Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma már ez az új trend?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy nem egykét olyan pár, van már akik nem fogják egymás kezét, nem bújnak úgy egymáshoz az utcán. Inkább ugy mennek egymás mellett mint két haver. Meg kérdeztem az ismerösömet miért nem fogta meg a barátnőjének a kezét azt mondta mert izzad a tenyerük tőle, és más tempoban is sétálnak és így sokkal jobb. Csak én döbbenek le ezeken, vagy ez így normális és csak én csodálkozom rajta mert így tényleg jobb ha az emberek ilyenek egymással, hogy se csók mások elött, se semmilyen ölelés vagy bármi kis érintés nyílvános helyen? Kinek mi a véleménye erről?2022. jún. 18. 09:17
11/11 anonim válasza:
Ez nem új trend. Te vagy fiatal. Neked természetes hogy az utcán csókolózol másnak nem.
Mások előtt az a normális amivel nem zavarod őket. Tehát nincs kőbevésve. Általában elmondhato hogy semmi se zavaró ami nem túlságosan szexuális jellegű. Pl amikor a lány ül a fiú ölében és csokoloznak az zavaró. Ha sétálnak és megéri tik egymást az egyáltalán nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!