Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi ez az új trend hogy manapsá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez az új trend hogy manapság alapelvárás lett egy férfitól is hogy gyakorlottan mozogjon a konyhában, takarítson, stb.?

Figyelt kérdés

Úgy veszem észre mintha a nők rátolták volna a pasikra a tipikus női házimunkákat. Miszerint azokból a férfiaknak is ki kell venni a részét.

Ellenben ők nem aprítanak tüzelőt, meg hordanak szenet, nem nyírnak füvet 40 fokban, nem fúrnak otthon, nem betonoznak, nem burkolnak,nem csinálnak semmiféle fizikai melót. Az maradjon csak a férfi dolga.

2021. júl. 13. 12:36
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
87%
Hát érdekes, de szerintem egy normális nővel meg lehet beszélni, hogy ki mit csinál és beosztják, figyelembevéve a másikat, mit szeretne. És időnként van, hogy mindent a férfi csinál, szerintem ez rendben van. Időnként lehet hogy fordítva van. 25f
2021. júl. 13. 12:39
 2/42 anonim ***** válasza:
83%

Én férfi vagyok napi 10 órát dolgozom mégis gyakorlottan mozgok a konyhában, és szeretem a tisztaságot is. Nekem ez teljesen természetes mint a levegővétel.

Csak neked tűnik elvárásnak, mert lusta vagy és igénytelen.

2021. júl. 13. 12:40
 3/42 anonim ***** válasza:
95%
Ezzel a béna nicknévvel csak ilyen idióta kérdések vannak fent az oldalon? Ennyire unatkozol? Főzzél inkább valamit, az hasznosabb mindenkinek! 😂
2021. júl. 13. 12:42
 4/42 anonim ***** válasza:
97%
Ja, tenyleg sok fu meg tuzelo van egy panelban. A burkolatot is naponta cserelni kell.
2021. júl. 13. 12:43
 5/42 anonim ***** válasza:
93%

"Miszerint azokból a férfiaknak is ki kell venni a részét."

Igen, értelmes körökben ez mindig is így volt.

2021. júl. 13. 12:47
 6/42 anonim ***** válasza:
82%
Hagyjátok, sima troll, erre veri, mert nincs élete.
2021. júl. 13. 12:52
 7/42 anonim ***** válasza:
91%

"Ellenben ők nem aprítanak tüzelőt, meg hordanak szenet, nem nyírnak füvet 40 fokban, nem fúrnak otthon, nem betonoznak, nem burkolnak,nem csinálnak semmiféle fizikai melót."

Ezt honnan veszed? Kispofám szebben tudok glettelni meg fát aprítani, mint bármelyik nyápic hipsterlegényke. A fűnyírás meg nem egy akkora horderejű munka, hogy helyük legyen ezek közt, az utca végi marinéni is megcsinálja.

32/N.

2021. júl. 13. 12:54
 8/42 anonim ***** válasza:
100%
Jajj Balázska hagyjál már minket békén, hogy az isten áldjon már meg.
2021. júl. 13. 12:57
 9/42 anonim ***** válasza:
100%
Mikor fogyatékos emberek kommunikáció egymással című rovatunkat olvasható Fagylaltos
2021. júl. 13. 12:58
 10/42 anonim ***** válasza:
90%
az a szégyen amikor valaki a tükör tojás, tojásrántotta, bundás kenyér, mirelit étel elkészítését főzésnek meri nevezni..
2021. júl. 13. 12:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!