Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők ha egy gazdag férfi nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők ha egy gazdag férfi nem költ rájuk eleget, hogy reagálnak?

Figyelt kérdés

Tegyük fel párkapcsolatban vagy egy gazdag férfival.

Azonban rájössz hogy a párod nem osztja meg veled a pénzét: vacsorameghívás, szülinapi-, karácsonyi stb. ajándék, mozijegy, koncertjegy szintet meghaladó pénzösszeg felett.

Tehát ajándékba nem vesz neked lakást, autót de még luxusminőségű dolgokat sem (pl. 100 ezer forint feletti ajándékot nem kapsz tőle)

Ha nyaralni vagy wellnesezni mentek, felesben kell fizetned.

Dolgoznod is kell, nem ad neked pénzt.

Mit csinálsz amikor szembesülsz ezzel?

2021. júl. 7. 08:14
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
58%

Az, hogy randin a férfi fizet, teljesen alap, (legalabbis, én még sosem fizettem randin) Elvárom a választottamtól, hogy jó egzisztenciája legyen, de nem várom el, hogy eltartson.

A legtobb Nő ma már tanult, egyetemet végzett, és jól fizető allasban kamatoztatja a tudását. Pont ezért gond a tarskeresés, mert amikor kiderül, hogy akivel levelezek, maximum 200-300nettot keres, (en meg a duplaját) akkor azzal nem tudok mit kezdeni.

Simán ki tudom fizetni a saját részemet bárhol, de nem tudok férfiként nézni olyanra, aki nálam kevesebbet keres. Rendkivül illuzioromboló lehet, amikor a pasi kozli, hogy "akkor felesben".

Aki randizott már ilyen, az irja mar meg pls, hogy ez mégis hogy megy? Hozza a pincer a szamlát meg a mozgó terminált, és mindkettőtök kartyajat lehuzza külön-külön? Vagy hogy?

2021. júl. 7. 10:42
 22/31 anonim ***** válasza:
27%
Igen jött a pincér és én mondtam, külön fizetnénk. Nő létemre. Én akartam így , mert nem szeretem lekötelezve érezni magam.
2021. júl. 7. 10:52
 23/31 anonim ***** válasza:
De ez olyan mint amikor a kollegaival ül ossze az ember enni..
2021. júl. 7. 10:57
 24/31 anonim ***** válasza:
Én megölném és akkor úgy is enyém a pénze ❤️
2021. júl. 7. 11:53
 25/31 anonim ***** válasza:

Igen, szakítanék vele. Nem azért, mert nekem nincs pénzem, és belerokkannék anyagilag a felezgetésbe, hanem azért, mert nekem nem kellene egy olcsójános. Szimpla udvariassági kérdés. Ha neki bőven telik ezekre a dolgokra, miért ne akarna olykor kedveskedni nekem?

Én a barátaimat meghívom ide-oda és semmiféle viszonzást, vagy felezést nem várok tőlük. Szeretetből teszem, meg mert nekem ez nem nagy kiadás, őket meg boldoggá teszem egy vacsorával, vagy kirándulással. Akkor pont a párommal fukarkodnék, miközben tele lennék?

2021. júl. 7. 12:09
 26/31 anonim ***** válasza:

az lenne hogy a nő benézte a férfi szándékait..

Amúgy a gazdag emberek jobban sporolnak mint az átlag , megfigyeltem ha nagybevásárólnak akkor a legolcsóbb vízeket vagy űdítőket veszik meg, ketchup,majonéz ,mustár , tészta, liszt, olaj stb.. mindenből az olcsóbbat veszik..

Na akik megdolgoztak azért hogy gazdagok legyenek, azok nem verik el a pénzüket, ellenben azokkal akik örököltek vagy a család vállalkozásából él azok inkább élnek nagy lábon..

2021. júl. 7. 12:23
 27/31 anonim ***** válasza:
91%

26

Nem gondolom, hogy a minosegi etkezés nagylábonélés lenne

2021. júl. 7. 14:05
 28/31 anonim ***** válasza:
nekem utolag derült ki, hogy a páromnak milyen jól megy. Először nem is figyeltem fel rá, hogy mindent szinte én veszek. Most már hogy tisztában vagyok a dolgokkal meg kell hogy mondjam nagyon zavar, egy lábtörlő, megalázott nőnek érzem magam
2021. júl. 8. 19:00
 29/31 anonim ***** válasza:
Nahát, ilyen nő nekem nem kéne!!! Aki a pénzemre hajt.
2021. júl. 9. 12:43
 30/31 anonim ***** válasza:
Nagyon sok jomodu huzza le a szegenyebbet.oda kell figyelni mert ki lesz semmizve aki nem
2021. júl. 9. 14:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!