Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőmnek túl sok barátja/...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmnek túl sok barátja/haverja van, ez gondot fog okozni később?

Figyelt kérdés
Az elmúlt 4 evbe 3x osora nött a baráti köre. Már követni se tudom és nem értem mire kell ennyi haver. Van egy a gimiből, egy a koliból, egy a tanfolyamból, egy az egyetemről es meg vagy 4-6 ember akivel kettesbe talalkozik fiu/lany vegyesen. Ez kb vagy 40 ember. Erősen megfelelési kényszere van es gondolom ezert nem mer nemet mondani senkinek. Rákérdeztem egyszer erre es azt mondta csak 21 éves és élni akar. Egy ilyen lánnyal lehet komolyan előre tervezni? Ha jövőről kérdezem mindig azt mondja nem tudja még nem akar ilyeneken agyalni. Viszont azt tudja hogy ő utazni akar ha megyek vele ha nem..
2023. márc. 5. 05:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
68%
Nem még.
2023. márc. 5. 05:08
 2/12 anonim ***** válasza:
44%
Az ilyenek csalnak meg. Ez az "ekni akarok " szo komoly erovel bir es mindig rosz omen.
2023. márc. 5. 05:19
 3/12 anonim ***** válasza:
35%
Elni*
2023. márc. 5. 05:19
 4/12 anonim ***** válasza:
71%

21 evesen ez teljesen normalis, plane, ha ennyi kulonbozo kozossegbe jar az ember. Ilyenkor meg megvannak a regi baratok is, es mindenhol osszeszed az ember ujakat, ez nem megfelelesi kenyszer, csak ha nem vagy egy embergyulolo valaki, akkor altalaban beszelgetsz az osztalytarsaiddal, tanfolyamtarsaiddal, kollegaiddal, akarkivel akivel majdnem naponta talalkozol es ha jo fejek, akkor szivesen logsz veluk + mivel most kezdte el csak a felnott, szabad eletet, ezert nyilvan programozni akar, utazgatni, stb, nem otthon kuksolni.

En nem tudom, te hany eves vagy, de altalaban szerintem 25-30 korul kezd az embernek egy kicsit ritkulni a barati tarsasaga, a sulis haversagok nagyobb resze nem marad meg, max 1-2 igazi barat, es megint jonnek uj haverok az aktualis munkahelyekrol, de ilyenkor mar ritkabb a folyamatos kozos programozas, mert mindenki tobb idot tolt a regi megmaradt barataival, parkapcsolataval. Szoval a 40-bol lesz kb 10, amibol mondjuk 3-4-5 ugyanugy cserelodik, amikor valaki kiesik a tarsasagbol. (Felmondas, stb.)

Komolyan tervezni lehetne vele, ha te is hasonlo lennel, nem pedig valami remete aki egy 21 evest akar terhelni egy atlag 35-40 eves eletmodjaval.

2023. márc. 5. 05:30
 5/12 A kérdező kommentje:
Szerintem aki ennyire próbál joba lenni mindenkivel az nem normalis.
2023. márc. 5. 07:34
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Semmi olyat nem irtal, ami arra utalna, hogy o mindenkivel, valogatas nelkul probalna gorcsosen joban lenni akkor is, ha amugy ki nem allja oket.
2023. márc. 5. 07:38
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lenne normális? Teljesen oké hogy barátkozik és barátai vannak.
2023. márc. 5. 07:41
 8/12 anonim ***** válasza:
70%

Kb a te kisebbségi komolexusod a baj amit rá vetitesz ki hogy mert neki a barátai meg a stb.

Nem. A te komokexusod a baj.

2023. márc. 5. 08:06
 9/12 A kérdező kommentje:
Komplexus*
2023. márc. 5. 08:33
 10/12 anonim ***** válasza:
75%

A te részedről az a gond, hogy kontrollmániás vagy. Hogy jössz te ahhoz, hogy megszabd neki, hány barátja lehet? Vegyél vissza az arcodból.

Az ő részéről meg az a gond, hogy kettesben találkozgat ellenkező nemű barátokkal. Én kapcsolat mellett soha nem engedek meg magamnak ilyet és a páromnak se nézném el. Csak az a baj, hogy tapasztalataim szerint ezt a dolgot nem lehet megbeszélni, mert két ellentétes értékrendű ember nem fog közös nevezőre jutni. Szakíts vele és keress olyat, aki introvertáltabb és akinek nem fér bele az ellenkező nemű barátokkal való “randizgatás”, különben csak folyamatos feszkó lesz köztetek.

2023. márc. 5. 08:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.