Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normalis baratsag extrakkalban?
Ezeknek mi értelme pláne 6-os szépen kibeszéli a tanito bácsi volt pasiját aki gigolonak állt. Kit érdekel kit húzott meg vagy kit nem? Remélhetőleg van esze hogy időnként after party teszten teszteltesse magát.
Kérdezőt se értem minek kéne elmondani bármit is. Mit nem értek? Amikor írtad hogy ha nem lenme szex közöttetek simán megtárgyalnád vele. Magyarán egyik pasi sem jelent neked semmit csak testi kontakt mind. Enyhén pasi stílus hogy simán kibeszélnéd a másikat. Szerinted egy 10-es skálán melyik x-edik pasid akarná hogy szaftos pletyka legyen az éppen aktuális szexpartnereddel? Nem tartozik rá. Már rég el kellett volna hajtanod a pasit ilyen kérdésekkel. A barátság extra pont azt jelenti hogy jóba vagytok szexeltek de mással való szexuális vagy szerelmi kapcsolataidat nem teregeted ki. Bár szerintem egy ilyen kapcsolat hülyeség, nem mindenki képes, alkalmas rá, de tudom nem mindenkinek hülyeség. De amúgy a lényege, hogy csak jól érezzétek magatokat kötöttségek és pletykák nélkül. Ez igy olyan mint vénasszonyok a ház előtt pletyiznek tipusú.
Nem tanitobácsi!
Hanem mint ferfi elmondta nekem hogy b sznak engem át a pasik higy ne legyek mar hülye!
Ez mellett mikor a barátom volt gyökér ő ápolgatta a lelkem is. Tudta hogy nekem törödés kell simogatás meg finoman bánni velem. Es ezt nyujtotta. Amit megad ma is ha akarom.
Es igen ez mellett barátok is voltunk/vagyunk is. En elsírtam magam neki pasik miatt, ő meg a nőkről sztorizott. Mivel BARÁTSÁG extrákkalról van szó!
10-es a tanito bacsid lehet pasi de a problemas lelkivilagu pasik es a normalis lelkivilagu pasik kozott óriási különbségek vannak, teljesen mashogy mukodnek. Ergo tanitgatott arra mi van akkor ha problemas a pasi. Amugy meg kihasznalta hogy érzelmileg kiszolgáltatott voltál mert irtad hogy szivattak a pasik. Ja persze gáláns uriember volt aha. Szoval ő is kihasznált amúgy tanitás mögé rejtve. Lehet megsajnált de kihasznált téged a pasi bárhogy is nézed. Kislányt tanitgat egy felnott pasi.
Ellentmondast is írtál volt egy szeretőd aki tanitgatott mintha a lánya lennél. Hát ő izé ez ultra necc! Egy apa nem tanitgatja szexre a lányát. Az amiről te írsz az az aberált pedofil ember fogalma.
16-os A barátság extrával pont nem ezt jelenti de mindegy is.
Az csak azt jelenti hogy az intimitas, szenvedély erősebb, de az elköteleződés nem történik meg, a partnerek nem ragaszkodnak egymáshoz, érzelmileg nem kötődnek egymáshoz, nem hiányoznak egymásnak és nem is randizgatnak. Magyarán csak szexre járnak össze. Ez az eredeti jelentése a barátság extra kapcsolatnak amivel még azok sincsenek tisztában akik űzik.
Amiről te írtál az csak kihasználás bárhogy szépitgeted a pasi a gondjaid bajaid meghallgatta egy kis tanitasnak álcázott szexért. Nagyon naiv vagy és ha ez még mindig tart akkor nézesd meg magad biztonság kedvéért egy nemi betegség szűrő teszten. Nem árt ha a pasi összefeküdt bárkivel mert ki akarta probalni a gigolo létet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!