is hùzom tovàbb az idejèt mert rögtön skippelem. Amùgy a kerdès hasonlò ahhoz hogy mièrt àrulod az autòdat. Valasz altalaban h nőtt a csalàd stb. Senki sem azt mondja hogy 200km enkent szervìzben van.
jún. 15. 18:37
 6/12 A kérdező kommentje:
A parkapcsolat valahol egy piac ahol mindenki el akarja adni magàt, a legjobb formajaban. Az hogy egy koràbbi jàtszmaban hogyan tudott esetleg becsapni kijatszani vki, min csùszott el miert kellene elarulni. Hogy ugyanabba a csapdàba kerüljünk a következő kapcsolatban? Hiszen a sors önismetlő. Ha az uj pàr tudja hogy mik a gyenge pontok akkor ott fog tamadni ő is. Tehàt ertelmetlen feltenni szerintem ezt a kerdest. Vagy Ti 1-4 ig őszintèn elszidjàtok magatokat v a pàrotokat?
jún. 15. 18:46
 7/12 anonim ***** válasza:
26%

Azt hiszik téged dobtak csaltak te vagy a szánalom es biztos te csak örülhetsz ha ő egyaltalán hozzádszól.

Aztán jön az hogy bezzeg neki van parja hehe.

Ezért .

jún. 15. 19:53
 8/12 anonim ***** válasza:
26%
Én màr inkabb azt irom ki hogy bonyolult kapcsiban vagyok vagy ilyeneket. Mert lenézik azokat a nőket akik tarsat keresnek hogy biztos nem kell senkinek azert van fent.
jún. 15. 19:55
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a hozzàszolast, àrnyalòdott ìgy a kèp bennem, a vàlaszaimban is mèg jobban megfontoltabb leszek.
jún. 15. 20:31
 10/12 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem igenis fontos kérdés ez, mert sok mindent megmutat az illetőről. Hajlandó-e a saját hibáit belátni, hogyan nyilatkozik a másikról, van-e olyan vízválasztó, ami miatt nem működne a dolog (nálam pl. a megcsalás megbocsáthatatlan dolog... ha megtudom, hogy vki korábban csalt már meg mást, ott a vége a dolognak). Arról meg, aki titkolózik, joggal feltételezi a többség, hogy az ő hibája volt, csak kummant. Nem feltétlen kell minden elmesélni Léda tojásaitól kezdve, de az alapokat illik elmondani.
jún. 16. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!