Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez normalis baratsag extrakkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normalis baratsag extrakkalban?

Figyelt kérdés
En is randizom masokkal, es a srac is. Neha kerdezget engem viccbol hogy milyen a szex masokkal stb. De en valamiert nem szeretnem vele kibeszelni az ilyen dolgokat es oszinten szolva az o dolgait sem akarom reszletesen meghallgatni. Ha vege koztunk a szexnek az mar mas lenne, de valahogy nekem ez igy kenyelmetlen.
2023. márc. 28. 07:57
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 anonim ***** válasza:
100%

Akkor a kettő egyvelege, lol.

Létezik ilyen is.

Nagyon sok ember benne van szexben bár nem bírják egymást, de mégis valahol (főleg a szex miatt) ragaszkodnak egymáshoz, valamint hozzá vannak szokva már egymáshoz, tudják, hogy mi a helyzet, nincs hazugság, megjátszás, mondhatni annak köszönhető, hogy lelkileg kötődik az egyik a másikhoz.

Hiába írjak, vagy gondolják, hogy nem, ilyesmi nem jöhet létre akkor is van. Tegyük fel kettő szingli 10 évig tartó szeretői viszonyban van még néha akkor is ha valsmelyiknek párja van. Tudják, hogy nem működne, sőt utálják egymást, de mégis összejárnak és beszélgetnek is, mert más nem érti meg őket és nem használják ki egymást (másokat inkább sajnos), nekik úgy jó.

2023. márc. 28. 11:06
 42/67 anonim ***** válasza:
100%
És vannak akik meg bírják egymást és szexelnek is.
2023. márc. 28. 11:09
 43/67 anonim ***** válasza:
100%
Persze, ilyen is olyan is. Ami az összes típust, variációt jellemzi, az hogy nem szerelmesek egymásba.
2023. márc. 28. 11:11
 44/67 anonim ***** válasza:
25%
Barátság extrakkal a kérdés eleve. Jóreggelt.
2023. márc. 28. 11:16
 45/67 anonim ***** válasza:
53%
Az emberek néha másba szerelmesek es megint mással (is)szexelnek.üdv a való világban.
2023. márc. 28. 11:18
 46/67 anonim ***** válasza:
26%

44#

Tudom, hogy mi a téma, de neki estek a 6-osnak, holott ő és a pasas tudják csak igazán mi játszódik le.

És írtam, hogy 'FwB' féle kapcsolatba nyugodtan belefér, hogy megosszák egymással mással milyen a szex. Elvégre barátok és azért, hogy szexelnek még nem szűnik meg a barátság ideális esetben.

Az a baj, hogy az egyik elkezd érzéseket belevinni, pedig semmi keresnivalójuk nincs.

45#

A téma nem ez volt... Azzal is tisztában vagyok, amit te írsz, nem most estem le a falvedorol.😂

2023. márc. 28. 11:24
 47/67 anonim ***** válasza:
85%
Én az eredeti kérdésre reagálnék. Szerintem kérdező igazad van, attól hogy laza kapcsolatban vagytok, neked nem fér bele, hogy kitárgyaljátok kivel milyen, szerintem ez csak felesleges agyaláshoz, sértődéshez, esetleg bizonyítási vágyhoz vezethethet, tehát semmi értelme. Ha eddig jó volt minek negatív érzelmeket szítani. Szerintem ezt mond meg neki így, ha értelmes akkor meg fogja érteni. Hülyeség a definiciókon lovagolni, mi a szex es mi a barátság extrákkal kapcsolat, egy kapcsolatba az fér bele, amiben ti meg egyeztek, a határokat ti szabjátok meg, attól hogy katiéknak belefér mások kitárgyalása neked nem fog, ennyi. Semmi olyat ne tegyél ami kényszer vagy kellemetlen, rossz érzéssel tölt el, akár fizikailag akár szellemileg.
2023. márc. 28. 11:40
 48/67 anonim ***** válasza:
53%

Én a kérdés kapcsán reagáltam hogy egy barátság extra kapcsolat pont nem arról szól hogy a pasi kifaggassa milyen mással.

Reagáltam hogyha az eredeti értelme alapján nézi akkor nem nem normális a pasi részéről. Mert a barátság extrával azt jelenti hogy haverok akik összejárnak szexelni de nem beszélgetnek ugy mint a legjobb barinők.

A pasi elkezdett valószínűleg többet érezni.

Az egyik válaszoló példája meg teljesen más ott pl. Én csak jeleztem neki hogy az amiket ír az szerintem necc hogy ő azt élvezi a pasijával hogy kitárgyalhassa az éppen aktuális párkapcsolatát vagy a pasija selyemfiús tapasztalatait. Aki ezzel kérkedik úgy hogy nincs tekintettel az ebben a szituációban szintén ottlevő többi uriemberre és hölgyre az ne akarja már bemagyarázni hogy ő mekkora uriember és hogy ért a nőkhöz miközben a válaszolónak is azt tanítja hogy más nőket és pasikat ki kell beszélni és röhögni kell rajtuk. Személyiség ügyileg ez mindenről vall csak nem egy érzelmes kedves uriemberről. Persze tudja mi kell a nőknek csak hát az nagyon hiteles hogy undorodik a másiktól mégis lefekszik vele pénzért. Mert hogy kiakarta probalni a selyemfiu életet. Ez inkább egoizmus. Simán nemet is mondhatott volna.

2023. márc. 28. 13:10
 49/67 anonim ***** válasza:
46%

48#

Te miről beszélsz? Épp az, hogy barátok vagytok és mindent megbeszéltek, mert van köztetek bizalom és őszinteség.

És mi az, hogy a fiú kezd többet érezni a kérdező iránt? Mi van? Hamarább inkább csak az egóját akarja fényeztetni.

A selemyfiú meg kit érdekel? Engem az zavart az egészben egyedül, hogy mindenki nekiállt a 6-osnak, pedig semmi közünk ahhoz, hogy milyen emberek. Épp az, hogy hasznosat írt miszerint igen barátság extrákkal viszonyban a két fél bedzélgethet bármiről, még a szexről is más személyekkel.

Akit ez zavar, az többet érez, vagy keveri a szezont a fazonnal. De persze nem törvényszerű tárgyalni ilyesmiről. Csak ki kell nyitni a száját, hogy neki nem smakkol. Viszont ne tévedj, mert igenis ha egyetértesz ha nem, akkor is a barátság és szex kapcsolatban az emberek beszélgetnek intim témáról, ha tényleg barátok elsősorban.

2023. márc. 28. 13:18
 50/67 anonim ***** válasza:
37%

49-es én nem támadtam a 6-ost csak jeleztem neki hogy szerintem a leírtak alapján amin kamilláztam is a pasi csak kihasználta mivel épp érzelmileg padlon volt és ő ezt tanitgatásnak nevezte. Amugy azt sem értem ezt miért kell bárkinek is tanítani. Ezt megélni kéne és nem tanitgatni. A pasik megértése meg szimplán emberismeret. Ezt is tulmisztifikálják az emberek azzal a mondattal hogy a pasik a Marsról jöttek a nők meg a Vénuszról.

Azt is jeleztem, hogy ő is kihasználja a pasit. Jeleztem hogy std szűrés nem hátrány. De nem támadtam le. Ő támadt itt le mindenkit kiosztva hogy hülyének nézzük miközben mi jeleztük hogy így a leírtak alapján kamilázós amiket ír.

Én csak kamilláztam hogy ebben mi a dicsekvés tárgya hogy egy exselyemfiuval kiröhögik az exklienseket, aki ezzel kereste a kenyerét. Ezzel az erővel őt is simán kitárgyalhatja mással a pasi csak nem tud róla. Erre büszke lenni hogy jót röhögnek máson? Mire? Meg mi köze a kérdéshez?

Ő kezdte el mesélni, hogy kacagva kitárgyalták a pasi klienseit mikozben a pasi undorodott a klienstol, hogy kikkel fekszik már össze. Én ezen kamilláztam. Ez extrém kapcsolat már amúgy amibe benne van.

Kivancsi lennek egy exkliens ezt olvasva mit szolna hogy kitargyaltak es kacagtak rajta. Mikozben lehet kb. ugyanugy maga alatt is lehetett az a kliens mint anno a kislany.

De amugy lehet neki jobb egy pasi karjaiba futnia es aztan vigasz szexelnie. Amugy ezt sem értem miért kell ezt is sértődötten magyaráznia.

Nem mindenki ilyen mint ő. Valaki gyökér ember után nem lesz többé naív és dunszt nem fog más pasi karjaiba vigasztalodni mert pont nem attól lesz neki jobb vagy pont nem arra van szüksége. Az ilyen szubjektív hasonlitgatásoknak értelme egy szál se. A négy fal bámulása példa tipikus tévhit.

Nem mellesleg kiselemzést írt a szexualitásról hogy a pasiknak az a lényeg hogy a nő élvezze, de a kérdés nem erről szól. Amugy meg ellentmondas is amit irt hiszen a pasija a klienstol meg undorodott.

Reflektáltam csak hogy tök kulonbozo szituacio mint a kerdezo kerdese es csak kamiláztam hogy ezeket minek kell neki kiteregetnie. Senkit nem érdekel. Senki nem kérte hogy elmesélje ezt. A kerdezonek gondolom amugy is egykoru a szexpartnere es o ugy kezeli hogy csak szex és más semmi. A pasi meg simán bele is szerethetett csak büszke ezt bevallani és csak így álcázza a féltékenységét hogy ez mekkora vagány téma már hogy tárgyalják meg miközben ő simán így puhatolodzhat hogy komoly lehet-e köztük. Akkor is szoktak igy puhatolodzni nem csak akkor mikor azt akarja hallani hogy ő a legjobb az ágyban.

Es amugy meg nem értelek miért kavarsz engem bele mikozben én jeleztem korábbi válaszomban hogy nekem egyáltalán nem pálya a barátság extra alias szexkapcsolat. És a válaszba nem is adtam szubjektiv választ. Csak ennyi volt a szubjektivitás hogy szerintem hülyeség egy ilyen kapcsolat, mert több kérdést is felvet későbbre, pláne ha komolyba gondolkozik később, de nem tud kiszakadni az érzelmileg abból amibe jelenleg van es minden parkapcsolati helyzetet vele fogja kitargyalni. Nyilván nem repesne egy kedves harmadik akivel minden rendben hogy szex után kitárgyalják a "barátság extra" kapcsolatban lévő pasijával. Ja várj már csak kibeszélik nem szexelnek mert ezt is a nagy világ elé tárta. Így nevezitek akkor nevezzétek. A barátság ettől messze áll.

A fiatalok között ez nagyon felkapott szó, de már ősrégi.

2023. márc. 28. 14:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!