Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez normalis baratsag extrakkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normalis baratsag extrakkalban?

Figyelt kérdés
En is randizom masokkal, es a srac is. Neha kerdezget engem viccbol hogy milyen a szex masokkal stb. De en valamiert nem szeretnem vele kibeszelni az ilyen dolgokat es oszinten szolva az o dolgait sem akarom reszletesen meghallgatni. Ha vege koztunk a szexnek az mar mas lenne, de valahogy nekem ez igy kenyelmetlen.
2023. márc. 28. 07:57
1 2 3 4 5 6 7
 1/67 A kérdező kommentje:
23L
2023. márc. 28. 07:57
 2/67 A kérdező kommentje:
Nem akarom hogy barmelyikunk is hasonlitgassa magat barkihez..
2023. márc. 28. 07:58
 3/67 anonim ***** válasza:
95%

Ő csak arra kíváncsi, hogy ő-e a legjobb kan az ágyban veled.

Csak azért kérdezi.

Mondd neki, hogy nem érdekel kivel mit csinál és ő se legyen kíváncsi, ennyi.

2023. márc. 28. 08:03
 4/67 A kérdező kommentje:
Persze, tudom :D meg nagyon nagyon kivancsi mindenre, de nekem kellemetlen valamiert ilyenkrol beszelni vele
2023. márc. 28. 08:05
 5/67 anonim ***** válasza:
89%
Ketdezz vissza h komolyan hallani akarja h milyen massal? Nem zqvarja e h a masik pasi jobb kielegitobb a szex?
2023. márc. 28. 08:08
 6/67 anonim ***** válasza:
29%

Nekem volt 3gy olyan szeretőm aki ranitott is a pasizásban, mintha a lánya lennék. Meghallgatott vigasztalt is tanácsokat is adott, segitett átlatni a pasikat es romantikus szex volt köztunk mindig

Én jókat derültem amikor a csajokról sztorizott viszont. Felcsapott gigolonak is es mesélte hogy kik hívják. Pl tanitonéni aki otthonkában fogadta, és próbálta otthonkában eloadni a szexi vadmacskát, meg volt olyan is aki mikor beült mellé a kocsiba, lesüllyedt a fél auto a súlyától:D, és azon qgyalt lehet randik előtt innia kéne mert nem bírja hogy kiket meg kell húznia:D, és mindeközben volt bnője is:D

Hát én könnyesre röhögtem magam vele mindig

Ma is hívhatom és pátyolgat mikozben már tizenévek is teltek el, de ez a "lelki" kapcsolatunk"örök", csak épp nem akarok vele szexelni mostanában. De bármikor "elővehetem":)

2023. márc. 28. 08:12
 7/67 anonim ***** válasza:
19%
*tanított hogyan pasizzak, hogyan játszam ki a pasikat, hogyan manipulálnak stb
2023. márc. 28. 08:12
 8/67 anonim ***** válasza:
81%

Komoly nő lehetsz te is. azon röhögsz a pasasoddal, hogy a mit sem sejtő barátnőjét épp kikkel csalja meg? Szép.

Meg hogy kiket kell megb*nia.

Miért kényszeríti rá valaki?

2023. márc. 28. 08:22
 9/67 anonim ***** válasza:
70%
Sosem értettem, miért hívják ezt barátság extrakkalnak. Aki barat, azzal nem szexelek. Az egy sokkal mélyebb kapcsolódás mint az, hogy ha ramjon a dughatnek, fel keresem az adott embert, akivel amúgy annyira nem jövünk ki, hogy össze sem jönnénk.
2023. márc. 28. 08:27
 10/67 anonim ***** válasza:
31%

Ahogy a pr.sti melo ugy a gigolo melo sem egy leányálom:D

Csak kiprobálta, nem csinálta évekig:D

Én meg nem tehetek arrol ha mások olyanokkal járnak akit mégcsak nem is ismernek!

Meg hol érdekelt engem a bnője?

Engem szívattak srácok, ő vigasztalt, tanitgatott,nnekem ez számított csak hogy simigatják a lelkem, segítenek, támaszom van. Es ráadásul olyan aki ért is a vilaghoz illetve a no-ferfi kapcsolatokhoz hogy mi mozgat pasikat mit miert mondanak(mivel eleve ő is pasi), meg a nőkhöz is amilyen együgyűek és mennyire nem is ismerik a saját párjukat se,nde ők aztán szerelmesek a felszinbe, maga a pasi valodi lénye meg nem is érdekli őket, csak hogy helyes meg szépeket mond, éw mennyire lehet velük szórakozni is.

2023. márc. 28. 08:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!