Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az esetben csak a szakítás az opció?
Figyelt kérdés
Nő vagyok. A páromat valamikor nagyon régen hatalmas csalódás érte egy nő részéről. Az illető hazudott neki, játszmázott vele, és úgy érzem ez még mindig hatással van a páromra. Abból gondolom ezt, hogy rajtam torolja meg az akkori csalódását, amit nem én okoztam. Érzelmilleg zárkózott velem, húzd meg ereszd meget játszik velem, beígér dolgokat amiket nem tesz meg, és sorolhatnám. Én türelmes vagyok, de azt vettem észre, szadista módon élvezi hogy átverhet, csalódást okozhat. Szexuálisan is ilyen velem. Szex csak akkor van ha ő akarja, addig pedig visszatart tőlem mindenféle testi és érzelmi intimitást. Élvezi hogy nem adja meg azt, amit tudja hogy szeretnék. Mintha azt élvezné hogy minden tőle függ, és bármikor játszhat az érzéseimmel-vágyaimmal, kedve szerint, random módon megtagadhat tőlem mindent amit megadhatna. Nem tudom hogy tudatosan vagy tudat alatt teszi ezt, de azt határozottan érzem, hogy ezt valamilyen büntetésnek, és hatalom gyakorlásnak éli meg. Azt is tudom, hogy ő anno nagyon padlóra került amiatt a nő miatt, és úgy érzem, mindent rajtam akar megbosszúlni. Ez esetben ugye csak a szakítás az opció?
30 Nem csak külsőre lehet egy emberhez hasonlítani, hanem belsőleg is.
Az írásodból látszik, hogy ugyan azt a tipust választja és kivétel nélkül gyötri őket.
2023. ápr. 23. 13:31
32/61 anonim válasza:
29+ Te ahhoz az emberhez szeretnél hasonyítani, hogy ugyan úgy tudjon téged szeretni mint azt akit elveszített, de belsőleg pont olyan vagy mint az a személy aki miatt szét ment annó a fazon.
2023. ápr. 23. 13:32
33/61 anonim válasza:
Belső alapján választ a fazon egyébként, számít a külső kifelé is, de a valódi választás a belső miatt, hogy a folyamatot ki tudja élni, mert már nem bírja magában elviselni a helyzetet. Az áldozatok meg nem értik, hogy mit miért tesz, Pedig ott van az orrotok előtt az egész.
Totálisan lehet érzékelni is, és külsőleg is lehet látni.
2023. ápr. 23. 13:34
34/61 anonim válasza:
33+ Tényleg nem veszed észre a folytonosságot, és az ismétlődéseket az eseményekben?
2023. ápr. 23. 13:35
35/61 A kérdező kommentje:
Nem érted hogy pont hogy teljesen az ellenkezője vagyok annak a nőnek aki anno átverte ? Ennyire nehéz megértened?
2023. ápr. 23. 13:38
36/61 anonim válasza:
Ha valaki ártatlan, az nem tud átverni mást.
Mást okolsz a valódi elkövetővel szemben.
2023. ápr. 23. 13:42
37/61 A kérdező kommentje:
36 totál nem érted! Azota az eset óta minfen nővel szadista érzelmileg! Mindenkivel aki nő.
2023. ápr. 23. 13:44
38/61 A kérdező kommentje:
Nőgyülölő lett!
2023. ápr. 23. 13:44
39/61 anonim válasza:
36 Tudod hány tévesen ítélő bíró van aki figyelmetlensége, és az odafigyelése hiányában ártatlan embert ítél el? Miközben a valódi tettes meg szépen megbújuk a háttérben, és röhög a markában.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!