Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemrég lettem gazdag és fogalmam sincs hogy működik egy párkapcsolatban az amikor kiderül hogy a pasi gazdag. Ti akik gazdagok vagytok ez hogy oldjátok meg?
Mi az hogy gazdag ? És miért kell ezt kiemelni ? Különben idővel rájön majd nem fog dolgozni elvárásai lesznek és orulhetsz ha nem úgy állít be hogy O tett téged vagyonossa :)
De nem kell ezzel foglalkozni történik minden a maga útján
"nemrég lett szegényből gazdag és nem tud vele még mit kezdeni"
Élj, ahogy eddig, és engedd meg magadnak, amit nagyon szeretnél. Nem árt egy kis befektetés - lakásvásárlás és -kiadás. Egyébként meg tényleg minden menni fog a maga útján napról napra.
Senkinek semmi köze hozzá, nem beszédtéma. Egy hetes barátnőnek sincs hozzá semmi köze. Ne legyél fukar, és ne legyél pazarló.
"Élj, ahogy eddig, és engedd meg magadnak, amit nagyon szeretnél. Nem árt egy kis befektetés - lakásvásárlás és -kiadás. Egyébként meg tényleg minden menni fog a maga útján napról napra."
Ezzel a részével nincsen probléma, be van fektetve jelentős része, S tervezve van sokmindent megvásárlása. De pl. A ruhák sosem érdekeltek, szaladtam jártam mindig is sose érdekelt mások véleménye, s most megkevésbé szamitt hogy kinek mi a véleménye rólam így még annyira sincs értelme szép ruhát venni amennyire eddig esetleg lett volna. És minek vegyék meg olyasmit ami nem érdekel??? Minek szánják rá időt amikor már semmire se kell időt szánnom, ha nem akarom? Minek vegyek autót ezernyi nyűggel együtt amikor akkor ülök taxiba amikor csak akarok? Ne legyek fukar? De ezernyi olyan dolog van amit megvesznek a szegények is de egyszerűen nem kell és az időt is sajnálom ilyen dolgokra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!