Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lefeküdtem a legjobb barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem a legjobb barátom legjobb barátjával, azóta nem kommunikál velem egyik sem, mi történhetett?

Figyelt kérdés
Megvolt az éves ittas pajtatánc, és ez lett a vége, a srác, akivel együtt voltam, nekem is spanom volt, de ő nem is érdekes annyira. Azt nem értem, hogy a legjobb span srác, akivel amúgy elég mély barátságban voltam, azóta miért nem beszél velem egyáltalán? Nem sértődöttségről van szó, kapcsolata van, mint nő nem érdekeltem sosem, ő sem engem, ez köztünk nem volt téma egy percig sem. Évek óta lógunk együtt, aludtunk is egymásnál rengetegszer, baráti ölelésen kívül soha nem volt köztünk semmi. Attól tartok, valami rosszat mondhattam valamelyiküknek, vagy kibeszéltek, vagy a legjobb haver valamin befrusztrálódott rám, és fikáz neki, és emiatt meg lettem utálva. Volt már más is ilyen helyzetben? Mi lett a vége?
2018. aug. 2. 20:23
 1/10 anonim ***** válasza:
55%

A “spanság” már csak ilyen.

Jön, megy. 😂😅👍

2018. aug. 2. 20:31
 2/10 A kérdező kommentje:
tizen x éves barátság? jön, megy, egy ilyen baromság miatt? hát jó, kösz a választ, ezt emésztgetnem kell azért
2018. aug. 2. 20:34
 3/10 anonim ***** válasza:
26%
Az, hogy masszívan lejárattad magad, az van, és úgy viselkedsz mint egy zsepi,amit használat után eldobnak. Ez van.
2018. aug. 2. 20:49
 4/10 anonim ***** válasza:
39%

A stilusod alapján nem is csoda, hogy ittasan fektetett meg.

Valószinű, mind kettőnek lejött, erre való vagy, többre nem.

2018. aug. 2. 20:49
 5/10 A kérdező kommentje:
Hm, ebben lehet valami, köszi a válaszokat.
2018. aug. 2. 20:52
 6/10 anonim ***** válasza:
32%
8/8 PONTOSAN
2018. aug. 2. 20:53
 7/10 anonim ***** válasza:
36%

A sok 1900as evekbeli felfogassal letezo himsonviszta fszfej pasi megerkezett az oldalra

Valami sosem valtozik

Remelem azert jo volt, kerdezo

2018. aug. 3. 00:12
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom miért ilyenek vagy min haragudott meg, de nő létedre van egy stílusod... inkább ez zavarna..

Lehet megbántottad a srácot akivel lefeküdtél és panaszkodott a barátodnak róla..

2018. aug. 3. 00:34
 9/10 A kérdező kommentje:
Éveken át hajtott rám a haverja. Képtelenség volt vele normálisan összejönni, mert valahányszor találkoztunk, részeg volt vagy szét volt szívva, józanul különben nagyon normális általában. Minden héten ezt csinálja, van, hogy hetekig egyhuzamban. Mégis kinek kell egy ilyen? Többször hívott el találkozni, mindig felhozza, hogy miért nem láthat többet, neki ez így nem jó meg úgy. Sajnálom, én csak ennyibe néztem a gyereket, és nem rajtam múlt, de nem is ő érdekes most.
2018. aug. 3. 06:08
 10/10 A kérdező kommentje:
Nyíltan sosem bántottam meg egyiket sem. A véleményemet még diplomatikusan sem fejtettem ki a haverról egyszer sem. Azt mondjuk érzem, hogy zavarta a havert, hogy nem tudott behúzni egy viszonykába sosem.
2018. aug. 3. 06:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!