Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez normalis baratsag extrakkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normalis baratsag extrakkalban?

Figyelt kérdés
En is randizom masokkal, es a srac is. Neha kerdezget engem viccbol hogy milyen a szex masokkal stb. De en valamiert nem szeretnem vele kibeszelni az ilyen dolgokat es oszinten szolva az o dolgait sem akarom reszletesen meghallgatni. Ha vege koztunk a szexnek az mar mas lenne, de valahogy nekem ez igy kenyelmetlen.
2023. márc. 28. 07:57
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 anonim ***** válasza:
36%

25-ös hülyeségeket írsz. Az hogy nem tudod értelmezni a felrázást és roaszindulatnak nézed az is azt tükrözi hogy nem tudsz különbséget tenni szándékok között.

Mi csak jeleztük hogy egy normális ember egy ilyen után gyorsan elmegy szűrésre és leeaik neki hogy kihasználták. Te nem ezt teszed. Mi felhívtuk rá a figyelmed de még most is naív vagy. Ez éppen olyan mint az N. Tiboros svindler pasi kérdés ahol a másik pasi akarta felnyitni az egyik beetetett holgy szemét hogy csak kihasználja szexuálisan.

2023. márc. 28. 10:06
 32/67 anonim ***** válasza:
87%

30-as a barátok nem fekszenek össze.

Nem egyáltalán nem ugyanaz és ha hiszed ha nem kevered a szezont a fazonnal.

Én magam részéről lezártam. De nyugodtan maradhatsz tévhitben ha neked ez így jó.

2023. márc. 28. 10:10
 33/67 anonim ***** válasza:
72%

* a felrázást rosszindulatnak nézed

* leesik neki, hogy kihasználták.

2023. márc. 28. 10:11
 34/67 anonim ***** válasza:
13%

Sajnálom semmi bajunk nincs. Ezt már irtam:D

Szerinted soha az életben nem látott még engem orvos ugye? És nem ismerem a testem sem. A női hüvelydolgokat immunitást semmit. Sík hülye vagyok.

Meg ő se ismer es nem tud semmit a védekezésről se.

Sőt a szexről se tud egyikünk se semmit:D

2023. márc. 28. 10:13
 35/67 anonim ***** válasza:
87%

Ilyen az akinek rettentő alacsony az önértékelése. Még most is tartja azzal a kapcsolatot aki egykor kihasználta, de nem esik le neki...

Smii bajuk sincs, értitek. :D

2023. márc. 28. 10:20
 36/67 anonim ***** válasza:
29%

En nem veszem azt kihasznalasnak ha egy pasi vigasztal. Én megyek utána eleve. Én hivtam fel is. Én is kértem az egészre. Mert ismertem már és nekem tetszik jófej. Csak epp a pasimba voltam szeelmes aki gyöké volt velem. Igy mentem sírni más pasik vállára.

Bőven jobb mint a falat bámuoni es magadat emészteni! Es aztán ugyanigy átvág a következő is.

Ő legalább egy fix pontom, nyíltak vagyunk mindig is egymással. Akihez szaladhatok ha pofont kapom az élettől. Vagy anélkül is.

2023. márc. 28. 10:25
 37/67 anonim ***** válasza:
29%
Ma is rajtam múlik csak. Hogy ÉN hívom e. Ez le van beszélve most is. Bármikor szuksegem van rá, rohan.
2023. márc. 28. 10:25
 38/67 anonim ***** válasza:
33%

Hagyjátok már őt békén. Neki ez a barátság extrákkal, másnak meg más.

Ő van azzal az idősebb pasassal, nem ti, akkor mit okoskodtok, de tényleg?

Barátság extrákkal-barátok, akik szexuálisan vonzódnak egymáshoz, illetve szexhiany esetén szexelnek, de még mindig barátok, akik bármiről beszélgetnek, akár arról is, hogy mással milyen a szex.

Szexkapcsolat- Szintén a szexuális vágy játszik szerepet, de inkább csak szexelnek, mint beszélgetnek, nem ülnek össze sehova, csak szex. Esetleg vannak olyan esetek, hogy a két fél találkozik, tartja a kapcsolatot szexen kívül is, de nem ápolnak barátságot, csak nem emberileg nullák.

2023. márc. 28. 10:45
 39/67 anonim ***** válasza:
46%

Vagyis kerdezo nyugodtan rákérdezhet és meselhet a haverod a kalandjairól, mert megbizik benned, vagy érdekli ki nyújt neked a legtöbbet.

Ebben nincs semmi, csak téged zavar, mert vagy többet érzel iránta, vagy nem vagy tisztában a barátság extrákkal mint fogalom... 😀

2023. márc. 28. 10:48
 40/67 anonim ***** válasza:
76%

Náluk nem olyan a kapcsolat jellege.

Hanem mintha mégcsak nem is bírnák egymást csak a szex megy :D

2023. márc. 28. 10:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!