Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normalis baratsag extrakkalban?
57-es még mindig nem érted a kérdés úgy szólt hogy szerintünk normális-e és nem arról hogy 6-os hogy tapasztalja a szerinte barátság extra kapcsolatot ami valójában első mondatából kiderült hogy szeretői viszony volt. De mindegy is. Miért tettem szóvá? Mert k idegesítő hogy el kell mindent olvasni a spamot is hogy érdemben tudjon válaszolni az ember. Az hogy te személyeskedsz attól még nem változtat a tényen hogy igen reszletes információkba bocsájtkozott a 6-os amit nem lehet félreérteni. Egyéni szocproblémája ha neki ez így jó de nem ez volt a kérdés hogy kiteregesse az egész életét hanem az hogy ez normális-e hogy a kérdező barátja ilyenekrol faggatja mikozben megyeztek szoban. Irtuk hogy nem.
De legalább a kérdező bővebb dolgokat írt mert eddig meg sem szólalt csak a kérdését írta.
Szóval kedveled és szívesen kezdenél kapcsolatba vele de nem lehet miért nem lehet? Ergo valamelyikőtöknek van párja?
Semmi köze amúgy a srácnak hozzá megegyeztetek ebben szóban kimondott dolog. Ő megelégedett csak ennyivel akkor kezelje ezt így hogy nem faggat. De ha te a szerelem kapujában vagy akkor jó ötlet ezt folytatni vele? A lelkednek biztos jót teszel ezzel? Csak ártatlan segítő kérdés semmi több. Írtad hogy nagyon kedveled ergo te biztos többet érzel iránta mint barátság. Sanszos szerintem hogy ő is csak egotuningnak tűnő nagy többség szerint ezek a kérdései de szerintem ez csak álca gyanús. De csak tipp. Nem biztos hogy csak azt akarja tudni hogy ő a legjobb-e az ágyban.
Lehet megint leoltani engem hogy csá nem szerelmes a pasi a kérdezőbe csak egotuningol. De ezzel az erővel lehet szerelmes is.
Egyébként neked a barátság extrákkal valójában mi? Az is csak szeretői viszony, mindegy, hogy mellette kivel fekszik le a két fél.
És látod megint feltételezéseket írsz ugyanúgy.
Érthetően leírta, hogy akkor is ungabungáztak, amikor nem voltak párkapcsolatban másokkal, nemcsak párkapcsolatban más személyekkel. Még most sem tiszta neked, hogy írt egy hozzászólást, amit elkezdtek fikázni és annak hatására magyarázta el mi hogyan zajlott.Ha nem reagált volna senki a mondandójára, akkor nem tartanánk itt ugyebár. Neked az nem támadás, hogy leírod te fordított esetben amit ő és ugyanazt kapod? De, csak nem fogod bevallani. :D
Olyan esetben adnék neked igazat különben (a többinek), hogy ha ő kezdett volna el pocskodiázni másokat, de mivel nem így zajlottak az események nem fogok veled (se mással) egyetérteni.
Másik dolog, hogy jön ide a személyeskedés az én részemről feléd? Tessék? Bántottalak én téged, írtam egy darab csúnya jelzőt rád? Másold be azt is és ha úgy van elnézést kérek.
Nem tudom mióta személyeskedés a különböző vélemény két ember között egyébként...
Tudod, mi az? Az, amit leművelt itt pár ember a híres 6-sal,aki talán csuklik egész nap. :D
Nyilvánvalóan zavar téged, hogy nem állok be a sorba, vagy tudod, hogy igazam van, ezért nem hagyod békén a 6-os témát.
Mellesleg ott vétettem, hogy ütközött a véleménycsere a fiú érdeklődése kapcsán, úgyhogy mégiscsak elnézést kérek, mert nem kellett volna azt írnom, hogy:
"Miről beszélsz?" De azt szeretném hozzáfűzni, hogy a kérdező miatt írtam, mert ő maga is megegyezte, hogy férfihiúság a kérdezősdi alapja. És nem akarok úgymond reményt adni neki fölöslegesen, mindez mellett azért gondolom úgy, hogy jobb az őszinte duma kettőjük között,hogy ki mit gondol, mint illúziókba kergetni őt.
66-os én sem értem miért lovagol ezen én már jeleztem rég hogy nem foglalkozok réges rég ezzel a kérdéssel lezártam, igazából azt sem értem hogy ez miért kérdés a kérdezőnek ha megegyeztek a pasival. Nem kell semmit beszámolnia mert semmi köze hozzá. Valójában ez a klasszikus barátság extra fogalma.
Nem magyarázom x-edjére hogy a kérdés nem az volt mint amiről írt 6-os. Ez volt a probléma meg az hogy idegen embereket vidáman kitárgyal akiket akkor se ismert mikor a pasija mesélt róla. Nem túl kedves személyiségre vall, én ezen kamilláztam. Egyebkent a gigolo kategoria amikor mondhatott volna nemet mivel ők gazdag nők kitartott pasijai de mindegy is. Valojaban gazdag no kitartott pasija aki kiseroje es ruhat, kocsit, penzt miegymast kap a notol akinel lakik, a kitartottja, magyaran ezt jelenti a gigolo. Az amirol a 6-os ír az nem az mivel a pasi csak szexualis szolgaltatast nyujtott barmilyen nonek. Azt jeleztem csupán reflektálva hogy minek teregeti ki a részleteket 6-os. Senkit nem érdekel. A kérdező se erre volt kiváncsi.
Én kifejtettem mit jelent a klasszikus ősrégi szó nem fogom még egyszer. Keresd ki a válaszok közül. És mostmár jó lenne ha békén hagynál. Kivülállóként válaszoltam. Nem kell ez a jaj hogy te nem mered bevallani stílus.
Írtam hogy szubjektiv dolgokat nem fogok írni, de mivel személyeskedtél én már az első válaszomban is jeleztem hogyha egy pasi barátság extra kapcsolatot akarna tőlem elhajtanám udvariasan és kedvesen. Ilyen kapcsolatba nem is kezdenék mivel hülyeségnek tartom nem nekem való. Na én már lépek innen mert nagyon unalmas már ez a vita amit művelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!