Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők ha egy gazdag férfi nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők ha egy gazdag férfi nem költ rájuk eleget, hogy reagálnak?

Figyelt kérdés

Tegyük fel párkapcsolatban vagy egy gazdag férfival.

Azonban rájössz hogy a párod nem osztja meg veled a pénzét: vacsorameghívás, szülinapi-, karácsonyi stb. ajándék, mozijegy, koncertjegy szintet meghaladó pénzösszeg felett.

Tehát ajándékba nem vesz neked lakást, autót de még luxusminőségű dolgokat sem (pl. 100 ezer forint feletti ajándékot nem kapsz tőle)

Ha nyaralni vagy wellnesezni mentek, felesben kell fizetned.

Dolgoznod is kell, nem ad neked pénzt.

Mit csinálsz amikor szembesülsz ezzel?

2021. júl. 7. 08:14
A kérdező szavazást indított:
Szakítok vele. Mit képzel ez, hogy a két szép szeme miatt vagyok vele?
Nyíltan közlöm vele, hogy egy kicsit zsugori, és jobban kinyithatná a tárcáját. Ha nem, akkor szakítok.
Női trükkökkel megpróbálom rávenni, hogy kezdjen el többet költeni rám. Ha nem sikerül, szakítok.
Megpróbálom rávenni hogy feleségül vegyen hogy kapjak a vagyonából.
Nekem ennyi anyagi dolog is elég, törődik velem és szeret.
Van nekem is egzisztenciám. Nem kell az övéből több.
Egyáltalán nem érdekel a pénze.
egyéb: írd le
40 szavazat
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
29%
Örüljenek neki, ők akartak egyenlőséget.
2021. júl. 7. 08:15
 2/31 anonim ***** válasza:
26%
Dobják mit gondolsz?
2021. júl. 7. 08:18
 3/31 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavar a felezés, dolgozom eltartom magam , de akkor én is mindent kategorikusan megfelezek: főzés mosás takarítás stb.....
2021. júl. 7. 08:20
 4/31 A kérdező kommentje:

# 2

miért?

2021. júl. 7. 08:20
 5/31 A kérdező kommentje:

# 3

ja azt elfelejtettem írni, hogy nem vagytok házasok és nem laktok együtt

2021. júl. 7. 08:21
 6/31 anonim ***** válasza:
84%

Uhhh. Hol élsz te? Szerinted hány annyira gazdag férfi van Mo-n aki lakást meg kocsit vesz a nőjeinek? Azt a nyominger Fecsót is mutogatják mint gazdag ember, aztán még az se vett a gyereke anyjának se lakást és vmi 250 ezerrel szúrja ki a szemét.

Amúgy meg csak az ezredik provokáló sz.rod 😀 Neked nem lesz nőd soha, és nem azért mert minden nő kva, te pénzzel se kellenél senkinek.

2021. júl. 7. 08:21
 7/31 A kérdező kommentje:

# 6

:D

2021. júl. 7. 08:24
 8/31 anonim ***** válasza:
81%
Alapból nem jönnék össze egy ilyen luxus faszival. Úgyis lecserélne vagy lenne neki mellettem 25 nője.
2021. júl. 7. 08:25
 9/31 anonim ***** válasza:
59%

Ez de provokáló kérdés.

Ment a jelentés!

Amúgy tiszta kamu az kérdés!

2021. júl. 7. 08:28
 10/31 anonim ***** válasza:
100%

Önzőnek tartanám aki nem szazalekos aranyban ad a kapcsolatba, akire családot nem lehet alapozni.

Amig nem huz le, azaz nekem nem megterhelő őt kajáltatni meg ilyenek (azzal h felesben fizetunk mikozben en nelkule nem is mennèk hasonlo helyekre mint vele, azaz koltsegem se lenne, szal már a feles fizetés is minusz és szívás a nőnek), addig elvagyok mint amolyan barat extrakkal a kapcsolatban.

2021. júl. 7. 08:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!