Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez normalis baratsag extrakkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normalis baratsag extrakkalban?

Figyelt kérdés
En is randizom masokkal, es a srac is. Neha kerdezget engem viccbol hogy milyen a szex masokkal stb. De en valamiert nem szeretnem vele kibeszelni az ilyen dolgokat es oszinten szolva az o dolgait sem akarom reszletesen meghallgatni. Ha vege koztunk a szexnek az mar mas lenne, de valahogy nekem ez igy kenyelmetlen.
2023. márc. 28. 07:57
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 anonim ***** válasza:
100%

"Engem az zavart az egészben egyedül, hogy mindenki nekiállt a 6-osnak"

Nem téged szűrtelek ki.

És nem kavartalak bele a szexkapcsolatba, barátság x-el sem.

Csak reagáltam arra amit írtam.

Én eleve abból indulok ki, hogy először barátok voltak, akik most szexelnek is.

Nem arra gondoltam, hogy megismerkedtek, haverkodtak és összefekszenek. Mert akkor természetesen furcsa, hogy beszélgetnek a szexuális együttlétekről másokkal. Mert rövidebb ideig tart az a "barátság" nincs köztük mély kapcsolat.

Viszont ha évek óta ismerik egymást én személy szerint egyáltalán nem tartom elképzelhetetlennek, hogy nem osszák meg egymással milyen volt a randi, vagy az action.

Simán lehetséges, hogy a pasas attól is tart, hogy elveszít egy fix szexet a kérdező személyében és azért kérdezi az egotunningon kívül.

Mindezek ellenére én még most sem értem, hogy miért született meg a kérdés hogyha egyszer a kérdezőt zavarja a "lelkizés" kíváncsiság.

Totál lényegtelen kérdező, hogy szerintünk mi a helyes, hogyha egyszer neked nem fér bele.

Ha lefeküdni lefekszel vele, akkor ne okozzon gondot megmondani neki, hogy nem stimmel nálad az interjú és kész. Ehhez nem kell a Gyakori kérdések.hu még egy kicsit se...

2023. márc. 28. 14:22
 52/67 anonim ***** válasza:
54%

"Épp az, hogy barátok vagytok és mindent megbeszéltek, mert van köztetek bizalom és őszinteség."

Ezért írtam, hogy miért kavarsz bele engem, semmi közöm hozzá.

Ha ők megegyeztek abban, hogy szex és más semmi akkor nem oké.

Amúgy meg nem derül ki, hogy barátok voltak előtte, vagy csak így kezdték.

A 6-os-t meg még egyszer jelzem, hogy én csak próbáltam finoman jelezni neki, hogy nem a kérdésre válaszol, és minek teregeti ki az egész kapcsolatát, ha írni akar róla, akkor írjon egy másik kérdést.

Csak kamilláztam rajta ez minden! Köze nincs a kérdéshez, de önmagában amiket írt szerintem necces.

2023. márc. 28. 15:09
 53/67 anonim ***** válasza:
54%

"Engem az zavart az egészben egyedül, hogy mindenki nekiállt a 6-osnak"

51-es én nem írtam ezt a mondatot, én pont hogy nem értettem, hogy 6-os minek támadja a többieket, miközben finoman jelezték neki, hogy a pasi kihasználja a leírtak alapján, többen is hasonló választ adtunk. Utána javította hogy ő kereste a pasit, de ultranecc, hogy ők meg kitárgyalják a pasi random trófeáit, akikért nem volt oda.

Én a 48-as vagyok, aki jelezte, hogy szerinte az is felvetődhet, hogy beleszeretett a pasi a kérdezőbe, amit te lehurrogtál, hogy miről beszélek, és egyes szám második személyben kezdted a mondandód, amihez nekem közöm nincs, én próbálok az olvasottak alapján objektív választ adni, de közben ti írtok arról, hogy nem is ismeri itt senki a kapcsolatukat, ergo akkor simán ez is lehet, hogy beleszeretett a pasi.

2023. márc. 28. 15:16
 54/67 anonim ***** válasza:
47%

6-os kommentárból részlet:

"Meghallgatott vigasztalt is tanácsokat is adott, segitett átlatni a pasikat es romantikus szex volt köztunk mindig

Én jókat derültem amikor a csajokról sztorizott viszont.

ez a "lelki" kapcsolatunk"örök", csak épp nem akarok vele szexelni mostanában."

16-os kommentjét is illene mégegyszer elolvasni. 21-es komment már feltételezés segítőszándék mögé bújtatva:

"* Nem árt megnézetned magad, ha a pasi összefeküdt bárkivel, csak mert ki akarta próbálni a gigolo létet."

22:"Sose ez legyen a példád szegényke..."

És sorolhatnám, persze amikor leirta mi hogyan működik, akkor is ő a szegényke:

"6-os minek támadja a többieket, miközben finoman jelezték neki, hogy a pasi kihasználja a leírtak alapján, többen is hasonló választ adtunk."

Ja,tényleg finoman volt jelezve. (szarkazmus, mert önértékelése nincs sokak szerint, nem különb a gigolónál) ő támadott mindenkit,holott a valóságban azt osztotta meg, ami köztük van miután pár ember támadta őt.

És én le vagyok pontozva (le is leszek, tudom) a 38-as válaszomban, amikor írtam, hogy hagyjátok őt, mert semmi közünk hozzá és nem tudjuk mi a szituáció csak ők ketten.

48-as hiába akarsz objektív választ adni, nem fogsz tudni adni se te se én se más, mert nem vagyunk ők. Azt azért tegyük hozzá, hogy hogy a kérdés ez:

"Ez normalis baratsag extrakkalban?"

Amihez a drága 6-os írt sztorit, mert neki természetes, én szerintem meg oké hogyha több ideje barátok, mint szeretők. De azért, nem kéne "segítőkésznek" lenni valaki iránt (6-os),aki a válaszra válaszolt.

Természetesen zöldben villog az, aki másról beszélt, nem a kérdéshez szólt hozzá, de aki egy történetet osztott meg az nincs...

2023. márc. 28. 15:37
 55/67 anonim ***** válasza:
54%

22:"Sose ez legyen a példád szegényke..."

Ezt nem én írtam.

Te nem értetted a kérdés nem erről szólt azt se tudjuk hogy barátságból alakult vagy sem. 6-os ide nem tartozo dolgokat írt.

Ezeket a szövegkontextusbol kifelejtetted:

"Nekem volt 3gy olyan szeretőm aki ranitott is a pasizásban, mintha a lánya lennék. "

Egy eleve szeretőnek nevezte ami meg manapság azt jelenti hogy a pasinak van párja amit ugye írt is. A kliensekrol ahogy ír a kisholgy gondolom a beszámoló a pasi szájából is ilyen volt.

"Felcsapott gigolonak is es mesélte hogy kik hívják. Pl tanitonéni aki otthonkában fogadta, és próbálta otthonkában eloadni a szexi vadmacskát, meg volt olyan is aki mikor beült mellé a kocsiba, lesüllyedt a fél auto a súlyától:D, és azon qgyalt lehet randik előtt innia kéne mert nem bírja hogy kiket meg kell húznia:D, és mindeközben volt bnője is:D Hát én könnyesre röhögtem magam vele mindig

Ma is hívhatom és pátyolgat mikozben már tizenévek is teltek el, de ez a "lelki" kapcsolatunk"örök", csak épp nem akarok vele szexelni mostanában. De bármikor "elővehetem":)"

Ez szarkazmus. Hogy könnyesre röhögi magát más nőkön akikkel együtt volt a pasi utána meg vele is. Gondolom így se érted hogy miért javasoltam neki az std szűrést.

Nem az amit én írtam hogy ezzel az erővel róla is beszélhetett volna így egy bombázó kliensnek hogy van egy kislány akit ápolgat vagy az éppen aktuális barátnőjének.

"Meg hol érdekelt engem a bnője?

Engem szívattak srácok, ő vigasztalt, tanitgatott,nnekem ez számított csak hogy simigatják a lelkem, segítenek, támaszom van. Es ráadásul olyan aki ért is a vilaghoz illetve a no-ferfi kapcsolatokhoz hogy mi mozgat pasikat mit miert mondanak(mivel eleve ő is pasi), meg a nőkhöz is amilyen együgyűek és mennyire nem is ismerik a saját párjukat se,nde ők aztán szerelmesek a felszinbe, maga a pasi valodi lénye meg nem is érdekli őket, csak hogy helyes meg szépeket mond, éw mennyire lehet velük szórakozni is."

Na és ezt is kihagytad a szövegkontextusból.

Ezt a kiscsajt nem érdekelte a pasi barátnője csakhogy a pasi pátyolgassa a lelkét az picit sem zavarja hogy ugyanezt írta más nőkről is és hogy a pasi ilyen véleménnyel van a nőkről de ugye a nőket csak az érdekli hogy pátyolgassák mint ahogy őt is pátyolgassa a pasi. Groteszk kép amit tanított neki a pasikról és a nőkről. Én ezt tettem szóvá. A leirtak alapján ez nem több kihasználásnál. Ő is kihasználta a helyzetet nem csak a pasi mert tudta hogy barátnője van. De szerinte gáláns uriember akivel romantikus kapcsolata van mikozben otthon baratnot tart es gigolokent dolgozik parhuzamosan meg őt pátyolgatja lelkileg es szexualisan, aztán csodálkozik hogy ismeretlen emberek meg kamiláznak rajta.

Ha szerinte ez a férfi ideál akkor vannak problémák. És hogy szerinte oké hogy leszarja a pasi barátnőjét csak az ő lelkét pátyolgassa az apakorú volt szexpartnere.

Én ezeken kamilláztam. Meg azon hogy röhög más nőkön akiket kibeszél a szeretője miközben barátnője van és azon hogy persze tudja a pasi mi kell a nőnek meg ő ismeri a férfi nemet na meg a nőket ha férfi létére együgyünek tart minden nőt. Annyira romantikus de tényleg hogy megkönnyezem. Na ez a mondatom ironikus volt de csak kínomba mert magyarázni kell az általad kihagyott szövegkörnyezetet.

2023. márc. 28. 18:04
 56/67 anonim ***** válasza:
70%

54-es én írtam a kérdésre választ objektívat hogy nem nem normális mert megegyeztek hogy csak szex. De elképzelhető hogy a pasi a kérdezőbe beleszeretett. Ez volt a válaszom.

A 6-os ide nem tartozó dolgokkat írt amikre reflektáltam kamillázva én is. Írtam hogy próbáltam jelezni neki óvatosan, hogy a szubjektív általa megosztott hosszas részleteknek magyarán a saját tapasztalatainak nincs köze a kérdéshez mivel teljesen más helyzet.

55-ös vagyok aki reflektált a kielemezésedre amiből a lényeget kihagytad ami nagy mértékben megváltoztatja azt amit te csak kiragadtál pár mondatot, de a többi szövegkörnyezete az ellenkezőjét tükrözi. Mind a pasiról mind róla.

Na én magam részéről nem foglalkozok már ezzel. Fentebb is jeleztem hogy én magam részéről lezártam magyarán nem próbálom felrázni 6-ost. Nem támadtam, nem is vitáztam csak borzalmas hogy az emberekben fals kép van a férfiakról és a nőkről és szerintük az a tökéletes férfi aki szétcsalja a barátnőjét és együgyünek tartja a nőket, de persze tudja mi kell a nőnek és ezt tanítja egy kislánynak aki rajongva mesél róla hogy mekkora nagy férfi a szeretője de közbe meg ugye őt is csak pátyolgatja de igen bensőséges romantikus kapcsolatuk van ami örök.

Oké én továbbra is kamillázok ezen. De mindegy is!

2023. márc. 28. 18:21
 57/67 anonim ***** válasza:
100%

De mit számít, hogy ők milyen emberek szerinted? A maga részét írta le, ő hogyan viszonyul a barátság extrákhoz!

Kit érdekel, hogy rossz ember? Erről szólt a kérdés? Nem, akkor mit kell feltetelezésekbe bocsájtkozni?

Nem lett volna könnyebb hogyha csak a kérdésre koncentrált volna mindenki?(Engem beleértve, bár már nem bírtam olvasni, ami itt lejátszódott) Dehogynem.

Azok akik elhordták a 6-ost mivel különbek? Nem is tudjuk,hogy mi miért volt.

Csak azt, amit ő írt, mégis páran elkezdtek elméleteket gyártani, meg analízis alá vetni

Én a 38-as kommentben írtam mást is, nemcsak vele kapcsolatosan mégis te is, meg a másik válaszoló is azzal jöttetek, hogy a 6-os a hibás, mert képes volt a saját szennyesét kiteregetni, ráadásul úgy beállítva, hogy ő a hunyó, pedig eleve a kérdés arról szólt, amiről ő írt.

Attól, hogy neked, vagy másnak nem tetszik az életvitele attól még számára rendben van.

Épp ezért is fölösleges volt belé állni, mint a villa.

Miért nem inkább a kérdező ossza meg velünk, hogy mióta barátok és hogy mit is szeretne, mit érez ő, vagy szerinte a "barátja" iránta?

Nem is értem hogy miért kellett ide eljutni, amikor egyáltalán nem az a topic, hogy mit gondolunk a 6-os viselkedéséről.

2023. márc. 28. 18:25
 58/67 A kérdező kommentje:

Micsoda komment haboru :D En nagyon kedvelem a sracot, de tudom hogy nem szabadna tobbnek lenni koztunk, nem is vagyom ra.

Amikor megkerdezte hogy jobb e az agyban mint mas akkor is csak arra gondoltam hogy csak az egojat akarja fenyezni. En alapvetoen nem szivesen meselem a pasis ugyeimet barkinek. Az ovet meg azert nem akarok hallani, mert felek hogy elkezdem osszehasonlitgatni magam massal. De nem feltekeny vagyok, a tudat hogy van neki mas is teljesen hidegen hagy.

2023. márc. 28. 18:34
 59/67 anonim ***** válasza:
100%

Drága 57-es azért hagytam ki részeket, mert nem fogom bemásolni az összes kommentjét, írtam, hogy olvassátok el a 16-os kommentjét is példának felhozva.

Lelki dologról dumált végig, megspékezve szexxel és jó hangulattal. Helyes, amit csinált? Nem érdekes!!! Neked is leírom mégegyszer:Nem arról szólt még most sem a kérdés.

Évekig tartó viszonyról írt.

Én is úgy gondoltam, hogy minimum cirka 2 éve barátok én hülye. :D

Mert nálam a barátság extrákkal ezt jelenti.

A kevesebb ideje zajló szexuálitás szerintem inkább szexkapcsolat kategória.

Mindezek ellenére logikusan lehet két ember között barátság szexet beleértve,nincs kőbe vésve semmi.

Na de információk hiányában az ember hogy írjon érdemes választ, hogyha nincsenek megosztva?

Írta más is, hogy szerinte a pasas csak egótunningolás miatt kérdezte a lányt és ő egyetértett vele. Azt is, hogy zavarja, akkor mit kell ezen lovagolni? Bepötyögtem érthetően neki, hogy akkor beszélje meg vele, mondja meg neki, hogy nem tetszik neki a "puhatolózás" és kész.

Probléma megoldva.

A kérdező gondja az, hogy nem tudja mit tegyen, mert ő sem akarja elvesziteni a biztos örömszerzést, vagy többet érez iránta. Ennyi, ebben több nincs.

2023. márc. 28. 18:42
 60/67 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező végre itt vagy. :D

"Az ovet meg azert nem akarok hallani, mert felek hogy elkezdem osszehasonlitgatni magam massal."

Más érzés neki másokkal ez logikus. Mindenkivel más. De te vagy ezek szerint az állandó szexpartner számára.

Nem kell neked vele megosztani semmit az égvilágon, ha nem akarod. De légy őszinte vele.

Ilyen egyszerű de tényleg, nem kéne gondot okozni, mert alapnak kéne lennie az őszinteségnek, bizalomnak ha legfőképpen barátok vagytok.

2023. márc. 28. 18:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!