Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen átlagos huszonéves nők! Egy 28-29 éves férfival szemben milyen elvárásotok van még azon kívül, hogy legyen jóképű, jó testű, intelligens, állandóan humorizáló, haladjon gyorsan a karrierben, soha ne panaszkodjon és kicsit se kopaszodjon?
A kopaszodás hogy jön ide? Látom neked is megvan a bekattanásod. (Mint más pasiknak az alacsonyság, vagy a vékonyság, vagy a kövérség, stb)
Ha egy férfi kopaszodik, akkor simán csak borotválja le a haját hetente és onnantól hordja kopaszon a frizuráját. A kopaszodás valóban nem vonzó, de a full kopaszság sok nőnek az.
Ezek közül igazából csak a jó humor ami igazán számít nekem.
Az átlagos fizimiska teljesen megfelel, ha a jelleme kiemelkedő.
Fontos a magabiztosság és, hogy valamerre haladjon az élete. Lakjon külön a szülőktől, legyen évek óta állandó munkahelye.
A panaszkodás egyik nemnél se vonzó, de ha csak ritkán és jó okkal teszi az ember, az teljesen rendben van.
A kopaszodás valóban nem vonzó, de nem is feltétlenül kizáró tényező.
Kérdező sajnálom hogy nincsenek barátaid. Akkor láthatnád a veled kb egykorú baráti és ismerősi körödön keresztül, hogy nem csak a jóképű, jó testű, intelligens, állandóan humorizáló, karrierben gyorsan haladó, nem panaszkodó, nem kopaszodó srácoknak van barátnője.
Általában az olyan emberek képzelnek be ilyen dolgokat, akiknek egyszerűen nincs elég kapcsolatuk a valósággal (az emberi kapcsolatok hiánya miatt) és ezért kitalálnak ilyen dolgokat.
Egy teljesen átlagos állapotú kis albérlet is tökéletes.
Nekem az se lenne gond, ha nagyobb albérlet, amit ketten vesztek ki egy baráttal.
A lényeg, hogy önálló legyél.
3as voltam.
Saját lakás , Audi , havi 1 millió nettó fizu. És ne legyen kövér.
24/N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!