Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bosszúból öszzejönni az exem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bosszúból öszzejönni az exem legjobb barátjával, aki odavan értem?

Figyelt kérdés
2010. aug. 8. 16:11
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Már 4 hónapja szakítottunk, amit én provokáltam ki. Én belészerettem ő meg kiszeretett belőlem. Tegnap megint megpróbáltam hátha még érez valamit irántam, de nem. És nem is fog, elmondása szerint. És már nem érdeklem, tehát azt tehetek a haverjával amihez kedvem van, mármint azért mert őt nem zavarja majd. Vagy lehet, hogy titkon fájni fog neki kicsit?
2010. aug. 9. 20:13
 12/26 anonim ***** válasza:

biztos, hogy nem fog neki fájni

és biztos hogy le fog nézni

ha lenéz, akkor nem közömbös feléd ez jó jel

ha le se néz, akkor abszolut nem érdekled

2010. aug. 10. 14:05
 13/26 A kérdező kommentje:
Miért olyan biztos, hogy nem fogja érdekelni/nem fog neki fájni?
2010. aug. 10. 15:52
 14/26 anonim ***** válasza:

azért, mert már 4 hónapja szakítottatok

az rengeteg, hogy közömbössé váljon valaki!

és úgy vettem ki a szavaidból, hogy van bnője

"fájni fog, ha mással látom"

ilyen esetben egy nap sem kell ahhoz, hogy a másik ne törődjön már a párja érzéseivel!

2010. aug. 12. 15:51
 15/26 anonim ***** válasza:
bocsi, utsó mondatot expár-jára értettem
2010. aug. 12. 15:52
 16/26 A kérdező kommentje:

rengeteg idő, hogy valaki közömbössé váljon valaki számára

ÉS

nagyon kevés idő, hogy egy nagy szerelmet elfelejtsünk

2010. aug. 12. 21:19
 17/26 anonim válasza:
Ha eddig nem keresett akkor nem is érdekled és nem fog neki fájni mivel nem szeret!Ez a véleményem,de te tudod...de eléggé gyerekes dolog amit csinálsz!Hány éves vagy könyörgöm 15?
2010. aug. 14. 16:29
 18/26 A kérdező kommentje:
Mi a gyerekes abban amit csinálok? Ha szerinted nem fogja érdekelni, akkor ugyanmindegy hogy mit hogyan csinálok.
2010. aug. 14. 16:45
 19/26 cig@ny válasza:

:D

nem te vagy a legjobb baratom exe?

:D

mert ak rolam van szo :D

2010. aug. 14. 16:58
 20/26 anonim ***** válasza:
Kis cafka vagy,hogy finoman fejezzem ki magam...Ennyire hülye vagy,hogy nem esik le tényleg miért lenne gyerekes?Ha kiprovokáltad a szakítást,akkor meg mit pattogsz?Ha gondolod,csináld csak nyugodtan,de hogy mindenki egy utolsó lotyónak fog tartani és utálni fognak az ziher!
2010. aug. 14. 17:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!