Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, amit eddig a párom karrierben és anyagilag elért?

Figyelt kérdés

Én 27/n, ő 35/f. El kell mondjam, engem egyáltalán nem érdekel az anyagi helyzete, 3 éve együtt vagyunk és meggyőződtem róla, hogy vele akarok élni.

Én viszont egy elég jó anyagi hátterű családból származom, és a rokoni körben tapintható az a vélemény, hogy ő emiatt a különbség miatt nem illik hozzám. Őt a szülei nem támogatták, önerőből jutott oda, ahol van, egy budapesti másfél szobás panel lakása van hitelre, fizuja átlag 5-600 körüli nettó. Szereti, amit csinál és nagyon ügyes is benne, kreatív. Részt vett olyan projektekben is, amire díjakat kaptak. Jár sportolni, aktívan él.

Én most kezdtem dolgozni családi vállakozásban, így eleve már magasabb is a fizetésem mint neki, de én ezért úgymond nem dolgoztam meg. Szerintem nekem a szüleim inkább egy orvost vagy vállalkozót képzeltek el, nem őt.

A párom tehát nem a tipikus "főnyeremény" és nem is kell nekem, hogy az legyen, de most már kíváncsi vagyok, hogy ki hol helyezné őt ezek alapján el, mennyire sikeres vagy sikertelen az életben?

2022. ápr. 26. 08:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
11%
5-600 nettó azért ha nem is gázos, de csak épp átlagos (most budapestről beszélek, nem faluról ahol 200 az átlag)
2022. ápr. 26. 09:41
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Hehe, ma Magyarországon? Itt élsz te egyáltalán? Vagy a szokásos provokátor vagy te is?
2022. ápr. 26. 09:49
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

11.

Ha Budapesten ez "épp csak átlagos", akkor hogyan maradnak életben azon fővárosiak akik kevesebbet keresnek? Nyugdíjasokról nem is beszélve, elég-elég ritka a félmillás nyugdíj (azok is általában állampárti múlttal a la nagyapámnak az a bátyja akit mindenki utál, de ő olyasmi karakter volt, mint amilyet "Az ügynökök a paradicsomba mennek" című filmben is láthatunk), az átlag kap egy 100-150 környékét.

2022. ápr. 26. 09:51
 14/20 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat, a negatívakat is, bár nem tudom, mivel érdemeltem ki. Nincs csodálatos életem, annyit mondtam, hogy anyagilag megoldott minden, azt is leírtam, hogy nem dolgoztam meg ezért.

A fizum nettó 300, de mivel apukám nem él, így örököltem a cégből és osztalékot is kapok, ami így jóval több mint a páromé. Páromat próbálták rávenni a családból, hogy adja el a lakását és közösen építtessünk egy nagyobbat, de ő ebbe nem ment bele és én ebben mellé álltam (legyen igenis neki is egy biztos láb).

2022. ápr. 26. 09:52
 15/20 A kérdező kommentje:
#11 ezt amúgy én is vitatnám, a medián átlagkereset nem ennyi, 300 körül mozog Budapesten.
2022. ápr. 26. 09:54
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem gáz és kevés amit a párod elért. Itt a gáz akkor lesz, ha hagyod magad befolyásolni a felszínes rokonaid által vagy esetleg bekerülsz egy olyan társaságba ami abba az irányba tol, hogy azt hiszed, hogy kinőtted a srácot.

Az meg, hogy a szüleid mit képzeltek el neked teljes mértékben lényegtelen, mert nem nekik kell együtt élniük a sráccal hanem neked.

Biztos van az 500-600-nál jobb fizetés (mondjuk én nem sírnék miatta), de gondolom a szülők sem örülnének neki ha egy olyan fazonnal lennél akinek mondjuk ötször akkora a fizetése, de cserébe kuss a neved otthon, folyamatosan félre megy vagy esetleg ha ideges akkor megcsap.

2022. ápr. 26. 10:26
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, a rokonaid gázok inkább. Az tök jó ha kiállsz a párod mellett!
2022. ápr. 26. 10:54
 18/20 anonim ***** válasza:
92%
Troll
2022. ápr. 26. 14:43
 19/20 FoxtrotLidérc ***** válasza:
Ha a kérdés igaz, a családod Kérdező, már megbocsáss de egy pöffeszkedő, beképzelt sznobcsorda. Ha szeretitek egymást, akkor szerintem olyan mindegy ez a dolog. 5-600.000 forint ráadásul nem is rossz pénz. Megvan az élete. Akkor meg?
2022. ápr. 26. 15:11
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Ő sikeres, te nem vagy az. A siker az, amit önerőből ér el valaki. A szüleid pénze és státusza, amire támaszkodsz, az ő sikerük, nem a tiéd. A srácban merülhetnének fel kérdések valakinek az alkalmasságával kapcsolatban, aki magától nem tud felmutatni semmit. És azzal kapcsolatban is, hogy szeretne-e bekerülni egy ilyen családba. Ahol mindig éreztetni fogják vele, hogy ő kevesebbet ér. Miért is? Milyen alapon? Inkább ezen aggódnék a helyedben. Ha neked megfelel ő, mint pár, a megoldás egyszerű: apuci-anyuci véleményét a magánéleteddel kapcsolatban ignorálni, ahogy a felnőtt emberek teszik, felemelni a kis popót a készből és elfáradni igazából dolgozni és pénzt keresni, ahogy a felnőttek szoktak.
2022. ápr. 27. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!