Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemrég lettem gazdag és fogalmam sincs hogy működik egy párkapcsolatban az amikor kiderül hogy a pasi gazdag. Ti akik gazdagok vagytok ez hogy oldjátok meg?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 28. 07:20
31/60 anonim válasza:
30. A munkából nem leszel hirtelen milliomos.. tobb 100 milliot nem hirtelen keresel .. nem 1ik naprol a masikra.. azt irtad csorobol gazdag lettel.. annyira kamu szagu ez a kerdes.
32/60 A kérdező kommentje:
Hirtelent nem írtam azt már te tetted hozzá. Kérem maradjunk a realitásoknál. Az évtizedeken át végzett munka mint részlet belefér a hirtelen nem. Azt pedig végképp mellőzzük hogy hamis dolgokat adtok a számba hogy legyen mit megkérdőjelezni...
2023. ápr. 28. 10:04
33/60 anonim válasza:
Hirtelen lett egy jól fizető munkád és gazdagnak érzed magad? De cuki. :)
34/60 A kérdező kommentje:
Még mindig mellőzni kéne a hirtelent. Mire jó ostobaságot kitalálni? Hogy legyen min röhögnöd? Nincs pénzed kabaréra és magadat kell szórakoztatnod?
2023. ápr. 28. 10:09
35/60 A kérdező kommentje:
Évtizedeken keresztül végzett munka és hozzákapcsolódott tanulás. Ez lenne a nagy titok. Aki mással akar beetettni attól jobb ha menekülsz mert át leszel verve.
2023. ápr. 28. 10:11
36/60 A kérdező kommentje:
Kezdtem érteni, hogy mit kevertek össze. Egy korábbi de nem túl régi időpont fogalmát és azóta valamit az addig eltelt idő fogalmát... Ezeket mossátok valamiért össze...
2023. ápr. 28. 10:17
37/60 anonim válasza:
Gazdagság nálad mint fogalom mit jelent? Egy millió forint vagy száz millió forint? Fejtsd ki bővebben a "gazdagság" fogalmát.
38/60 A kérdező kommentje:
Több százmillió forint. Minimum.
(Szerintem). Ugyanakkor ez egy nagyon nehéz kérdés mert nem mondhatjuk el azt hogy elkezd növekedni az összeg és ha egy forinttal túllépi az előzőt akkor az onnantól kezdve nem szegénység hanem gazdagság. Számtalan rétegződésről lehetne beszélni nem értelmezhető egy éles Ft összeghatár gazdagság és szegénység között. A kérdésedet se értem szerintem egy 100 millió Ft se gazdagság mert abból csak egy normális lakás se lőn ki. Valahány 100 millió viszont már igen. De szerintem az se szegény akinek száz milliója van az meg végképp nem akinek 200.
2023. ápr. 28. 10:25
39/60 anonim válasza:
Erdekew hogy csoeonak hivtad magad evekig amikor feltehetoleg 10 millot havonta kerestel ezelott is a vallalkozasoddal..
40/60 A kérdező kommentje:
Bár így lett volna
2023. ápr. 28. 10:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!