Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemrég lettem gazdag és fogalmam sincs hogy működik egy párkapcsolatban az amikor kiderül hogy a pasi gazdag. Ti akik gazdagok vagytok ez hogy oldjátok meg?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 28. 07:20
1 2 3 4 5 6
 41/60 A kérdező kommentje:
Különös fogalmaid vannak a csóróságról. Ezt is nehéz megfogalmazni de szerintem például a garantált bérminimum az. Átlagfizetés összege esetleg nem.
2023. ápr. 28. 10:31
 42/60 A kérdező kommentje:
Havi 10 000 000 pedig semmiképp se csóróság. Ha mégis akkor inkább maradok csóró mert hosszútávon több pénzem lesz mint most van.
2023. ápr. 28. 10:36
 43/60 anonim ***** válasza:
Nemrég lettél gazdag, azt írod. Előtte szegény voltál? Mert a hirtelent visszautasítod, ugye. Tehát azt írod, munkával lettél nemrég gazdag. Azt is írod, hogy több száz millió forint a gazdag, tehát nemrég lett több száz milliód. De nem hirtelen. Oldd már fel ezt az ellentmondást! Tegyük fel fél éve még csak 90 milliód volt, de most beindult a szekér és lett 300 milliód pár hónap alatt, ezért most már gazdag vagy. Ha így van, eddig se voltál csóró, de te úgy írsz a kérdésed elején, mintha kb egy nincstelen nyert volna a lottón.
2023. ápr. 28. 10:54
 44/60 A kérdező kommentje:

Azért nem stimmel a hirtelen mert több evtizedes munka és tanulás van mögötte. Ez pedig ugye nem igazán meríti ki a hirtelen fogalmát. Akármikor is történt valami nem fér bele mint hirtelen.

Végül is majdnem jó amit mondasz igaz fél évve már volt hat millió Ft om, s ez nem igazán a csóróság. Annak ellenére hogy alig költöttem belőle, szakadtan jártam (igaz most is). Két és fél éve viszont csak 100 000 Ft-om volt, az is csak akkor mikor megkaptam a havi nettót... Szerintem viszont akkor is csóróság volt amikor azért még többet ért a forint.

Szerintem belefér a nemrég be az hogy ha néhány hónapja történt. Hirtelen be azonban több mint két éves megfeszített munka (napi 16 óra munka de volt 18 is) aligha...

2023. ápr. 28. 11:03
 45/60 A kérdező kommentje:

Sajnos ebben a hirtelenben el fogunk megint veszni úgy érzem.

Úgyhogy megpróbálom másik irányból megvilágítani egy másik történettel.

Emberunk kitalálja hogy házat épít.

Három emeletes nagy házat téglából.

Éveken át rakja egymásra a téglákat, és eljön az a pillanat amikor azt mondja hogy kész.

Erre mit kérdezz valaki?

- Ilyen hirtelen?

2023. ápr. 28. 11:09
 46/60 A kérdező kommentje:

És lehet bonyolítani mikor visszakérdez, hogy mi az, hogy hirtelen?

- Mi az mi az hát eddig nem volt kész nem most pedig hirtelen kész lett...

2023. ápr. 28. 11:10
 47/60 A kérdező kommentje:
Az évekre évtizedekre visszanyúló folyamatot nem látjátok ezért tűnik hirtelennek...
2023. ápr. 28. 11:12
 48/60 A kérdező kommentje:

Emberünknek volt háza? Volt. Gazdag volt? Hogy ne lett volna az hálom emeletes háza volt az már gazdagság.

Volt hol laknia? Nem volt. Csöves volt.

Vagy nem is volt háza? Például volt egy pont amikor 40000 tégla volt egymásra malterozva. Az még nem ház. Mikortól az? Hány tégla után?

Na most mi van?

2023. ápr. 28. 11:14
 49/60 anonim ***** válasza:

Egyszer láttam erről egy műsort a tévében, egy szigeten voltak milliárdosok, akik vegyültek, társalogtak, üzleteket kötöttek egymással, jókat ettek-ittak, egy szép homokos tengerparton volt az összejövetel. És egy olyan milliárdos ember szemszögéből is bemutatta azt a helyet, aki pont úgy lett gazdag, mint te, csak ő örökölte a vagyonát azt hiszem. És arról számolt be az a férfi a feleségével együtt, hogy rájuk kettejükre teljesen máshogy tekintenek, mint a többi milliárdosra, nem tudják őket komolyan venni, látszik rajtuk, hogy más módon gazdagodtak meg, és nem értenek semmihez. És komoly üzletük sem volt (mármint versenyképes, nagyméretű, világpiacon is működő vállalkozásokra gondolok), így belőlük nem is lehetett semmilyen üzletet kötni, vagy befektetést kieszközölni. A többiek mind egy szálig a tehetségükből lettek gazdagok.

Ennél többre nem emlékszem a műsorból, de ebből a szempontból valóban máshogy tekintenek a nyeremény vagy örökség útján gazdaggá lett személyekre.

Ez kb. olyan, mintha Mészáros Lőrincet és Csányi Sándort összehasonlítjuk. Azért elég ordító az intelligenciabeli különbség köztük, csak rájuk kell nézni... Csányi egy komoly ember, aki a bankjával kiment a világpiacra is, Magyarország leggazdagabb embere lett hosszú évek kemény munkájával és tehetségével, míg Mészárosból kb. 3 év alatt lett a leggazdagabb, mert kitömték számolatlan közpénzzel.

2023. ápr. 28. 13:13
 50/60 A kérdező kommentje:

Na igen én munkából és tanulasbol lettem gazdag nem pedig tehetsegbol, így uzletkotesekkel se foglalkozom

Legalábbis nem nagy milliárdos üzletekkel.

2023. ápr. 28. 13:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!