Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi ez az új trend a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez az új trend a férfiak körében?

Figyelt kérdés

7 évig voltam házas egy amerikai férfival.

Elváltunk, hazajöttem, ennek 2 éve.

Azóta próbálok ismerkedni Budapesten, de a tapasztalat siralmas.

Volt olyan 35 éves diplomás, amúgy jó egzisztenciájú férfi, aki elvitt egy olasz étterembe, csinált egy 16 ezer forintos számlát magának majd közölte, hogy otthon hagyta a pénztárcáját, fizessek én.

Volt, aki randi címén sétálni akart a Citadellán .. mivel én napi 10 órát állok (munka) mondtam, hogy üljünk be egy étterembe (középkategóriás nincs pincér, se borravaló, teljesen normális étkezde).

Én fogyasztottam egy tésztát, italt ő pedig egy kis pohár vízet és közölte KÜLÖN fizetünk! .. -- de konkrétan ilyen hangszínben.

Volt, aki utólag írt fizessem ki az elfogyasztott aperol árát (1600 forint) amire meghívott, mert nem lett folytatás.....

Volt, aki randi címén elvitt autót mosatni és kérte fizessem ki a mosatást, mert végülis miattam mosatta le a kocsit. 38 éves a férfi, szintén diplomás, tanult!

És sorolhatnám....

Ne mondjátok, hogy kifogtam őket, mert 10-ből 9 ilyen.

Mi történik a férfi társadalommal ma Magyarországon ?????

2019. szept. 4. 23:21
1 2 3
 11/29 Rockarc ***** válasza:
100%

Valami sulyos problema lehet kivalasztasi proceduraddal. Jelenleg annak fizeted meg az arat. A kerdes, hogy rajottel-e, hogy mi volt a hiba az eddigiekben. Miert az ilyen ferfiak hatnak rad? Eleg sok hulye probalkozik, de ez kirivoan elter az atlagostol. Esetleg ezt az amerikabol jottem szofordulatot kihagyhatnad a randi elott.

43F

2019. szept. 5. 01:21
 12/29 anonim ***** válasza:
70%
Lehet olyan férfiakat választottál, akik ezt megengedhetik maguknak,mert kelendőek a hölgyeknél. Nem tudom azt elképzelni, hogy egy olyan férfi, aki egy csinosabb nővel csak nagynehezen tud össze hozni egy randit az így viselkedjen. Gondolom egy jobb pasi simán bunkózik a nőkkel, mert úgy is talál másikat. Nem tudom, csak gondolom.
2019. szept. 5. 05:39
 13/29 anonim ***** válasza:
4%

Az a helyzet, hogy az elmúlt 9 évben lement az árfolyamod a párkapcsolati tőzsdén, és csak a selejtnek kellesz. Elvált vagy, megöregedtél, tán meg is híztál (az USAban mindenki meghízik).

Jah. És a házas voltam egy amerikai férfival duma felébreszti a gyanút a férfiakban, hogy csak a pénzre hajtasz, le akarod őket húzni. Ezért a randin inkább túlkompenzálnak.

2019. szept. 5. 06:29
 14/29 anonim ***** válasza:
55%

Egyenlőség szívem.

Svédországban ha fizetnel egy nő helyett be is perelnenek.

Igen, felesbe kell fizetni. Be akarsz ülni egy étterembe ? Fizesd ki.

2019. szept. 5. 06:38
 15/29 anonim ***** válasza:
85%
A diploma mellé nem szoktak észt osztani!
2019. szept. 5. 06:58
 16/29 anonim ***** válasza:
33%

Jézus...ennyi suttyó választ...

Nem, nem veled van a baj.Kifogtál egy szerencsétlen szériát.Sok ilyen férfi van, az tény.Hihetetlenül pofátlanok, álszentek, és ingyen k**vát akarnak, én is tapasztalom.De azért nem mind ilyen, lesz jobb is, csak ne add fel!

2019. szept. 5. 07:12
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kettős a dolog, nyilván te is valamiért az ilyen típusú férfiakat választod (merthogy nekem eddig még nem volt ilyen élményem, soha, első randin mindig vagy meghívtak, vagy eleve úgy beszéltük meg, hogy ingyenes programra megyünk), de azért itt a férfiak teljesen be vannak tojva attól, hogy a nők majd jól az ő 200 nettós átlagfizujukra hajtanak, és le akarják húzni őket a 350 forintos kávéval. Valamiért annyira rettegnek a golddiggerektől, mintha az a kevéske pénz, amiből még az albérletükre vagy a hitelükre is éppen hogy, csak futja, annyira nagy csáberő lenne az ilyen nők számára. Mert még ha itt mindenki milliókat keresne, de tudjuk, hogy nem így van, Budapesten sem.

Valahogy megmérgezte az elméjüket a média, a filmek, egymást felhergelik itt is (nézz csak körül, millió kérdés van, hogy "a nők miért csak a pénzre mennek?" és társai), hogy egyszerűen képtelenek már tisztán gondolkodni.

Amúgy azt tudom javasolni, hogy amikor magát a randi időpontját megbeszélitek, legyen letisztázva maga a program is. Az mondjuk nekem is visszás lett volna kicsit, hogy egy laza, kellemes kis sétát tervezek randinak a város legszebb részeinél, ami amúgy akár tök romantikus is lehetne, és te arra hivatkozva, hogy egész nap állsz, étterembe akarsz menni. Miért nem jó egy kávézó vagy valami? Nem mindenki szeret étteremben randizni. Jobb az ilyesmit előre letisztázni, még ha nem is pontos forgatókönyvet írtok, de legalább ő is tudjon úgy készülni.

2019. szept. 5. 07:27
 18/29 anonim ***** válasza:
42%

Az a probléma, hogy kategóriád fölé lősz, úgy mint a nők 90%-a. Ilyenkor így jársz. Engem se nagyon érdekel ha egy nagyképű, önző, önimádó paraszt nő és a rigonyái, miközben én kivagyok pattintva, magas és jó egzisztenciával rendelkezem határozott célokkal. Mit vársz? Te válogattad össze őket. Az már más kérdés, hogy én nem is megyek el ilyennel randizni, mert értelmetlen, a strigulákat meg nem gyűjtöm...

Nézz rá a képre 1 pillantást, talán vízszint körül kellene randizgatni, s akkor nem lenne ez.

32f

[link]

2019. szept. 5. 07:28
 19/29 anonim ***** válasza:
32%

Ha ilyen k.....rvára nagyra tartod magad, miért nem tudod megkérdezni még találkozás előtt hogy ki fog fizetni? XXI. század. Messengeren ez kb. 2 mp-ig tart.......

(Ha már egyszer volt ilyen élményed)

Amúgy meg én sem hiszem el. Randin mindig a pasi ajánlja fel hogy fizet és ha nem krv a csaj akkor állja a sajátját!

2019. szept. 5. 07:41
 20/29 anonim ***** válasza:
14%
Téged csak a tökéletes külsejű férfiak érdekelnek, ők meg megtehetik, mert bármikor találnak olyan nőt, aki ezt eltűri. Ez az egyik lehetőség, a másik (ami szerintem valószínűbb), hogy kamu a kérdés.
2019. szept. 5. 07:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!