Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben az esetben csak a szakítás az opció?

Figyelt kérdés
Nő vagyok. A páromat valamikor nagyon régen hatalmas csalódás érte egy nő részéről. Az illető hazudott neki, játszmázott vele, és úgy érzem ez még mindig hatással van a páromra. Abból gondolom ezt, hogy rajtam torolja meg az akkori csalódását, amit nem én okoztam. Érzelmilleg zárkózott velem, húzd meg ereszd meget játszik velem, beígér dolgokat amiket nem tesz meg, és sorolhatnám. Én türelmes vagyok, de azt vettem észre, szadista módon élvezi hogy átverhet, csalódást okozhat. Szexuálisan is ilyen velem. Szex csak akkor van ha ő akarja, addig pedig visszatart tőlem mindenféle testi és érzelmi intimitást. Élvezi hogy nem adja meg azt, amit tudja hogy szeretnék. Mintha azt élvezné hogy minden tőle függ, és bármikor játszhat az érzéseimmel-vágyaimmal, kedve szerint, random módon megtagadhat tőlem mindent amit megadhatna. Nem tudom hogy tudatosan vagy tudat alatt teszi ezt, de azt határozottan érzem, hogy ezt valamilyen büntetésnek, és hatalom gyakorlásnak éli meg. Azt is tudom, hogy ő anno nagyon padlóra került amiatt a nő miatt, és úgy érzem, mindent rajtam akar megbosszúlni. Ez esetben ugye csak a szakítás az opció?
2023. ápr. 23. 11:19
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
96%

"Ne rágalmazz senkit, net-en kivül is büncselekmény, nagynyilvánosság előtt végképp. "

Az, hogy mentális beteg vagy, puszta tény.

"Az meg kösztudott, hogy az általad alkalmazott technikát amit itt művelsz a Rendőrség és Készenlétisek is bizonyos berkeiben oktatják, mert beletartozik az áldozat elhallgattatásának módszerében."

XDDDD

Milyen áldozat vagy te? És miért akarnálak téged elhallgattatni?

Azt írogatsz, amit akarsz, max. a moderátorok fognak téged elhallgattatni, ha így folytatod.

Felőlem írhatsz bármit, csak az a helyzet, hogy én is írhatok, amit akarok.

2023. ápr. 23. 15:01
 52/61 anonim ***** válasza:
66%
De probaltal vele erről beszélni? Hogy ez nem jó és miért csinálja?
2023. ápr. 23. 15:23
 53/61 A kérdező kommentje:
52-es nem érdekli! Neki ez a természetes, és vissza is forgatja a lapokat. Neki mindig az a bántalmazó, akit ő vert át. Kitekert gondolatmenete van, és folyton provokál. Pl időhúzással, és visszaél a türememmel. Arra játszik hogy szóvá tegyem a dolgot, és akkor azonnal azt mondja: én bántom őt.
2023. ápr. 23. 15:39
 54/61 anonim ***** válasza:
77%

Akkor azonnal lapát.

Azt sem értem minek ragodsz, mi lesz az utanad jövővel. Azzal foglalkozz, gyorsan szabadulj meg tőle.

2023. ápr. 23. 16:16
 55/61 A kérdező kommentje:
Azért "ragozom" mert túl látok önmagamon. És senki nem erdemli azt amit művel.
2023. ápr. 23. 16:37
 56/61 anonim ***** válasza:
60%
Minden fereg talal urugyet, es sajnos van, aki talal balekot is.
2023. ápr. 23. 18:27
 57/61 anonim ***** válasza:
60%
Kerdezo, mindenki a sajat eleteert fele, te is a tiedert. Nem kell martirhalalt halnod azert, hogy ez az ember ne bantson masokat. Majd eg,szer valaki jol pofanveri, aztan nem szemetkedik tobbet. Te meg mentsd sajat magad.
2023. ápr. 23. 21:48
 58/61 A kérdező kommentje:
Olyan manipulatív, hogy akik nem találkoztak még ilyennel azoknak csak elképzelésük lehet egy ilyen emberről. A valóság pedig túlszárnyalja a képzeletet. És senkinek sem kívánom ezt az élményt.
2023. ápr. 23. 22:20
 59/61 anonim ***** válasza:
Akkor fogadd meg a tanacsot es menekulj. Mi tart ott?
2023. ápr. 23. 22:24
 60/61 A kérdező kommentje:
Ki mondta hogy nem azt teszem? (Minden választ köszönök!)
2023. ápr. 23. 23:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!