Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemrég lettem gazdag és fogalmam sincs hogy működik egy párkapcsolatban az amikor kiderül hogy a pasi gazdag. Ti akik gazdagok vagytok ez hogy oldjátok meg?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 28. 07:20
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:
Félreértettél. Akkor te a tehetségedből, szorgalmadból és tudásodból lettél gazdag.
2023. ápr. 28. 13:41
 52/60 A kérdező kommentje:

Igazából én nem ismerem Csányi Sándor múltját De ha jól értem egyvalamibe belefogott És azt olyan nagy tudással tehetséggel és szorgalommal csinálta hogy itt tart.

Én viszont rengeteg mindenbe belefogtam igyekeztem megtanulni amit tudtam De alapvetően keves tudásom van mindegyikből. De ezeket próbálgattam s némelyik bejött.

Viszont az a kevés tudás az kellett hozzá ehhez a nehányhoz anélkül az se ment volna. Így megiscsak a tudással (is) lett ez.

Viszont azt hinném ehhez tehetség nem kell, inkább elszántság.

De azért a kettő az nem ugyanaz.

2023. ápr. 28. 13:48
 53/60 anonim ***** válasza:

Azt mondtad te mar alapbol gazdagkent leptel be a kapcsolatba, utana azt hogy nem volt idos hazat meg ruhakat kocsit venni.

Az is jo kerdes hogy neked mi a gazdagsag, lehet nekem az a szinvonal hogy van 100ezer ftod ho vegen koltopenznek az a gazdagsag, nekem az ha van 150 milliom a bankban +nemi aranyban lekotve. N mindegy milyen gazdagsagrol beszelunk. Annak akinek minimalber volt eddig, annak a netto 300 is gazdagsag. Gondolom itt is utobbirol van szo :)

2023. ápr. 28. 15:07
 54/60 anonim ***** válasza:

Évtizedek munkájának gyümölcse, de 1 hetes párkapcsolatot már túlgondolod?

Lehetsz kb. 30 éves, vagy 40 de mindkét esetben ciki a kérdésed, meg az, hogy ezen aggódsz.

Ha meg nem vagy 30, akkor mikor is volt az évtizedes kemény munka?

😀

Kamu.

2023. ápr. 28. 15:11
 55/60 anonim ***** válasza:
Átgondolod, hogy a gazdagságod mennyiben érinti a nő életét főképpen a vagyoni helyzetét, és megbeszéled vele. Mivel így nem együtt fogtok gyűjtögetni és haladni az életben, ez azért necces lehet.
2023. ápr. 28. 18:03
 56/60 A kérdező kommentje:
A 300 stimmelt egy ideig csak nem ezer hanem millió. De most már többször 300
2023. ápr. 28. 19:36
 57/60 A kérdező kommentje:
" Évtizedek munkájának gyümölcse, de 1 hetes párkapcsolatot már túlgondolod? " Nem az egyhetes kapcsolatot gondolom túl hanem azt a helyzetet amikor már jóval több egy hétnél
2023. ápr. 28. 19:38
 58/60 A kérdező kommentje:
" Átgondolod, hogy a gazdagságod mennyiben érinti a nő életét főképpen a vagyoni helyzetét, és megbeszéled vele. Mivel így nem együtt fogtok gyűjtögetni és haladni az életben, ez azért necces lehet. " nem erinti
2023. ápr. 28. 19:39
 59/60 anonim ***** válasza:

58

Miért nem érinti? Neki is megvan mindene? Ha nem akkor pl. honnan lesz lakása? Majd összegyűjti magának?

2023. ápr. 28. 21:09
 60/60 A kérdező kommentje:
Neked van vagy neked is tőlem kell ?
2023. ápr. 28. 21:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!