Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amíg a férfiak nagy,része beismeri, hogy a nőket meg akarja fektetni addig a nők miért nem képesek beismerni, hogy a pénz és a siker ami a legjobban vonzza őket?
A megszokott védekezés a nők részéről, hogy ne általánosítsál, de ez csak egy védekezés.
A nők ugyan úgy általánosítanak mikor azt mondják, hogy a férfiak csak azt akarják.
Mikor jutunk el oda, hogy,a nők nagy része nem tagadni, vissza támadni, bosszút állni fog, hanem elismeri, hogy ez igaz.
De más dolgokkal kapcsolatban is értem, hogy mikor jutunk el oda, hogy egy nő háttérbe szorítja az egóját és ha látja, hogy igaz a kritika akkor bevallja ?
"Jaj nem kell sirànkozni"
Ez egy èszrevètel, megfigyelès nem sirànkozàs.
7-es hol èlsz te. Pènz nèlkül is lehet helyekre menni..milyen helyekre meg kivel?
Olyan èrdekes , hogy ilyenkor egy nőt sem èrdekel a pènz, de munkahelyen, szòrakozòhelyen meg mindig ez jön elő.
Mièrt kell hazudni?
Persze, hogy a férfiakat érdekli a szex, ahogy a nőket is. Sőt, ha ettől jobban alszol, én azt is beismerem, hogy vonzó a siker és q pénz. A sikeres férfi boldog, magabiztos, ki ne akarna ilyen társaságban lenni. Mindig olyan örömmel hallgatom, ha a páromnak sikerül valami a munkahelyen, vagy megdicserik, előléptetik, mert látszik rajta hogy boldog és sugárzik a magabiztossagtól, ami szexi.
A pénz egy kicsit másik kérdés. Én is jól keresek, ha a párom nem keresne legalább ilyen jól, vagy lejjebb kéne adnom az eletszinvonalambol, utazasaimbol, vagy eltartani egy férfit. Mivel egyiket sem akarom, az a minimum, hogy ő legalább annyit keressen mint én. Nem értem ezt miért ilyen nehéz felfogni.
Utolso, ezt nem nehéz felfogni.
Viszont azt is lásd be, hogy az esetek nagy többségében a férfi keres jobban és nem nézi le vagy degradálja le a nőt azért mert kevesebb a fizetése.
A nők állandóan azzal jönnek, hogy náluk nem kereshet kevesebbet.
Nektek van egy olyan 20-as listátok amit a férfiak elé támasztotok aminek ti sem tudnátok megfelelni, de az titeket nem érdekel.
Indok mert én nő vagyok, nekem lehessen mert ha nem felháborodás.
Azt kéne belátni, hogy a nők sokkal több mindent várnak el a férfitól mint a férfiak a nőktöl.
Szórakoztasson, nevetessen meg, legyen jó képű, nézze el a hibáimat, sok nő nem elégszik meg ha egy szinten van a fizetés és ilyenkor hozzá vágják a férfihez, hogy nem vagy férfi.
Ha nem kívánja a nőt akkor b.zi.
Ha minden nap kívánja a nőt akkor a nő cserébe elvárja, hogy a férfi minden kívánságát teljesítse. Utazás, ruhák, nevetessél meg, dícsérjél, de ugyanakkor adjál szabadságot.
Kb 10 évvel ezelőtt megismertem egy csajt jól nézett ki. Elmondtam neki az első találkozásunkor, hogy nincs lakásom, ha ez gond mondja meg és ne kezdjünk bele. A reakció az volt, hogy őt ez nem érdekli.
3 hónapig randiztunk egyre közelebb kerültünk egymáshoz. Amin ő meglepődött mert azt hitte csak szexet akarok, de mindig éreztettem vele, hogy normális kapcsolatot akarok.
3 hónap után jött a fordulat, hogy ő még sem akarja ezt mert bepánikolt.
Kérdeztem, hogy miért?
Erre ő mert túl közel kerültünk egymáshoz és nekem nincs lakásom és ez nem az ö dolga előteremteni.
Plusz ha ő szerda este át akarna jönni hozzám és együtt tölteni az egész éjszakát akkor nem tud.
Erre mondtam neki, hogy még mielőtt elkezdtük volna ezzel kezdtem.
Erre ő ez akkor sem az ő dolga.
Ezek után én nem kerestem ő meg meglepődött mert talán abban bízott, hogy majd felveszek 30 millió hitelt, hogy boldoggá tegyem őt.
Még keresett párszor, de ezzel elmen az összes kedvem.
Még mielőtt valamelyik kretén férfiellenes nő ide írná, hogy ne itt siránkozzál.. Ez egy tény és így történt ahogy leírtam.
És ez csak egy,sztori a sok közül.
Csak mert itt minden nő szuper tökéletes belsővel rendelkezik.
Néha nem ártana a belsőre is figyelmet fórdítani.
Hát én meg 25 alatt vagyok, de nem ez a tapasztalat. Reflektálva a kérdező sztorijara, a saját lakás itt albérlet is lehetett volna, ha nem anyukahoz kell menni szexelni nem feltétlen saját tulajdonú.
Egyébként páromnak sincs lakása, sőt a környezetemben nagyon kevés embernek mégis sokan párkapcsolatban vannak. Én is úgy vagyok, mint a legtöbb nő, hogy majd együtt eloteremtjuk. Azzal viszont egyet kell értenem, hogy jobb ha a férfi keres többet, és nem a nő. Ennek az az egyszerű oka, hogy még mindig csak a nő tud szülni, és amíg ő gyesen van, jó ha nem esik vissza felére az eletszinvonal. Nálam többet keres a párom, így nyugodtabban vágok bele a baba témába is.
16
Fu te valami nagyon gyenge elméjű lehetsz.
Akkor elmondom erthetobben, bár ennél jobban nem tudom a szádba rágni.
ATTÓL, HOGY VOLTAL X NOVEL VAGY ISMERKEDTEL ÉS OK ILYENEK VOLTAK,AZ NEM JELENTI AZT,HOGY AZ összes NO ILYEN.
17-es.
A mostani pàromon kìvül egyetlen nő nem volt az èletemben aki együtt akarta volna előteremteni.
A mostani pàrom nem magyar..
Mindig az volt az elvàràs, hogy èn vagyok a fèrfi , teremtsem meg ès ha màr meg van majd együtt leszünk ès majd szeret..
Ès ezèrt mondom azt, hogy a nők nagy rèsze èrdekből vàlaszt part.
A szerelemnek függetlennek kène lennie a pènztől mert ez egy èrzelmi alapon működő dolog amit elvileg nem is tud az ember irànyìtani csak jön.
Àm ha megfigyeled nagyon sok nő lesz szerelmes èrdekes mòdon pont olyan fèrfiba akinek màr meg van az egzisztenciàja.
EGy màsik sztori.
Kèt baràtom is volt akiket rendszeresen àt vertek a nő, pedig az egyik kifejezetten komoly kapcsolatot akart, de mindig àt vertèk őket.
Pènzes szülők 31 èves korukra alàjuk tett egy-egy lakàst.
Fèl èven belül mind a kettőnek lett komoly kapcsolata, set mind a kèt làny szülni akart, set szült is.
Mind a kettőnek van gyereke azòta.
Vajon mièrt?
Erre mondom azt, hogy mièrt kell tagadni, hogy a nők jelenlentős rèsze èrdekből vàlaszt pàrt.
Mièrt kell ezt tagadni?
Nem szèp dolog ez, de mèg a beismerèsig sem jut el sok nő.
Megint csak azt tudom mondani, hogy te választottál rosszul.
Ha valaki a pénzre megy, az hamar kibukik és nem kell belemenni egy ilyen kapcsolatba.
Érdekes módon nekem pl nem volt olyan párom, aki tőlem várta volna el, hogy el tartsam vagy én teremtsek meg mindent. Szarul választottál, de ez nem jelenti azt, hogy a nők többsége ilyen vagy nagy része. Egyszerűen azok, akikkel te ismerkedtel, ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!