Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normalis baratsag extrakkalban?
Ő csak arra kíváncsi, hogy ő-e a legjobb kan az ágyban veled.
Csak azért kérdezi.
Mondd neki, hogy nem érdekel kivel mit csinál és ő se legyen kíváncsi, ennyi.
Nekem volt 3gy olyan szeretőm aki ranitott is a pasizásban, mintha a lánya lennék. Meghallgatott vigasztalt is tanácsokat is adott, segitett átlatni a pasikat es romantikus szex volt köztunk mindig
Én jókat derültem amikor a csajokról sztorizott viszont. Felcsapott gigolonak is es mesélte hogy kik hívják. Pl tanitonéni aki otthonkában fogadta, és próbálta otthonkában eloadni a szexi vadmacskát, meg volt olyan is aki mikor beült mellé a kocsiba, lesüllyedt a fél auto a súlyától:D, és azon qgyalt lehet randik előtt innia kéne mert nem bírja hogy kiket meg kell húznia:D, és mindeközben volt bnője is:D
Hát én könnyesre röhögtem magam vele mindig
Ma is hívhatom és pátyolgat mikozben már tizenévek is teltek el, de ez a "lelki" kapcsolatunk"örök", csak épp nem akarok vele szexelni mostanában. De bármikor "elővehetem":)
Komoly nő lehetsz te is. azon röhögsz a pasasoddal, hogy a mit sem sejtő barátnőjét épp kikkel csalja meg? Szép.
Meg hogy kiket kell megb*nia.
Miért kényszeríti rá valaki?
Ahogy a pr.sti melo ugy a gigolo melo sem egy leányálom:D
Csak kiprobálta, nem csinálta évekig:D
Én meg nem tehetek arrol ha mások olyanokkal járnak akit mégcsak nem is ismernek!
Meg hol érdekelt engem a bnője?
Engem szívattak srácok, ő vigasztalt, tanitgatott,nnekem ez számított csak hogy simigatják a lelkem, segítenek, támaszom van. Es ráadásul olyan aki ért is a vilaghoz illetve a no-ferfi kapcsolatokhoz hogy mi mozgat pasikat mit miert mondanak(mivel eleve ő is pasi), meg a nőkhöz is amilyen együgyűek és mennyire nem is ismerik a saját párjukat se,nde ők aztán szerelmesek a felszinbe, maga a pasi valodi lénye meg nem is érdekli őket, csak hogy helyes meg szépeket mond, éw mennyire lehet velük szórakozni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!