Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normalis baratsag extrakkalban?
* Nem árt megnézetned magad, ha a pasi összefeküdt bárkivel, csak mert ki akarta próbálni a gigolo létet.
2023. márc. 28. 09:00
Az a vicc hogy te ma is hálás vagy neki, hogy tanítgatott, pedig az a helyzet, hogy kihasznált. Egy gerinctelem idős pasas aki tini lányokkal kavar, meg bulizgat, közben meg kövér vén pichakat izel, hogy legyen pénze, nem hiszem hogy bármi hasznosra tud tanítani, maximum erkölcstelenségre, link életmódra, de az a fontos hogy nagyokat nevettetek. Sose ez legyen a példád szegényke, értem, hogy nagy a szeretet hiány, apa hiány ez az amit sok pasas kihasznal, es még csak évekkel később sem esik le a csajnak, mekkor egy g*i volt a pasas. A mentor...
2023. márc. 28. 09:07
Semmi bajom nem lett
10 éve volt es még ma is tartjuk a kapcsolatot.
Ez egy ilyen barátság extrákkal. Nekem teljesen jó. Meg neki is.
Ma is szaladhatnék sírva hozzá. Ismeri a köreim is gyakorta.
2023. márc. 28. 09:08
Én a helyedben elmennék azért egy szűrésre mert tovább is adhattad másnak, nem mindig van tünet. Egyébként nem bántásból írtam, tapasztaltam én is ilyet, csak én felnőttként teljesen máshogy nézek arra az emberre, mint fiatalon. Pontosan látom milyen céllal, milyen technikaval trükközött, manipulált, és hogy hogyan kerültem a hatása alá. Ezért is szokták félteni a fiatal lányokat az idősebb pasiktól, nem csak azért mert nem illenek össze, hanem értelmileg nagy a különbség, sokan önző érdekek vezerelnek, olyan "cukros bácsik", akik persze bizonyos helyzetben jóságosnak tünnek, de idővel kimutatják a foguk fehérjét. Én azért nem támogatom a nagy korkülönbséget.
2023. márc. 28. 09:26
Sajnálom hiába szeretnétek nem lett itt senkinek semmi baja.
2023. márc. 28. 09:27
23-as nem barátság extra kapcsolat a tiéd. Írtam a barátság extra kapcsolatba csak összejárnak szexelni de nem ragaszkodnak egymáshoz sem nem mesélnek egymásnak semmit, teljesen érzelemmentes. A te valamid nem az a te valamid egy szemetesláda szexxel kapcsolat amibe kihasznál a pasi ugy hogy észre se veszed. Képletesen te is mert lelkiszemetesnek használod.
2023. márc. 28. 09:55
Nem szexkapcsolat hanem baratság extrákkal
Te szexkapcsolatod kevered ide.
2023. márc. 28. 09:58
24-es nem én vagyok, de én is javasoltam a nemi betegség szűrést.
A pasi bárkivel összefeküdt egy ilyen után neked nem indult be a riasztó akkor az már necc. És ő ezt kacagva mesélte neked te kacagtál rajta és nem az volt az első hogy kihátrálsz mindent mond de azt tükrözi hogy nincs önértékelésed és önmagad irányába sem vagy fer.
Egy ilyen után kacagva összefekszel vele az nem ok. Kihasznált csak. Te is olyan voltál mint a gigolos munkaadói csak te természetbe fizettél neki. Amugy meg soha nem tudhato hogy a kuncsaftjaival meg téged beszélt ki hogy milyen naiv kislány simán meg voltál neki.
2023. márc. 28. 10:00
27-es a baratsag extra kapcsolat masneven szexkapcsolat. Nezz utana a fogalomnak.
Az amirol irkaltok az nem az.
2023. márc. 28. 10:02
Akkor a barátok is kihasználják egymást lelkiszemetesnek meg röhögni sztorizgatni, tapasztalatcserére, te nagyonokos?
Ugyanaz az egész, csak szexszel van pluszolva. És nem megerőszakol meg kihasznál. Pont ő tudja mit kell adni a nőknek ahhoz, hogy a nöknek jó legyen. De amugy is rengeteg pasi azt élvezi, ha a nő élvezi. A nő élvezete is prioritás. Amugy ezzel én is így vagyok. Amelyik pasi csak ürít, az úgy nekem semmit nem nyújt. Pl szenvedély nélküli szex, rutinszex meg ezeket kerülöm is.
2023. márc. 28. 10:04
Kapcsolódó kérdések: