Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi ez az új trend hogy manapsá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez az új trend hogy manapság alapelvárás lett egy férfitól is hogy gyakorlottan mozogjon a konyhában, takarítson, stb.?

Figyelt kérdés

Úgy veszem észre mintha a nők rátolták volna a pasikra a tipikus női házimunkákat. Miszerint azokból a férfiaknak is ki kell venni a részét.

Ellenben ők nem aprítanak tüzelőt, meg hordanak szenet, nem nyírnak füvet 40 fokban, nem fúrnak otthon, nem betonoznak, nem burkolnak,nem csinálnak semmiféle fizikai melót. Az maradjon csak a férfi dolga.

2021. júl. 13. 12:36
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
100%

Ez amúgy mennyire vicces már ettől a nyomorulttól? 😂

Ne aggódj, te bőven azelőtt esel ki mindenki rostáján, hogy kiderülne rólad ez a hiányosság.

Mint a mellékelt ábra (elmúlt 5 éved itteni aktivitása) mutatja.

2021. júl. 13. 16:56
 32/42 A kérdező kommentje:

30: nem anyám tart el, ne hazudj. dolgozom jelenleg is. voltam segélyezett anno pár évig, ez tény, Ausztriában.

Anyu utoljára 20 évesen tartott el.

2021. júl. 13. 16:58
 33/42 anonim ***** válasza:
100%
De a bérelt szobában gondolom nem gyakran kellett fát hasogatni, betonozni, vagy füvet nyírni. Szóval a kérdés adott. Mit csinálnál te a kapcsolatban, ha a házimunka derogál? Eleve ki csinálja meg most helyetted?
2021. júl. 13. 17:02
 34/42 anonim ***** válasza:
100%

(Ferfi vagyok.)

Egyreszt egy ferfi (is) tudja mar magat ellatni, ne kelljen fozni ra, etetni, mint egy csecsemot.

Masreszt bar teny, hogy gyakrabban vagok tuzelot (evente 1-2?), mint a felesegem, de szenet en sem, o sem hord (varosban??), sot fuvet sem nyirunk 40 fokban (ki az a h*lye, aki 40 fokban nyirja, mikor reggel-este-huvosben is lehet), de bizony a betonozast is eppen csak gyakrabban csinalom (egyuser evtizedente?), nem hiszem, hogy ezek annyira markans kulonbsegek lennenek.

Teged ez hataroz meg?

2021. júl. 13. 17:54
 35/42 anonim ***** válasza:
100%

Balázs, hagyjuk már, te MINDEN szempontból legalja választás vagy, ezt rendszeresen és gazdagon illusztrálod itt. Nálad mi jelentősége van, hogy még a főzéssel sem boldogulsz? Plusz egy érv az eddigi 99+ mellé.

Kérdezd már meg a nulla darab nőt, akikkel 30 éved alatt tényleges párkapcsolatig jutottál.

2021. júl. 13. 18:12
 36/42 anonim ***** válasza:
100%
Neked, mint abszolút kívülállónak amúgy mi értelme van itt vergődni nonstop a párkapcsolatok rovatban? Ez szerinted megüti a trollkodást? Vagy élőben senki nem beszél veled? Vagy erre vered? Teljesen őszintén érdekel.
2021. júl. 13. 18:15
 37/42 anonim ***** válasza:
100%
Ennek alap dolgoknak kell lennie, pláne, ha egyedül él az ember. Nehogy ne tudjak már egy pörköltet oda tenni, aztán szaggatni hozzá egy kis nokedlit, vagy esetleg rakott krumplit csinálni. A spagettiről ne is beszéljünk, kb a legegyszerűbb kaja. Takarítás egy panelban, vagy társasházban: Mosogatás, mosás, porszívózás, felmosás, kb. ennyi. Kinti munka nincs. Igaz régen vágtam fát, amíg nem egyedül éltem és fával fűtöttünk. Abban sincs semmi nehézség. Egyébként ezeket a "férfi" munkákat rengeteg nő is eltudja végezni, főleg, ha egyedül élnek.
2021. júl. 13. 19:21
 38/42 anonim ***** válasza:
100%
Mi az elmúlt egy évet felújítással töltöttük, nem vettem észre, hogy a feleségem bármivel is kevésbé lett volna kompetens a burkolásban / térkövezésben / bútorszerelésben, mint én, bár mivel én sem a farkammal végzem ezeket, ez valahol érthető. Főzni meg az főz épp, akinek aznap marad rá ereje.
2021. júl. 13. 19:26
 39/42 anonim ***** válasza:
32%
2021-ben minden trend meg fétis!
2021. júl. 13. 19:30
 40/42 anonim ***** válasza:
100%

Még jó, hogy elvárom, hogy tudjon maga után eltakarítani. Városban élek panelben, itt hol a fészkes fenében kéne fát aprítani, betonozni, burkolni? Még kert sincs.

Azt szeretem, amikor itt vki elkezd a férfi és női munkáról pofázni, mert itt, ebben a városi közegben ez kb. azt jelenti, hogy a nő ganajozzon ott mindent, a férfi meg lemossa havi 1x a saját kocsiját; és mindezt úgy, hogy a női is dolgozik, mert "jaj, hát manapság olyan szarul fizetik a rendes munkaerőt, hogy nem tud eltartani egy családot, pedig annnnnyira szeretné"... az nem segít ki senkit, ha szeretné... ha mindketten dolgoznak, az a méltányos, ha felosztják egymás között a munkát, és ennyike. (ja és ez a jobbik eset, mert van az is, aki "én nem tartok ki semmilyen aranyásót, vonszolja el a seggit dógozni, de nekem ne kelljen mosogatni, mer' az b...is / nőies).

A főzést amúgy nem várom el, de az alap, hogy hazaérve ne dobja le magát a tévé elé a díványra úgy, hogy tőlem várja el szintén munka után, hogy a házimunka 100%-át csinálja meg. És ne várja el tőlem azt, hogy éttermi szintű 3fogásos meleg házi vacsi legyen minden nap elétéve.

2021. júl. 14. 12:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!