Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bosszúból öszzejönni az exem legjobb barátjával, aki odavan értem?
annak csak te iszod meg a levét
mert a haverba nem leszel szerelmes, és ha az exed előtted csajozik ugyanúgy fog fájni és mindemellett az exed le fog nézni
Ne tegyél ilyet!
Ha az exed szereted, akkor törekedj arra hogy vele gyere újra össze, ne egy másikkal.
Ezzel azt fogod elérni hogy a volt párod ezt nembosszúnak veszi hanem azt szűri le hogy de jó hogy megszabadultam tőle,ez csak egy olcsó nő akinek az se számít ha a barátommal van, akkor mit csinálhat idegenekkel?
Innestől kezdve még ha volt is esély hogy visszaszerezd azt is elveszted.
Másrészt nem tisztességes a barátjával sem, miért legyen ő egy eszköz? Tetszel neki, ezt nem kell kihasználni! Neked jól esne ez fordított esetben?
Szerintem bosszúállásnak nem ez a legjobb módszere, hidd el, tapasztalatból mesélek, én ugyanezt átéltem a saját bőrömön! Elveszítettem azt akit őszintén akartam, ha megszakadok se fog megbízni többé bennem. JA, és nem mellékesen semmi értelme nem volt az egésznek, még a szex se volt jó vele, mert ugye nem őt akartam...
Ezzel saját magadon állsz bosszút!
Állj bosszút úgy hogy max flörtölsz a jelenlétében, de semmi más nem legyen köztetek!
Vagy én azzal kínoztam hogy hiper csinin öltöztem és kedves voltam vele, boldognak látott holott ő azt hitte majd úgy fogok kinézni mint egy zombi és majd bunkózok vele.
Tégy úgy mindig amit te is szeretnél hogy tegyenek veled!
Ne törd össze a másik srác szívét..:(
Amúgy,az exed szerintem észrevenné,hogy csak idegesíteni akarnád.
L.15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!