Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Amíg a férfiak nagy,része...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amíg a férfiak nagy,része beismeri, hogy a nőket meg akarja fektetni addig a nők miért nem képesek beismerni, hogy a pénz és a siker ami a legjobban vonzza őket?

Figyelt kérdés

A megszokott védekezés a nők részéről, hogy ne általánosítsál, de ez csak egy védekezés.

A nők ugyan úgy általánosítanak mikor azt mondják, hogy a férfiak csak azt akarják.

Mikor jutunk el oda, hogy,a nők nagy része nem tagadni, vissza támadni, bosszút állni fog, hanem elismeri, hogy ez igaz.

De más dolgokkal kapcsolatban is értem, hogy mikor jutunk el oda, hogy egy nő háttérbe szorítja az egóját és ha látja, hogy igaz a kritika akkor bevallja ?

2023. ápr. 19. 18:26
1 2 3 4 5 6
 31/57 NTBS ***** válasza:
A legtöbb ember elismeri.
2023. ápr. 26. 17:12
 32/57 anonim ***** válasza:
100%

Na én most boldoggá teszlek. 16 éves koromtól 24 éves koromig a legjobb pasikkal jártam össze, olyan chad félékkel, amikről ti incelek írtok /bár ezt a szót csak itt gyakorin olvasom/ sok rövidebb kapcsolatom volt. Nem érdekelt, melyiknek mije van, jól nézett ki, szórakoztató volt, én meg bárkit megkaphattam. Aztán beleuntam a sok link alakba és kerestem célirányosan egy kevésbé jó pasit, akinek van lakása és jól fizető munkája. Találtam is pár nap alatt, szültem neki 2 gyereket és azóta is együtt vagyunk. 16 éve. Amúgy én is dolgozom, de csóró családból jöttem, egyedül sose lenne lakásom, hitelt nem akartam.

Remélem örülsz.

2023. ápr. 26. 19:47
 33/57 A kérdező kommentje:

Utolsò

Végre egy aki beismerte!! Ez nagy ritkasàg.

Csak amíg te találtál pasit magadnak lakással csórón pár nap alatt addig egy csóró pasi egy életen át nem talál magának olyan lányt akit szeretne..

Ez a nagy különbség és ez az amit nem fogtok fel.

Ha most te fiú lennél és lányt akartál volna lakással el hajtottak volna jó messzire ..

Ez a nagyon szomorú az egészben, de a nők úgy vannak vele , hogy,ez kit érdekel, nekem nőnek könnyebb és ez a lényeg.

Ez a történet megint engem igazol.

Ha nő csóró kaphat pasit lakással könnyen, ha a pasi csóró akkor ne is álmondjon szép barátnőről, arról meg pláne ne, hogy szép nő lakással..

2023. ápr. 27. 14:33
 34/57 A kérdező kommentje:

31-es.

A legtöbb ember elismeri???

Úgy mint itt??

Itt eddig egy kivételtől eltekintve mindenki empatikus a pasival a pénz az nem érdekli soha nem befolyásolta őket a pénz a párválasztásban, sőt még a baráti körükben sincs egyetlen ilyen nő, miközben Magyarország hemzseg az élősködő nőktől.

2023. ápr. 27. 14:36
 35/57 A kérdező kommentje:

23-as

Ha akar ki írhatsz egy kérdést a férfiakról és akkor majd reagálok rá.

Itt a nőkről van most szó.

Én nem csak a,saját párkapcsolataimról beszéltem.

A barátaim tapasztalatai, kolléganők megnyilvánukásai.

De hiába magyarázom nem akarod megérteni.

Én folyamatosan ezt tapasztalom otthon.

És mindig felháborodás van, ha szóvá van téve.

Pl a nővérem anno mikor férjnél volt együtt aludt egy másik férfival egy sátorban.

Csókolóztak.

Majd mit mondott a nővérem?

Végülis ez nem volt megcsalás.. ő csak csókolózott..

Egy kolléganőm szintén férjnél volt , de lefeküdt a kollégájával, viszont a kollégája nem akart komoly kapcsolatot, ezért a kolléganőm maradt a férjével.

2-3 hónappal később már azt mondta, hogy ez csak kis megcsalás volt és végülis a férjével maradt.. kis megcsalás..😂😂😂

Hát erről beszélek mikor a nő még magának is hazudik, hogy,el tudjon számolni magával. És rendre el is hiszi magának csak, hogy meggyőzze magát...

De ez is normális.

De gondolom itt egy ilyen sincs sőt nem is létezik ilyen..

2023. ápr. 27. 14:46
 36/57 A kérdező kommentje:

28-as felsőfoku végzettségem van.

Budapesti tapasztalataimat írtam le többnyire.

2023. ápr. 27. 14:47
 37/57 anonim ***** válasza:

Találtam hamar, de szint alatti férfit. 10 évvel idősebb, volt összvisz két meglehetősen csúnya barátnője előttem, olyan boldog volt, mikor összejöttünk, alig akarta elhinni. A mai napig nagyon boldog mellettem. A személyiségén is kupáltam sokat. 36 volt, mikor találkoztunk, szandál+zokni kombóban jött a randira, egy barna kord nadrágban, izzadt a tenyere hónapokig a randin, fél év után mert a bugyimba nyúlni, az is lehet, hogy szűz volt, de nem vallotta be. Szóval jót tettem vele, most 50 múlt, de tök jó pasi! :) De azért így se találna nàlam jobbat. Én meg dolgozom, nevelem a gyerekeinket, főzök-mosok-takarítok, boldoggá teszem őt. Szóval ez egy fantasztikus szimbiózis.

Amúgy örökölte a lakást a nagyszüleitől, szóval mákja volt.

2023. ápr. 27. 14:49
 38/57 anonim ***** válasza:
Most nem azért, de én amúgy ismerek olyan férfit, aki anyagiak miatt vett feleségül egy nőt. Egy elvált 2 gyerekes 40 éves nőt, 28 éves volt a pasi, jóképű, de kb semmije se volt. Beköltözött a nő házába, elvette feleségül, lett egy közös gyerekük is. Mondjuk a fickó váltig állítja, hogy imádja a nőt, de nálam is bepróbálkozott már... Szóval a példád ellentéte is megtörténik.
2023. ápr. 27. 16:49
 39/57 anonim ***** válasza:
De amúgy ugye feltűnik, hogy szűrőn keresztül látod a világot? Itt is csak azokat q választ olvasod el ami téged igazol, a többit, ami nem, azt meg sem hallod. Én elhiszem hogy csak ezt látod magad körül ha szemellenzővel járkálsz.
2023. ápr. 27. 23:16
 40/57 anonim ***** válasza:

Talán nem lehetetlen, hogy nemtől függetlenül vannak, akiknek a szeretet, törődés inkább az első,másoknak a pénz, siker, anyagi dolgok - másokkal, ill. magukkal kapcsolatban is. Nők között is vannak ilyenek, olyanok is. Beidegződések, tanult minták, átélt dolgok stb. függvénye lehet.

(Egy "szeretetpárti" nő).

2023. ápr. 28. 00:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!