Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Amíg a férfiak nagy,része...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amíg a férfiak nagy,része beismeri, hogy a nőket meg akarja fektetni addig a nők miért nem képesek beismerni, hogy a pénz és a siker ami a legjobban vonzza őket?

Figyelt kérdés

A megszokott védekezés a nők részéről, hogy ne általánosítsál, de ez csak egy védekezés.

A nők ugyan úgy általánosítanak mikor azt mondják, hogy a férfiak csak azt akarják.

Mikor jutunk el oda, hogy,a nők nagy része nem tagadni, vissza támadni, bosszút állni fog, hanem elismeri, hogy ez igaz.

De más dolgokkal kapcsolatban is értem, hogy mikor jutunk el oda, hogy egy nő háttérbe szorítja az egóját és ha látja, hogy igaz a kritika akkor bevallja ?

2023. ápr. 19. 18:26
1 2 3 4 5 6
 51/57 A kérdező kommentje:

41/42-es.

Èrtem amit mondasz. Nekem meg azok a tapasztalataim amiket leìrtam ìgy nekem az a valòsàg.

Mindenki azt hisz el amit tapasztalt.

Azt nem tudom honnan vested, hogy több tapasztalatod van mint nekem.

Rengeteget csajoztam, sok ismerősöm volt otthon.

Sok lànyt szedtem fel, de megtartani nem tudtam őket soha a lakàs, pènz , kocsi problèma miatt.

Most van pènzem ès a koràbbi tapasztalataim miatt nem költenèk egy fillèrt sem magyar nőre többet.

Egy feneketlen kùt..

Összegzès:

Azok a lànyok akik nekem külsőre tetszettek, vonzottak mind ilyenek voltak.Elöbb vagy utòbb, de ez mindig elő jött..

Volt pàr olyan is aki nem tetszett ès nem is volt pènzèhes.

Volt olyan is aki egyàltalàn nem tetszett külsőre, de pènzèhes èrdek volt.

Pl kollèganő..

2023. ápr. 28. 14:05
 52/57 A kérdező kommentje:

37-es.

Azèrt az is tipikus, hogy vègig magadat ajnàrozod, hogy te milyen szuper vagy de a pasidat meg ledegradàlod.

A vègèn ugyan azt mondod ròla, hogy jò pasi lett, de csak miattad.

Hàt nem tudom, hogy lennèk-e egy ilyen kapcsolatban.

Kb az jön le, hogy csak a lakàsa miatt vagy vele, de mèg ő örülhet, hogy te egyūtt vagy vele.

Na ez is megèrne egy kèrdèst, hogy mièrt van az, hogy nagyon sok nő többre tarja magàt a fèrfinàl ès kb ez az örüljèl, hogy lealacsonyodtam hozzàd stìlusban kezeli a fèrfiakat.

Ez se normàlis nekem.

Kèpzeld el ezt az egèszet fordìtva.

Egy tökèletes testü pasid lenne pènzzel ès ìgy beszèlne ròlad...

2023. ápr. 28. 16:01
 53/57 anonim ***** válasza:
Képzeld el, kedves kérdező, hogy ezeket a férjem szokta mondani. Régi fotókat ha nézegetjük is mindig nevetgél, hogy milyen hülyén nézett ki. Ő ugyanis tisztában volt a kvalitásaival.
2023. ápr. 28. 16:06
 54/57 anonim ***** válasza:

Egyébként én nem tagadtam, hogy vannak ilyen nők, azt nem hiszem, hogy a nők többsége ilyen.

Lehet hogy a 10/10-es csajoknal rosszabb az arány, mert megszokták, hogy mindenki őket akarja, de az átlagos nők között szerintem nem ez a tendencia.

2023. ápr. 28. 18:55
 55/57 anonim ***** válasza:

Köszönöm a korrekt választ! Ezek szerint nem csak külföldi barátnőd van, de külföldön is élsz már, ahogy kiveszem a szavaidból.

Igazad van, egyáltalán nem biztos, hogy több az ismerkedős tapasztalatom. Mindkettőnknek van bőven, az a lényeg. És nem is akarom megkérdőjelezni a tapasztalataid és az általad észlelt valóságot. A mi tapasztalataink pont ellentétesek egymással, de szerintem így kerek a világ :) Érdekes, még ebben is ellentettek vagyunk, ebben a megtartás dologban. Az az igazság, hogy több hosszabb távú (1+ éves) viszonyom is egyéjszakás kalandnak indult, mégis hosszabbra fordult. A legszélsőségesebb esetben 4 évig tartó "definiálhatatlan viszony" lett valamiből, aminél az első lefekvéskor mindketten szörnyen szégyelltük magunkat, hogy lefeküdtünk, és megfogadtuk, hogy soha többet még egyszer. Aztán 4 éves marakodás lett a vége.

A te esetedben tényleg elhiszem, hogy ezek a tapasztalataid. Legutóbb volt egy másik kérdező is, egy mérnök, aki az anyagias nőkre panaszkodott, de neki magának is elég anyagias gondolkodásmódja volt, szinte az összes válaszoló ezt írta neki (igazuk is volt), de ő nem fogta fel, miről beszélnek neki. De a te eseted tényleg más, direkt alaposan végigolvastam a válaszaid, amiket nagyrészt tényszerűnek találtam (ami nálam is alap fontosságú szempont egy vitában), így számomra hitelesek is az általad leírtak.

Mindenesetre sajnálom, hogy ennyi csalódáson mentél keresztül a magyar nők kapcsán, ennyire anyagiasnak találtad a 90%-ukat. Másoktól is olvastam már itt, hogy állítólag nyugatabbra más a helyzet. Az a lényeg, hogy ott megtaláltad végül a számításod. Ettől függetlenül tényleg nehéz megemészteni fejben egy ekkora csalódást, hogy a nők túlnyomó többsége érdekből jön össze a pasikkal. Hiába lesz az embernek szerető párja, ezt a tényt (mármint a saját valóságod, hogy a legtöbb magyar nő anyagias) akkor is nehéz megemészteni fejben. Ha én is így látnám, én is nehezen emészteném meg, még ha külföldön is élnék, szóval át tudom érezni.

2023. ápr. 28. 22:41
 56/57 anonim ***** válasza:

41 és 42 voltam.

(55-ös válaszíró)

2023. ápr. 28. 22:42
 57/57 A kérdező kommentje:

55-ös.

Igen nagyon nehèz megemèszteni. Plàne mikor le is van tagadva.

Most nem itt gondolom, hanem mikor èlőben tapasztaltam, hogy nem elèg ,hogy hazudott, nem elèg, hogy èrdek mèg le is tagadja.

Mèg az is hozzàtartozik a dologhoz, hogy a tapasztalataim töredèkèt emlìtettem csak meg itt.

Sajnos a csalàdomban lèvő nőktől ìs csak rossz pèldàt làttam. A nővèrem egy màniàkus hazudozò volt, talàn mèg most is, nem nagyon tartjuk a kapcsolatot. Mèg meg sem születtem màr utàlt.

Ő szèp volt fiatalon ès mindent erred tett fel. Az iskolàit nem fejezte be. A pasikat hülyìtette àtverte. Nem egyszer letagadtatta magàt mikor valaki kereste tekefonon a 90-es èvekben. Egy cèlja volt, hogy talàljon egy gazdag pasit aki majd eltartja..

Talàlt is egy olyat aki az ő primitìv szintjèn volt. Persze jött a gyerek, összehàzasodtak.

Amìg volt pènz a nővèrem bekèpzelt fejjel ùgy jàrkàlt mintha ő teremtette volna elő a pènzt..

Aztàn tönkre ment a fèrje vàllalkozàsa..

Màr nem volt annyi pènz, mèg jobban elő jött a primitìvsègük ès persze el is vàltak.

Termèszetesen a nővèrem bevetette az összes szìnèszi kèpessègèt, hogy neki nincs hovà mennie .Amint meghaltak a nagyszüleink màr költözött is be a lakàsba, mondvàn neki gyereke van..

Az tudni kell, hogy soha nem làtogatta a nagyszüleit. Èn mellettük voltam ès rengeteget segìtettem nekik az utolsò 10 èvükben. Mègis ki lakik a lakàsban a nővèrem . Akitől sem egy kedves szòra, semmire nem szàmìthat az ember. Ezek utàn mèg azt mondja, hogy ő nem kapott semmilyen segìtsèget ő egyedül lett hagyva.

Olyan mintha nem a valòsàgban èlne ès hamis valòsàgot kreàl magànak amit el hisz, hogy igaz..

Az anyàm sajnos màniàkus tagadò.

Nagyon sokszor volt, hogy mondott valamit 3-an is hallottuk majd egy perc mùlva màr letagadta, hogy ő nem mondott ilyet.. mondtuk neki, dehàt most mondtad 3-an hallottuk.. Nem ő nem ezt mondta..

Sajnos az ő anyja ugyan ez volt.

Vègig tagadta az èletèt..

Èn nagyon nem szeretem az igazsàgtalansàgot. Sajnos èn nagyon sokat tapasztaltam az èn kàromra..

2023. máj. 2. 09:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!