Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után békülés abban az esetben ha lefeküdtem a barátjával?
Szörnyű búbánatod lehetett. Azért vicces, hogy még a srác szánja-bánja :D
32/f
Így jártál. Maradtál volna kicsit nyugton a szakítás után..
Ne békülj ki vele, mert ha ez kitudódik, akkor csúnyábban kerülsz lapátra, mint első alkalommal.
Pontosan mi is a gond? Szakítottatok, te pedig mással szexeltél. Mondd el neki nyugodtan, hogy ez történt, hiszen tudtommal vége lett a kapcsolatotoknak, ráadásul ő szakított.
Akik meg itt szidnak, azokkal ne foglalkozz, többségük életében nem látott meztelen nőt, nem is fognak, ezért rosszul esik nekik, ha azzal szembesülnek, hogy másnak összejön :)
5-os, eleve nők is kommentelhetnek itt, így naponta látunk meztelen nőt ;D. A leányzó erkölcsi morálja nem stimmel. Lefekszik az exe haverjával (???) úgy, hogy a srácnak van barátnője... szerintem ez az ügy több mint sok(k), de persze. Bátorítsd a csajt, had vergődjön mélyebbre ebben a történetben...
Én személy szerint baromira ellenzem. És nem az általad hitt okokból...
Eljövök érted, ne félj.
A karma.
Akkor jársz a legjobban, ha őszintén elmondod, hogy mi volt. Ha ezt nem akarod, akkor jobb, ha nem békültök ki.
Legfeljebb annyit mondj, hogy voltál mással, és így már nem menne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!