Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ma már ez az új trend?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma már ez az új trend?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy nem egykét olyan pár, van már akik nem fogják egymás kezét, nem bújnak úgy egymáshoz az utcán. Inkább ugy mennek egymás mellett mint két haver. Meg kérdeztem az ismerösömet miért nem fogta meg a barátnőjének a kezét azt mondta mert izzad a tenyerük tőle, és más tempoban is sétálnak és így sokkal jobb. Csak én döbbenek le ezeken, vagy ez így normális és csak én csodálkozom rajta mert így tényleg jobb ha az emberek ilyenek egymással, hogy se csók mások elött, se semmilyen ölelés vagy bármi kis érintés nyílvános helyen? Kinek mi a véleménye erről?

2022. jún. 18. 09:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
Van aki semmi kontakt, van aki kulturaltan érintkezik azért, van aki a másik szájában van illetlenül már. Mindegyikből van, egyik se trend, csak a te saját kis környezetedbe épp az egyiket tapasztalod jobban.
2022. jún. 18. 09:21
 2/11 anonim ***** válasza:
75%
Mit törődsz te massal?
2022. jún. 18. 09:31
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer (kb. 8-10 éve) alig tudtam bemenni a metró ajtaján, mert két fiatal csókolózott és alighanem arról is megfeledkeztek, hogy kinyílt az ajtó...

Nem fontos az intim érzelmeket kivinni az utcára. Mondjuk egy kézfogás még nagyon OK, de a járdán csókolózás már... Embere, párja válogatja.

2022. jún. 18. 09:51
 4/11 A kérdező kommentje:
És szerintetek mi a normális mások elött?
2022. jún. 18. 10:07
 5/11 anonim ***** válasza:
72%

Az érzelmeket nem a külvilágnak éljük meg.Lehet, hogy akik kézen fogva mennek,összebújnak, megjátsszák magukat.Ebből van a legtöbb.

És van, aki szinte hűvös, vagy közömbös,de életét adná a párjáért.Ilyen is van,például én is.

Ja igen, sosem csókolóztam utcán, max puszi.Nem színházazok senkinek,és az utcai nyalakodást ócska, proli dolognak tartom, akárki is csinálja.

2022. jún. 18. 10:29
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem beelfér ha kézen fogva sétálnak, séta közben átölelik egymás derekát, séta közben adnak egymásnak egy röpke puszit és hasonlók...
2022. jún. 18. 10:30
 7/11 anonim ***** válasza:
98%

Mi sem érezzuk azt hogy mindenáron a kulvilágnak kéne bizonygatnunk azt hogy együtt vagyunk szeretjuk egymást. Mi is igy megyunk az eltérő tempo miatt is meg stb.

Vendeglatohelyeken sem ülünj egymas nyakába. Nincs bizonygatásokra szükség, hogy mi szerelmesek vagyunk.

2022. jún. 18. 10:37
 8/11 anonim ***** válasza:
71%
Mi kézenfogva megyünk, és szoktunk utcán csókolózni, mert csak. Jólesik. Nem igazán érdekel mások mit gondolnak erről.
2022. jún. 18. 11:14
 9/11 anonim ***** válasza:
76%
Kell a kéz fogása, a random csókok, érintések!
2022. jún. 18. 14:46
 10/11 anonim ***** válasza:
49%
Gyerekek csinálják így csak
2022. jún. 23. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!