Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemrég lettem gazdag és fogalmam sincs hogy működik egy párkapcsolatban az amikor kiderül hogy a pasi gazdag. Ti akik gazdagok vagytok ez hogy oldjátok meg?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 28. 07:20
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy hete sincs, akkor szerintem ne mondd el neki. Amúgy is tökmindegynek kéne lennie, de szerintem nem tartozol neki beszámolóval. Ha idővel kiderül, akkor kiderül. Ha a fejedhez vágja (bár szerintem nem fogja), hogy miért nem mondtad el neki, akkor meg tudod neki mondani, hogy mert nem akartál úgy tűnni, mint aki felvág vele. Kétlem, hogy emiatt buknád a kapcsolatot, ha tényleg szeret.
2023. ápr. 28. 08:01
 12/60 anonim ***** válasza:
100%
Termesztek a teraszon pár zöldséget és fűszert. Mindig mikor mutogatom valakinek (mert tök büszke vagyok rá amúgy) azt szoktam mondani, hogy "ez itt a teraszgazdagságom" (teraszgazdaság helyett). Ez is gazdagságnak számít? :D
2023. ápr. 28. 08:02
 13/60 A kérdező kommentje:
Ez a klasszikus gazdag ember fogalma aki maga termeszti az ételét és maga ura. Ugye ez inkább arra vonatkozik akinek van egy családi gazdasága. Azért nem ugyanaz amikor valakinek százmilliók vannak a számláján és az nem derül ki olyan könnyen meg ugye azt megint más lenne mutogatni.
2023. ápr. 28. 08:05
 14/60 anonim ***** válasza:
100%

Attól függetlenül, hogy valószínűleg troll kérdés, azért válaszolok.

Aki jómódú, azon látszik, nem szokás kimondani. Ez kicsit olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy hogyan mondd el, hogy jó vagy az ágyban, vagy ügyesen szerelsz kocsit, vagy bármi hasonló. Én egy 200 nmes házban lakom Budán, ha elviszem magamhoz a lányt, akkor látja mizujs. De eleve láthatja a ruházatomon, abból, hogy milyen helyekre viszem, stb. Szóval én mondjuk a kérdést sem értem. Ez nem takargatnivaló dolog, de hivalkodni se kell vele, azt senki se szereti.

2023. ápr. 28. 08:13
 15/60 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem nem trollkerdes, hanem egy ertelmi fogyatekos kerdese, aki veletlenul nyert 200 ezret Tippmixen es most be van zsongva. Kb ilyen vibeja van a dolognak, eskuszom.
2023. ápr. 28. 08:20
 16/60 A kérdező kommentje:
Egy ilyen válasz kezdésnek mi értelme? Ráadásul magát a kérdést se értetted meg, aki nemrég lett szegényből gazdag és nem tud vele még mit kezdeni az messze nem jómódú a jómódú egyszerűen nem ezt jelenti és látszani se fog rajta. Ha kemény munkából lett a pénz akkor nem fogja valaki rögtön elkezdeni szórni és szép ruhákra jó kocsikra meg egyebekre... Ez inkább arra jellemző aki a semmiért nyert valamit hirtelen.
2023. ápr. 28. 08:24
 17/60 A kérdező kommentje:
14-esnek irtam
2023. ápr. 28. 08:24
 18/60 anonim ***** válasza:
Troll a kérdés
2023. ápr. 28. 08:29
 19/60 A kérdező kommentje:
14-es nincs 200 négyzetméteres ház mert még nem lett megvéve és nem is biztos hogy ez az első. Új kocsi sincsen, új ruhák se, és helyek sincsenek, mert még nem ismerem ezeket a helyeket.
2023. ápr. 28. 08:33
 20/60 A kérdező kommentje:
De maga a kapcsolat se ilyen amiről írsz, hogy elviszem magamhoz a lányt egy numerára, előtte egy drága helyre...
2023. ápr. 28. 08:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!