Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az, hogy első az igazság, második a hazugság?
Mondtam a barátomnak, tavaly óta annyit híztam, hogy ebben az évben nem megyek sehova fürdőruhában, ahol nem kettesben vagyunk(pl strand)
frusztráció, elsősorban a havernői miatt van, akikre mindig "ráizgul" (abból látszik, hogy egy-egy havernős beszélgetős est után mindig rájön kangörcs)
nos, ahogy említettem neki, hogy nem megyek strandra, sehova készüljön fel, első válasza:
"jaj de jó, akkor egyedül mehetek"-mindez sunyi mosoly keretében
aztán elbliccelgette azzal, hogy miért látom magamnak kövérnek stb stb
kérdésem, mivel nem egyszer "hagyott otthon" havernős találkozásain, de mindemellett azért jelzem hűséges típus-hogy: ugye hogy volt az első válaszában valami igazság, hogy valahol kellemesen érintené, h nem mennék vele?
ne légy dilis
az én párom is ilyenkor viccelődik
szerintem sokak :D
csak mert egy volt barátom egyszer azzal viccelődött, hogy megcsalt.
kiakadtam.
erre röhögött, hogy csak a fejemre volt kíváncsi ilyen hallatán.
aztán kiderült, hogy tényleg megcsalt.
"Aztán kiderült hogy tényleg megcsalt"
Na az viszont már parább helyzet...
nem lennék a havernők testére féltékeny, ha a párom nem izgulna rájuk - tekintve, hogy vékonyabb létemre is ugyanilyen volt, NEM a havernőkkel van bajom, hanem a párommal ha a havernők ott vannak.
és őt is idegesíti, elvárja, hogy cserfesen, meg kedvesen csicseregjek a havernőivel, hogy nehogy megbántsam őket, legyek velük kedves, mint ő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!