Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez az új trend hogy manapság alapelvárás lett egy férfitól is hogy gyakorlottan mozogjon a konyhában, takarítson, stb.?
Úgy veszem észre mintha a nők rátolták volna a pasikra a tipikus női házimunkákat. Miszerint azokból a férfiaknak is ki kell venni a részét.
Ellenben ők nem aprítanak tüzelőt, meg hordanak szenet, nem nyírnak füvet 40 fokban, nem fúrnak otthon, nem betonoznak, nem burkolnak,nem csinálnak semmiféle fizikai melót. Az maradjon csak a férfi dolga.
Ez amúgy mennyire vicces már ettől a nyomorulttól? 😂
Ne aggódj, te bőven azelőtt esel ki mindenki rostáján, hogy kiderülne rólad ez a hiányosság.
Mint a mellékelt ábra (elmúlt 5 éved itteni aktivitása) mutatja.
30: nem anyám tart el, ne hazudj. dolgozom jelenleg is. voltam segélyezett anno pár évig, ez tény, Ausztriában.
Anyu utoljára 20 évesen tartott el.
(Ferfi vagyok.)
Egyreszt egy ferfi (is) tudja mar magat ellatni, ne kelljen fozni ra, etetni, mint egy csecsemot.
Masreszt bar teny, hogy gyakrabban vagok tuzelot (evente 1-2?), mint a felesegem, de szenet en sem, o sem hord (varosban??), sot fuvet sem nyirunk 40 fokban (ki az a h*lye, aki 40 fokban nyirja, mikor reggel-este-huvosben is lehet), de bizony a betonozast is eppen csak gyakrabban csinalom (egyuser evtizedente?), nem hiszem, hogy ezek annyira markans kulonbsegek lennenek.
Teged ez hataroz meg?
Balázs, hagyjuk már, te MINDEN szempontból legalja választás vagy, ezt rendszeresen és gazdagon illusztrálod itt. Nálad mi jelentősége van, hogy még a főzéssel sem boldogulsz? Plusz egy érv az eddigi 99+ mellé.
Kérdezd már meg a nulla darab nőt, akikkel 30 éved alatt tényleges párkapcsolatig jutottál.
Még jó, hogy elvárom, hogy tudjon maga után eltakarítani. Városban élek panelben, itt hol a fészkes fenében kéne fát aprítani, betonozni, burkolni? Még kert sincs.
Azt szeretem, amikor itt vki elkezd a férfi és női munkáról pofázni, mert itt, ebben a városi közegben ez kb. azt jelenti, hogy a nő ganajozzon ott mindent, a férfi meg lemossa havi 1x a saját kocsiját; és mindezt úgy, hogy a női is dolgozik, mert "jaj, hát manapság olyan szarul fizetik a rendes munkaerőt, hogy nem tud eltartani egy családot, pedig annnnnyira szeretné"... az nem segít ki senkit, ha szeretné... ha mindketten dolgoznak, az a méltányos, ha felosztják egymás között a munkát, és ennyike. (ja és ez a jobbik eset, mert van az is, aki "én nem tartok ki semmilyen aranyásót, vonszolja el a seggit dógozni, de nekem ne kelljen mosogatni, mer' az b...is / nőies).
A főzést amúgy nem várom el, de az alap, hogy hazaérve ne dobja le magát a tévé elé a díványra úgy, hogy tőlem várja el szintén munka után, hogy a házimunka 100%-át csinálja meg. És ne várja el tőlem azt, hogy éttermi szintű 3fogásos meleg házi vacsi legyen minden nap elétéve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!