Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Amíg a férfiak nagy,része...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amíg a férfiak nagy,része beismeri, hogy a nőket meg akarja fektetni addig a nők miért nem képesek beismerni, hogy a pénz és a siker ami a legjobban vonzza őket?

Figyelt kérdés

A megszokott védekezés a nők részéről, hogy ne általánosítsál, de ez csak egy védekezés.

A nők ugyan úgy általánosítanak mikor azt mondják, hogy a férfiak csak azt akarják.

Mikor jutunk el oda, hogy,a nők nagy része nem tagadni, vissza támadni, bosszút állni fog, hanem elismeri, hogy ez igaz.

De más dolgokkal kapcsolatban is értem, hogy mikor jutunk el oda, hogy egy nő háttérbe szorítja az egóját és ha látja, hogy igaz a kritika akkor bevallja ?

2023. ápr. 19. 18:26
1 2 3 4 5 6
 21/57 A kérdező kommentje:

Rengeteg nővel ismerkedtem ès előbb vagy utòbb mindegyikből előjöttek ezek a tulajdonsàgok.

Van egy magyar làny baràtom ő nem ilyen plusz a mostani pàrom aki nem magyar nem vèletlenül..

Az összes többi ilyen volt.

Ez azt jelenti, hogy minden magyar nő ilyen? Nem.

Ez azt jelenti, hogy sok magyar nő ilyen? Igen!!!!

De ezt a magyar nők nem kèpesek beismerni ès pont azok a nők mindig nem ilyenek akik itt ìrnak.

A szarul vàlasztottàl egy tipikus hàrìtàs.

A nő volt szemèt, de a fèrfi a hibàs.

Ilyen vàlasztèkbòl nem lehet jòl vàlasztani.

Aki normàlis ès jòl nèz ki az nagyon hama elkel ès kb 30 pasi àll egy ilyen nőèrt sorban annyira ritka jelensèg manapsàg..

2023. ápr. 21. 11:32
 22/57 A kérdező kommentje:

Egyèbkent egy volt kollèganőm is egyszer leìrta nekem a facebookon mikor mondtam neki, hogy ő nagyon èrdek, hogy ő csòrò pasival nem akar együtt lenni. Kèrdeztem, hogy mièrt? Azt mondta mert ő is csòrò ès ő jòl akar èlni boldog akar lenni.

Mondtam neki, hogy neki is bele kène adnia a kapcsolatba , ha luxus èletet akar. Azt mondta őt nem èrdekli, hogy ez fair vagy nem ő boldog akar lenni ès jòl akar èlni.

Gondolom most azt gobdolod, hogy biztos plaza cica volt.

Egyàltalàn nem.

El volt hìzva ès egyàltalàn nem nèzett ki jòl.

Àllandòan gazdag fèrjet keresett magànak.

Egy sztori megint a valòsàgbòl, sajnos ez a valòsàg.

2023. ápr. 21. 11:37
 23/57 anonim ***** válasza:
94%

De egy olyan minek ismerje be, aki nem a?

Remelem, akkor azt is kijelenthetjük, hogy a magyar férfiak többsége életképtelen, igénytelen bunkó, aki csak dugni akar. Ezt miért nem ismered be?

Életemben négy férfivel voltam, azok ilyenek voltak, tehát akkor a többi is ilyen!!!!4!44!!

2023. ápr. 21. 12:12
 24/57 anonim ***** válasza:
100%
Lehet tényleg rossz típusú lányokkal ismerkedsz, az én baráti körömben egy ilyen sincs. Mind diplomás, jól tanuló, átlagos kinézetű fiatal nők vagyunk. Lehet szórakozó helyen vagy tinderen más az általános tapasztalat.
2023. ápr. 21. 12:41
 25/57 A kérdező kommentje:

A szarul választottál egy tipikus női válasz.

A másik kedvencem a,rossz helyen keresel..

Mikor megkérdezed, hol keressek? A válasz: nem tudom.

Én annak idején kerestem munkahelyen, szórakozóhelyen, interneten. Mindig ugyan az volt a végeredmény.

Hogy nő érdek.

Soha nem volt az, hogy együtt vegyünk lakást stb..

Mielőtt külföldre költöztem az exemmel akartam kiköltözni, de természetesen ő nem akart jönni mert tudja, hogy a nulláról kéne kezdenünk, keményen kéne dolgozni és munka után nyelvet kéne tanulni.

Ezért mit mondott? Ő nem akar jönni neki itt vannak a barátai, családja. Menjek ki és ha majd minden jól megy akkor majd ki jön.

Csak akkor ha már minden jól megy. Tipikus érdek!!!

Volt egy kolléganőm.

Állandóan gazdag férjet keresett magának, így mindig mesélte a randit tapasztalatait ami mindig arról szólt, hogy ha gazdag pasival találkozott akkor ő szerelmes és őt vegye el a pasi feleségül és utána ő nem akar semmit csinálni.

Mondam neki, hogy,ez iszonyú önző, érdek felfogás. Arról soha nem beszélt, hogy ő mit ad majd a pasinak csak arról, hogy ő mit vár el. Sok nőnek ez normális nekem nem.

Ezek után leírta nekem fb-n , hogy ő nem akar csóró pasival együtt lenni mert ő csóró, ezért neki gazdag pasi kell aki mellett boldog lehet.

Gondolom most azt hiszed, hogy biztos cica baba volt mert ilyenkor ezzel hárítanak a nők.

Egy elhízott átlag alatti kinézete volt. Belsőleg meg már leírtam.. és nagyon sok ilyen van.

Tudod vannak barátaim akik szintén elmondják a tapasztalataikat .

Rengeteg pasi szenved emiatt, de a nők még mindig tagadnak és hárítanak rossz helyen keresel,ha plázacicákkal akar össze jönni akkor ne csodálkozz.

Ismerek sok olyan nőt aki ugyan úgy mondta, hogy nem ő nem ilyen aztán 1,2 hét- hónap után kibukott, hogy de bizony ilyen.

Továbbra is azt nem értem, hogy miért kell tagadni ?? Ez a nőknek a vérében van, hogy nehogy kiderüljön, nehogy megdudják, nehogy ezt gondolják a férfiak rólunk noha ezt csináljuk. Ki nyíltabban ki sunyibban.

Vannak kivételek? Vannak, de nagyon kevés!!!!

Sokkal több nő ilyen mint aki nem ilyen ..

Mert a nők jó helyre akarják tenni a seggüket és mindig azon mesterkednek, hogy nekik több joguk legyen, nekik elnézzék, nekik lehessen.

És ha valaki szóvá teszi az igazságot akkor egy teljes felháborodás.

Egyszer is bele képzelted magadat a másik oldal helyzetébe?

Idáig nem tudtok eljutni mert csak azt hajtogatjátok, hogy kit érdekel, szarul választasz ,rossz helyen keresel, a nők nem ilyenek mert én nem ilyen vagyok...

2023. ápr. 21. 14:36
 26/57 anonim ***** válasza:
95%

🤣🤣🤣🤣

Neked nem lehet jó választ adni, szerinted minden szr, amit mi mondunk. Akkor keseregj bszki.

Szánalmas, hogy ennyire toketlen vagy.

A rossz helyen keresgelsz nem a szó szerinti helyet jelenti, hanem azt, hogy nem a megfelelő típusú nők vonzanak. Tudod, ha lenne egy kis halvány fogalmad a pszichologiarol, emberismeretrol vagy ne adj isten, onismeretrol, értened, amit irok. De én nem pszichológus vagyok, te meg nem fizetsz a konzultációért, úgyhogy marad a kutató munka. Tudom tudom, nehogy tenni is kelljen bármit magad miatt :)

2023. ápr. 21. 14:42
 27/57 A kérdező kommentje:

Értem.

Az én tapasztalatom meg az, hogy sokkal több ilyen nő van mint nem. Nem azért mert bosszút akarok állni, nem azért, hogy itt vissza vágjak valakinek, hanem ezek a tapasztalataim.

Nem csak olyan tapasztalat, hogy,engem át vertek vagy nekem hazudtak, hanem tanuja voltam mikor a barátaimmal csinálták. Tanuja voltam mikor a kolléganőm elmondta, hogy csóró pasi nem jöhet szóba stb..

Volt, hogy sms-ben írta meg a lány, hogy mivel nem volt autóm ezért vége nem akarja folytatni.

Ő felvágott azzal, hogy örökölt egy lakást vidéken. Örökölt nem magának vette meg, úgy tették alá.. Ettől egyből elszállt és jött a szokásos szöveg, hogy neki háza van és ő csak olyan pasival jön össze akinek háza van vagy legalább kocsija.

Firdítsuk meg. Ha én mondanám a nőnek, hogy én csak olyan nővel akarok együtt lenni - persze csak a 3-ik randi után , aki saját erőből lakást, házat tudott magának venni az örökség az nem számít mert az csak az ölébe hullott.. A nők 90% minimum elbukna..

Egyből a nők felháborodnának mint ahogy teszik is, hogy egyenjoguság...ez így nem fair.

Mikor a nő csinálja.. Senki sem mondta, hogy,az élet igazságos..lépj tovább mi meg had legyünk .örények továbbra is. Had élősködjünk majd utána tagadjuk le, hogy nem ez nem igaz.

A kérdésem továbbra is az, hogy,a nők nagy része miért nem képes beismerni??

2023. ápr. 26. 14:32
 28/57 anonim ***** válasza:
78%

Mert a nők nagy része nem ilyen. Tényleg ennyire egyszerű a dolog. A te ismerősi körödben sok az ilyen, az enyémben meg egy sincs. Az összes nő akivel jóban vagyok, engem is beleértve, simán párkapcsolatban él és közösen dolgoznak a párjukkal a lakásért. Szóval fogalmam sincs miért kéne bármit beismernem ha egy ilyet se ismerek.

Egyébként kíváncsiságból, az ország melyik részén laksz és milyen vegzettseged van? Talán ez megmagyarázza a különbségeket.

2023. ápr. 26. 14:37
 29/57 anonim ***** válasza:
94%
Mert már nem a középkorban élünk és a nőknek is van munkahelye. Ezért az egészséges, vonzó, fiatal, párkapcsolatra alkalmas egyedeket választjuk önző módon. Akik aranyásnak, ők biztos mást csinálnak, szegények lejjebb adtak az igényeikből.
2023. ápr. 26. 14:50
 30/57 anonim ***** válasza:
91%

Mit kéne beismerni? Nem titok. Jól keresek, a pasitól is elvárom. Ennyike. És nem csak ezt, hanem emelett sok más dolgot is.

Most pedig hisztikézz tovább....

2023. ápr. 26. 15:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!