Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben az esetben csak a szakítás az opció?

Figyelt kérdés
Nő vagyok. A páromat valamikor nagyon régen hatalmas csalódás érte egy nő részéről. Az illető hazudott neki, játszmázott vele, és úgy érzem ez még mindig hatással van a páromra. Abból gondolom ezt, hogy rajtam torolja meg az akkori csalódását, amit nem én okoztam. Érzelmilleg zárkózott velem, húzd meg ereszd meget játszik velem, beígér dolgokat amiket nem tesz meg, és sorolhatnám. Én türelmes vagyok, de azt vettem észre, szadista módon élvezi hogy átverhet, csalódást okozhat. Szexuálisan is ilyen velem. Szex csak akkor van ha ő akarja, addig pedig visszatart tőlem mindenféle testi és érzelmi intimitást. Élvezi hogy nem adja meg azt, amit tudja hogy szeretnék. Mintha azt élvezné hogy minden tőle függ, és bármikor játszhat az érzéseimmel-vágyaimmal, kedve szerint, random módon megtagadhat tőlem mindent amit megadhatna. Nem tudom hogy tudatosan vagy tudat alatt teszi ezt, de azt határozottan érzem, hogy ezt valamilyen büntetésnek, és hatalom gyakorlásnak éli meg. Azt is tudom, hogy ő anno nagyon padlóra került amiatt a nő miatt, és úgy érzem, mindent rajtam akar megbosszúlni. Ez esetben ugye csak a szakítás az opció?
2023. ápr. 23. 11:19
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
100%

Vannak tipik bántalmazók

Engem sehol nem érdekel az hogyan gyepálja az utánam levőket is.

Engem az szomorít el az ilyeneknél hogy elképzelve őket gyerekként ahogy traumatuzálták őket a szüleik amilyen bántalmazottak voltak, amennyit a saját anyjuk miatt sérültek, ami miatt felnőtten képtelenek normális párkapcsolatra, családalapításra, azt a gyermeket sajnalom bennük.

Olyan irdatlan traumáik vannak, hogy őket ki kellett volna emelni a gyámügynek még időben.

Az a gyermek akkor míg kicsi volt, önvédelemből vett fel.olyan személyiséget amivel túl tud élni.

Hogy egy teljesen egészséges szeretetteljes kisembert elcsesztek a saját szülei egy egész életre abúzussal bántalmazással, és felnőve is annak örül az anyja hogy a fiai ütik verik és dobálják csak a nőket és nem tudnak lehorgonyozni es elszakadni a szülői házból, hát szinte néha azt ķívánom hogy az anyját üsse verje aki ilyen emberré tette.

De ezek olyan sérültek hogy még az ilyen anyát védik be. Egy gyerekkínzó nőt.

2023. ápr. 23. 11:55
 12/61 A kérdező kommentje:
11-es fentebb írtam hogy ő nem gyerekkori dolog óta ilyen.
2023. ápr. 23. 12:03
 13/61 anonim ***** válasza:

*Ez esetben ugye csak a szakítás az opció?

Igen, csak az.

A probléma nálatok két oldalú:

1./Nem tud szeretni téged-csak használ, eszközként kezel.

2./ Te sem tudod úgy szeretni őt, ahogy arra neki szüksége van. Mert ha úgy tudnád szeretni, akkor már rég ki tudtad volna nyitni a lelkét.

A sebész is csak akkor tudja a műteni való beteget meggyógyítani, ha feltudja nyitni, hogy hozzáférjen az illető belső szerveihez.. kivülről hiába kocogtatja az illető testét, semmit nem ér ha nem tud belenézni.

2023. ápr. 23. 12:16
 14/61 anonim ***** válasza:
18%

1./Nem tud szeretni téged-csak használ, eszközként kezel. Érzelmileg nagyon távol van tőled. Ezért totális egyoldalú-a látható világ számára kifelé önző, a valóságban meg totálisan zárt a belső lénye előtted.

Fogadjunk, hogy fogalmad nincs arról ki mellett élsz?

Ugyanis ha az illető lelkéhez megtalálod az utat, az kinyilik-mint egy kincsesláda, és először csak a felszin mutatkozik meg, de minnél többször belenyúlsz, annál több rejtett kincsre bukkansz.

Nálatok-a "ládikó" nem hogy zárva van, hanem egy óriási lakattal, lehet többel le van zárva.

Érted?

Totál mindegy hány éve vagytok együtt-a lényeg, hogy sosem fértél a titkokhoz, és a kincsekhez ez által nem is tudod átvenni tőle az ajándékokat.

2023. ápr. 23. 12:20
 15/61 anonim ***** válasza:
84%

12#

Le is tagadják hogy gyerekkor miatt lenne!

Védik a szülőt!

2023. ápr. 23. 12:21
 16/61 anonim ***** válasza:
0%

14+

Azért dühös rád és okol téged, mert valamilyen müódón kapcsolódsz a multjához, vagy a multjának valamelyik szereplőjéhez hasonlítasz, de nem ahhoz aki egykor az ő szívében élt.

Rajtad tölti ki azt, amit afelé a sorsában volt negatív ember felé érez, és amit tenne azzal.

Nem ahhoz az emberhez hasonlítasz akit ő szeret. Mert még mindig szereti, és képtelen túllépni az elvesztésén.

Abszolőt lejön az adott emberről energia formájában..

2023. ápr. 23. 12:23
 17/61 anonim ***** válasza:
100%

Bakker itt is mit irnak a gyk-n?

"Gyerekkoromban kaptam csak egy pofont de azt megérdemeltem." Es ezt egy átlag gyk-s válaszolo. Aztán írhatnád neki azt hogy nem bármit tettél sem érdemelted meg. Nem hinné el. Ahogy a többség sem!es ütni fognak ők is, mert az "csak" egy pofon. A gyerek feltétel nelkul szeret. Elhiszi azt is hogy a szeretet fáj. Es azt is hogy ő a hibás!

Hát akkor a súlyosan bántalmazottak szerinted mit mondanak akik felnőve pszichopaták vagy agressziv dühkitörésesek? Az anyjuk maga az isten!

Mélyen el van már bennük temetve az a síró kisfiú.abszolt torzult aszemélyiségszerkezetük.

2023. ápr. 23. 12:25
 18/61 anonim ***** válasza:
47%
16+ A társad folyamatos keserűség, elvetettség, depresszió, önvádlás, önkárhoztatás, öngyűlöletet, bánatot, haragot, dühöt rejt magába. Ez az egyik oldal ami gyötri őt. Van még más is. De ezek a főbb dolgok..
2023. ápr. 23. 12:25
 19/61 anonim ***** válasza:
71%
Csak ez személyiségzavar es nem egy nőtől van. Hanem csak a nőkre vetítik ki. Ez sérülés.
2023. ápr. 23. 12:32
 20/61 anonim ***** válasza:
10%

19 Félremész..de nem kicsit.

A kérdezőnél 1 személy felé vannak a negatív dolgok, ami a kérdezőn csapódik le és nem szülő az illető.

2023. ápr. 23. 12:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!