Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, amit eddig a párom karrierben és anyagilag elért?

Figyelt kérdés

Én 27/n, ő 35/f. El kell mondjam, engem egyáltalán nem érdekel az anyagi helyzete, 3 éve együtt vagyunk és meggyőződtem róla, hogy vele akarok élni.

Én viszont egy elég jó anyagi hátterű családból származom, és a rokoni körben tapintható az a vélemény, hogy ő emiatt a különbség miatt nem illik hozzám. Őt a szülei nem támogatták, önerőből jutott oda, ahol van, egy budapesti másfél szobás panel lakása van hitelre, fizuja átlag 5-600 körüli nettó. Szereti, amit csinál és nagyon ügyes is benne, kreatív. Részt vett olyan projektekben is, amire díjakat kaptak. Jár sportolni, aktívan él.

Én most kezdtem dolgozni családi vállakozásban, így eleve már magasabb is a fizetésem mint neki, de én ezért úgymond nem dolgoztam meg. Szerintem nekem a szüleim inkább egy orvost vagy vállalkozót képzeltek el, nem őt.

A párom tehát nem a tipikus "főnyeremény" és nem is kell nekem, hogy az legyen, de most már kíváncsi vagyok, hogy ki hol helyezné őt ezek alapján el, mennyire sikeres vagy sikertelen az életben?

2022. ápr. 26. 08:45
A kérdező szavazást indított:
A körülményeihez képest sikeresnek mondható
A körülményeihez képest átlagosnak mondható
A körülményeihez képest sikertelennek mondható
36 szavazat
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
A leírás alapján sikeresebb, mint átlag. Például jobban keres, mint a legtöbb orvos. Nem mindenki nőgyógyász vagy plasztikai sebész!
2022. ápr. 26. 08:49
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Hát többet ért el mint te az biztos.

Nem értelek téged sem, meg a szüleidet. Szerintem nincs annál becsülendőbb, ha valaki önállóan, másokra szorulás nélkül képes eléldegélni az életben.

2022. ápr. 26. 08:53
 3/20 anonim ***** válasza:
74%
Te sokkal többet keresel nála? Mert ha olyan nettó 1 milla fölött keresel akkor lehet ebből gond igen.
2022. ápr. 26. 08:55
 4/20 anonim ***** válasza:
79%
Mennyit kapsz kezdőként a családi vállalkozásban?
2022. ápr. 26. 08:57
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
A leírtak alapján ilyen téren teljesen rendben van a párod.
2022. ápr. 26. 08:59
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondanám sikeresnek, mert a párja kritikián aluli.
2022. ápr. 26. 09:01
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Átlag fölötti a vagyoni helyzete a leírás alapján - de ez szerintem mindenkinek egyértelmű aki nem kő alatt lakik.
2022. ápr. 26. 09:11
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Tuti ez egy ostoba provokáció. Ilyen buta idióta nő nincs a világon.
2022. ápr. 26. 09:26
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
A rokonaid nagy rohadékoknak tűnnek a kérdésből (vagyis nem feltétlenül azok, inkább rabjai ennek a felfogásnak, mindent kötelezően pénzben mérnek meg a külső csillogásában), ez a cikk ugrik be róluk: [link]
2022. ápr. 26. 09:27
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, el ne higgyétek már, hogy komoly a kérdés!

Még csak fél 10 van, de már nem tudom hányadik ilyen " a pasim sehol nincs az én csodálatos életemhez képest" típusú kérdés ma. Mindet ugyanaz teszi fel!

2022. ápr. 26. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!