Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk/férfiak: miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/férfiak: miért nem tudtok ilyenek lenni?

Figyelt kérdés

Előre leszögezem: akinek nem inge, ne vegye magára, eszemben sincs általánosítani, csak sokan vannak, akik nem ilyenek.

Nézzétek meg őt:

[link]

Teljesen normálisan néz ki. Nincs divatb.zis haja nyírva, nincs fültágító a fülében, se gyémántfülbevaló, nem jár rózsaszín és további férfiatlan göncökben, nem festi és vasalja a haját... csak egyszerűen férfi. NEM kifejezetten ilyen pasikat akarok látni az utcán (pl neki még túl gyerekes az arca...), de szerintem egy átlagos férfinak tudnia kell, h mi áll jól neki. És tudom, h rengeteg hasonló normális pasi van, de egyre több a vasalt hajú, csőgatyás, lógó nadrágos trendifiúcska. Ez NEM kell a nőknek. Max a kislányoknak. Miért nem tudtok ilyenek lenni?

(Elismétlem gyengébbek kedvéért: véletlenül sem általánosítok, nem kell bizonygatnotok, h a lányoknak ez kell, nyilván van olyan csoport, akinek igen, de most tényleg az érett nőkről beszélünk.)

2012. jan. 30. 21:51
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Jó, hát Borsodban én sem biztos, hogy találnék ilyen fiúkat, mert ott a lakosság egy része erősen pigmentált, a másik része meg suttyó.

Miskolcon, az egyetemen szerintem sikerrel járnál. Oda azért csak normálisabb srácok járnak, nem gyémántfülbevalósok.

Ha meg vidéki disco-kban mozogsz, ott nyilván a trendi cica fiúk gyűlnek össze.

2012. jan. 31. 11:38
 22/28 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Feketébe, vagy fehérbe szoktam öltözködni, sokak szerint kicsit bűnözősen. 23:33 voltam
2012. jan. 31. 12:32
 23/28 A kérdező kommentje:

ma 11:38 - Azért vannak itt is kivételek, de elég nehéz őket megtalálni, a többség tényleg (ahogy írtad) suttyó.

Mc-on lakom, de egyetemen annyira nem vagyok ismerős. Na nembaj, ha szeptembertől a fővárosba költözöm, nagyobb eséllyel találok normálisat (ja igen, az a durva, h ott tényleg nagyon sok normális pasit látok, sokkal több "esélyest", mint pl itt.

ma 12:32 - bűnözősen :D azért ugye nincs fux a nyakadban? :D (na kb akkor a te öltözködésed is átlagos, nincs vele para gondolom. de mi az, h nem akarsz olyan lenni, mint a srác a fotón? nyilván nem ez az ideál és a többi meg sz.r, de mi a baj vele? h tök átlagosan öltözködik?)

2012. jan. 31. 13:27
 24/28 anonim ***** válasza:
Mert nem vagyunk kólok :)
2012. jan. 31. 17:40
 25/28 A kérdező kommentje:
kól?
2012. jan. 31. 19:49
 26/28 gfhhhhhhhhhhhhhhhh ***** válasza:

A miskolci egyetemes dologhoz hozzátennék ezt-azt! Én is oda járok, férfiasan öltözködöm, de azért nem ez a meghatározó ott sem... Egyre több "szolismajom" rohangál ott is mert ez a trendi. Sőt mi több egyre több a bunkó beképzelt alfahím.

Ha engem fejlövéssel fenyegetnének akkor se vennék fel csőgatyát és akkor sem vasalnám a hajam. Attól sem érzem jobban férfinak magam, ha megjátszom az alfahímet. Nem ítélkezek senki felett, ha nekik így jó csinálják: járjanak szoliba, vasalják a hajukat, nem érdekel. Úgysem én vagyok a célközönség és nem is állok olyan emberrel szóba, akinek ez imponál...

22/F

2012. febr. 2. 12:48
 27/28 anonim ***** válasza:
senkit nem fogsz tudni megváltoztatni.Valakinek a lenyalt hajú fültágítósok jönnek be valakinek a szőkék, barnák ...stb. Neked ezek.Ennyi keress magadnak ilyet, mert olyan is van.
2012. febr. 2. 14:19
 28/28 A kérdező kommentje:

ma 12:48 - átlagban a miskolci srácok ilyenek, nem tudom miért. csak arra tudok gondolni, h a lányok nagyrészének ilyenek itt az igényei... ami... eléggé gáz, ezért nem látok olyat általában, akire azt mondanám, hmm, ez igen. :)

ma 14:19 - nem az a célom, h bárkit is megváltoztassak, én se örülnék neki, h ha egy nap elém állna valaki és azt mondaná, h most azonnal lövessek magamba 10 kiló fémet. ez a kérdés egyrészt azért vetődött fel bennem, h megtudjam a dolog miértjét és igen, kicsit rá is akarom ébreszteni a férfiakat/fiúkat, h ez nem jön be mindenkinek. (bár igaz, ami igaz, érett férfiakat keveset láttam csőgatyában, vasalt hajjal és gyémántfülbevalóval. :))

2012. febr. 2. 22:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!