Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly a baj, hogy keveredjek ki belőle? Kisp*csa + hazugság + sittrevágás kombó.
sziasztok!
van egy baromi nagy problémám: adott egy gyerekes, fűnek-fának mindent hazudozó, érzelmi manipulációs, mindenki kedvence, mert "kis aranyos, jófej" lány, de ez csak az álca. igazából egy végtelenül egoista, önimádó lány (valamiért ezt nem veszik észre a körülöttük lévők), és egyszerűen mindig eléri, hogy neki higgyenek. tudjátok, babaarc, nagy mellek, meg minden, 16 éves. na most itt vagyok én, 21 évesen, nem igazán egy macho alkat, nem vagyok túl szívderítő látvány, és szóban sem vagyok túl jó, nincsen sok barátom, tisztességesnek és becsületesnek mondhatom magam, soha nem kenyerem a hazudozás, gyűlölöm az igazságtalanságot. az történt, hogy - mivel a lány valószínűleg megunt -, elkezdett mindenféle hazugsággal beoltani a haverjait, barátait, szüleit ellenem. beállított egy afféle perverz-beteges/erőszakos embernek, akit nem is ismert, és csak úgy rámásztam a csajra, ő meg "félelemből" belement. na most az igaz, hogy elég sokat kerestem, de csak azért, hogy megértsem, miért fordult így ellenem (mert szeretett), és hogy mi ez a lejáratás. próbáltam barátnőivel/haverjaival beszélni, de olyan szinten utálnak és gyűlölnek, hogy az érthetetlen - kiderült, hogy olyan hazugságokat adott be ez a kisribi, hogy az valami elképesztő, bántalmaztam, majdnem megerőszakoltam, taperoltam, hívogatom, és minden ehhez hasonló. persze, a szülők bekajálják, hogy én vadállat a kis angyalkájukat bántom, barátnőik is ott védik, ahol tudják, és a legrosszabb, hogy az apa és a lány, feljelentettek, zaklatásért. mit tehetnék? mindenki, aki hallott rólam, hiába próbálom érvekkel, tényekkel, bizonyítékokkal bizonyítani igazam, nem hat. most lehet sittre fognak vágni egy olyan számító kisribi miatt, mint ez, és a legfájóbb az egészben, hogy én, amit tettem, puszta szeretetből tettem, és igazából kicsin múlott, hogy ne kerüljek kórházba amiatt, alapból, mert annyira szerettem, és fájt, hogy ezt megtette. mit lehet ilyenkor tenni? tudtok segíteni? őszintén, én kb. ott állok, hogy legszívesebben meghalnék. valahogy tisztára szeretném mosni a nevem, de hogy győzhetnék le egy "ártatlan, kicsi angyalkát", akit mindenki véd, ajnároz, és szeret? ők nem látnak a felszín mögé, és érzelmi manipuláció mesterével, ezzel az üszkös k*rvával nem tudok mit kezdeni... segítsetek, csak ennyit tudok mondani...
9:26-os ásd el magad. Elég buta liba lehetsz.
Kérdező majd írd le, hogy mi lett a végeredmény.
09:47 Ez rád is vonatkozik.
Azt hisztek amit akartok rólam. :) Különben is nem én vagyok itt a téma. Azért el lehetne gondolkodni azon, hogy ez a lány miért csinált ekkora ügyet ebből. Nem zörög a haraszt...
Na, akkor!
Ha a feljelentésben ez áll: -hívogat a vezetékesen és beleliheg: a rendőrség le fogja nyomozni a híváslistát (ha nem te hivogattad, nyert ügyed van)
- rejtett számról hívogat mobilon: a rendőrség le fogja nyomozni a híváslistát (ha nem te hivogattad, nyert ügyed van)
Ugyanis a rendőrségnek a szolgáltató kiadja a rejtett számos híváslistát is, neked nem!
Szóval ezek fényében ha nem tettél semmit, elég bizonyítékod van becsületsértésért feljelentést tenni, és kártérítési pert indítani a lány ellen!
Ha nem bántottad valóban!
De én is érzek némi lyukat a történetben, pedig én nem vagyok lány és egy hülye p1csa sem!
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!