Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy srácba, de lefeküdtem a legjobb barátjával. Lesz még nála valaha is esélyem?
Hát már bocs de ez elég eltaszitó hogy a legjobb barátomat dugod aztán meg jönnél hozzám meg irod hogy imádod azt a srácot akkor miért nem vagy vele inkább szegény másik embert belekevered és aztán lehet hogy megint beleszeretsz vagy lefekszel megint a "legjobb" barátjával és ök is összevesznek hát én lennék a helyébe nemigen járnék veled de már a másik fiú helyébe se járnék vele mikor ráhajtsz a barátjára
Szerintem felejtsd el mind2!!
Lehet ti más véleményen lesztek és leszavaztok xd nopara :D
hát nem akarlak elkeseríteni, de jobban át kellett volna gondolnod, hogy mit is csinálsz. ha már eleve ennyire tetszik valaki, akkor miért kavartál mással, és főleg miért a legjobb barátjával..
de ne keseredj el, ha tényleg jól megértitek egymást, akkor a barátság mindenképp megmarad. de ahhoz, hogy legyen belőle valami a történtek után kell egy kis idő. sok szerencsét és türelmet. a másik fiúval pedig maiharabb tisztázd szándékaidat, vagyis hogy nem őt szereted.
Ha normális akkor nem.
keményen hangzik,de nem keményebb attól amit tecsináltál.
Igaz,amit írtál,de akkor sem tudnák a csaj barátja helyébe mégegyszer megbízni benne.
Nem ítélem el, de gondolkozhatott volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!