Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez az új trend ma a pasiknál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez az új trend ma a pasiknál ha randi végén nem akar tőled semmi komolyat bedobja a felezzük a költségeket ütőkártyát?

Figyelt kérdés
Azéft ez sok nőben összetöri az álomképet bármilyen pasiról.
2024. jan. 10. 14:53
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
88%
Minek hivsz meg olyat aki neked egy kávét se ér meg.
2024. jan. 10. 19:15
 32/33 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem értettem mi a nagy cucc ezen a fizetésen, nem bírom a pénzen pörgő embereket. Nekem az is jó ha elsőre meghívnak (aztán én), az is ha felezünk. Nem csak randin, barátokkal is. Akinek kevés pénze van az ne étterembe menjen hanem kávézni. Ha annyi sincs akkor sétalni. A randi amúgy sem egy túl gyakori program.

Persze vannak olyan emberek akik kb minden nap más random emberrel randizgatnak, azokat alapból nem tudom sajnálni. Azért normális ember nem randizik olyan rengetegszer hogy beleroppanjon anyagilag. Aki igen annak vagy rossz a szűrője hogy minden hülyevel elmegy, vagy rossz a személyisége hogy senkivel nem jön össze kapcsolat. Vagy szimplán nem is keres komoly kapcsolatot. Akkor meg szánja rá a pénzt is a randizgatásra mint egy hobbira.

2024. jan. 11. 12:43
 33/33 anonim ***** válasza:
77%
A legjobb az volt, amikor az első randin a srác mondta, hogy ő éhes, vesz magának kaját és megkérdezte ilyen szavakkal: te KÉRSZ valamit? Igen kértem egy üditőt ami volt kb 350 forint 10 éve, és nem fizette ki nekem :D Akkor miért így kérdezte, hogy kérek-e? :D Kérdezhette volna azt is, hogy veszek-e magamnak valamit :D
2024. jan. 12. 07:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!