Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az esetben csak a szakítás az opció?
37
" totál nem érted! Azota az eset óta minfen nővel szadista érzelmileg! Mindenkivel aki nő."
Megint engem igazolsz-önkéntelenül is.
Tényleg ennyire figyelmetlen és felületes vagy?
Kérdező, ne is reagálj ennek a válaszolónak. Látod, hogy elmebeteg, zavarodott, ugye?
Amúgy a legelső válaszolónak van igaza.
Én kételkedek abban is, amit az előző kapcsolatáról elmondott, nem taertom hiteles forrásnak. Lehet, hogy semmiféle nő nem verte át.
Tapasztaltam én is ilyet.
42-es én is észrevettem, hogy annak a válaszolónak fogalma sincs arról hohy mit beszél.
Igen, írtam is hogy az az után lévő nőkkel mindegyikkel hasonlóan ha épp nem jobban, szadista volt.
És igen, abban is igazad lehet, hogy valójában kitalálza azt is, hogy őt valamikor bántotta érzelmileg az a nő. Akárhogy is nézem, irtó fájdalmas belegondonom, hogy az utánnam lévőkkel is így fog bánni, és szabadon jár-kel, miközben hidegvérű érzelmi szadista.
Ismét telitalálatom van, különben nem próbálnál betegnek beállítani..
Az egyik legrégibb és legócskább trükk azzal szemben aki az igazat mondja.
45 Egy jól nevelt, intelligens ember a segítséget (akár egyetért vele/akár nem) megköszöni és lép tovább.
Ellenben az az ember aki ezt műveli mint amit te, az nem csak unintelligens, és neveletlen, hanem ostoba, és a maga problémáját akarja rávetíteni másra, meg kirázza az igazságtól a hideg. Ezért a reakciója mindig afelé szól, aki neki az igazat mondta.
Ne rágalmazz senkit, net-en kivül is büncselekmény, nagynyilvánosság előtt végképp. Az meg kösztudott, hogy az általad alkalmazott technikát amit itt művelsz a Rendőrség és Készenlétisek is bizonyos berkeiben oktatják, mert beletartozik az áldozat elhallgattatásának módszerében.
Miért is kell elhallgattatni valakit, ha "ismeretlen"? Talán azért mert sokat tud és igen kellemetlen némelyeknek, ha az igazság kiderül. Ugye, te már csak tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!