Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megütött a barátom, elhagyjam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megütött a barátom, elhagyjam?

Figyelt kérdés
Nagyon ingerült hangulatában volt (munkahelyi problémák miatt), iszonyat bunkón viselkedett velem, beszólogatott. Emiatt kapott tőlem pár kis pofont pár beszólása után(nem erőből, éppenhogy hozzáértem az arcához, ilyen poénkodós kapsz egyet ha nem hagysz békén típusú csapkodás volt), erre olyat beleütött a fejembe, hogy csak sajgott utána. Hatalmasat csalódtam benne, bár bocsánatot kért.

2023. máj. 31. 12:55
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
88%
Elhagynám. Nem az ütés miatt, hanem hogy rajtad vezeti le a feszkót, bánt szavakkal. Az ütés jogos volt, ha előtte megütötted. (most hogy melyik mennyire volt erős vagy komoly ez más kérdés, de a pasi már az első ütés előtt tett olyat, ami szakítóok.)
2023. máj. 31. 14:27
 32/51 anonim ***** válasza:
100%

Alapból az probléma, hogy ennyire agresszív.

el tudnád képzelni , hogy boldogan élsz majd vele míg meg nem halsz?

Inkább ne.,

2023. máj. 31. 14:37
 33/51 anonim ***** válasza:
68%
Mindkettőtök viselkedése rettentően éretlen. Beszólogatás? 16 évesen még elmegy, de egy felnőtt nem így vezeti le a feszültséget. A te reakciód erre visszaszólás, "pofozgatás"? Ahelyett, hogy azt mondanád: "Ne haragudj, látom, hogy feszült és ingerült vagy, szívesen meghallgatom a problémáid, de ha rajtam akarod levezetni akkor én most hazamegyek/elmegyek sétálni stb. Az ő reakciója erre már csak hab a tortán, és nem sok jót vetít előre. Az aki egy külső probléma miatti feszültséget a családján, szerettein vezet le, az érzelmileg éretlen, ráadásul úgy tűnik benne annyi gát sincs, hogy fizikailag ne bántson.
2023. máj. 31. 14:39
 34/51 anonim ***** válasza:
93%
33. A férfi agresszív és a másikon vezeti le a feszültséget..
2023. máj. 31. 15:32
 35/51 anonim ***** válasza:
37%

Tuti nem vélte a pasi támadásnak, hisz többször előfordult, és csak utána ütött. A nő csak megalázni akarta ezzel.

Egyébként én úgy gondolom, hogy egyrészt bolond vagy, hogy olyannal vagy, aki téged aláz, ha ideges, másrészt pont olyan elmebeteg/rosszindulatú vagy, mint ő, ha te meg "pofozgatással" alázod vissza, harmadrészt meg két hülye verje is össze egymást, ne a normálisok szívjanak miattatok. Én úgy gondolom megérdemelted azt, hogy lebszott egyet, hisz nem vagy normális, másnál is elszakadt volna a cérna, bár lehet nem így, hanem otthagy a francba. Meg azt is, hogy ő se normális, más már rég otthagyta volna, bár az is igaz, hogy szóban alázni kevésbé durvább, mint tettel, ahogy tetted.

Biztosan nem jelenteném fel, a provokátorokat rühellem, de mindketten azok vagytok.. Maradj vele és kíméljétek meg magatoktól a normálisokat.

2023. máj. 31. 15:44
 36/51 anonim ***** válasza:
100%
Maradj vele csak egy kis idő múlva majd lesz mokkad meg torott csontod is.
2023. máj. 31. 15:50
 37/51 anonim ***** válasza:
100%

Ha ugyanolyan erővel, játékosan, gyengén ütött volna vissza mint te, talán azt mondanám ne.

De így kérdés nélkül azt mondom, hogy igen.

Egy férfi ne éljen vissza az erejével, ne egy gyengébbel szemben érezze magát erősnek, nincs abban semmi kihívás.

Főleg ne a barátnőjére emeljen kezet..

2023. máj. 31. 15:59
 38/51 anonim ***** válasza:
31%

A 35ös nagyon jól összegezte. Megérdemlitek egymást. Poénos csapkodason kívül ezer másik eszkozod lett volna neked is védekezni ha beszologat. Mondjuk ott hagyod. Vagy közlöd hogy hagyj már békén vagy akármi. Egy nyugodt embert is felbszna a poénos csapkodasod.

Persze ettől még ő is túlreagalta.

Itt jön képbe amit a 35ös írt. Hogy megerdemlitek egymást.

2023. máj. 31. 16:16
 39/51 anonim ***** válasza:
100%

Jesszus! Hagyd a bánatba ezt a majmot. Lehet nem érdemes ezt a "kicsi pofon" játékot játszani senkivel sem, főleg, ha ingerült alapból a másik, mert látjuk, mi a következménye.

Búcsúzóul azért lépj rá a mogyorójára:).

2023. máj. 31. 17:36
 40/51 A kérdező kommentje:
Vagy százszor kértem, hogy hagyja abba, mert engem bánt amit csinál, de folytatta tovább..ezért próbáltam egy kicsit poénosra venni a hangulatot ezzel, hátha oldom a feszültségét a játékos hangnemmel
2023. máj. 31. 18:39
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!