Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmnek túl sok barátja/haverja van, ez gondot fog okozni később?
Figyelt kérdés
Az elmúlt 4 evbe 3x osora nött a baráti köre. Már követni se tudom és nem értem mire kell ennyi haver. Van egy a gimiből, egy a koliból, egy a tanfolyamból, egy az egyetemről es meg vagy 4-6 ember akivel kettesbe talalkozik fiu/lany vegyesen. Ez kb vagy 40 ember. Erősen megfelelési kényszere van es gondolom ezert nem mer nemet mondani senkinek. Rákérdeztem egyszer erre es azt mondta csak 21 éves és élni akar. Egy ilyen lánnyal lehet komolyan előre tervezni? Ha jövőről kérdezem mindig azt mondja nem tudja még nem akar ilyeneken agyalni. Viszont azt tudja hogy ő utazni akar ha megyek vele ha nem..2023. márc. 5. 05:02
11/12 anonim válasza:
Igen, gondot fog okozni. Aki 21 évesen élni akar, azt hagyni kell élni. Lapát, aztán éljen, ahogy szeretne.
Mindent meg lehet magyarázni mit miért, ki milyen, stb. A lényeg akkor is ugyanaz marad: neked hosszútávon sem fog bejönni, hogy ennyi fiú haverral találkozgat, most az okokat, részleteket hagyjuk, nem kell belemenni. Szerintem akinek ennyire fontos a társasági élet, annak elég kevés ideje marad a párkapcsolatára. :)
12/12 anonim válasza:
ha nem bízol meg benne, akkor igen
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!