Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Igaz az, hogy első az igazság,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz az, hogy első az igazság, második a hazugság?

Figyelt kérdés

Mondtam a barátomnak, tavaly óta annyit híztam, hogy ebben az évben nem megyek sehova fürdőruhában, ahol nem kettesben vagyunk(pl strand)

frusztráció, elsősorban a havernői miatt van, akikre mindig "ráizgul" (abból látszik, hogy egy-egy havernős beszélgetős est után mindig rájön kangörcs)

nos, ahogy említettem neki, hogy nem megyek strandra, sehova készüljön fel, első válasza:

"jaj de jó, akkor egyedül mehetek"-mindez sunyi mosoly keretében

aztán elbliccelgette azzal, hogy miért látom magamnak kövérnek stb stb

kérdésem, mivel nem egyszer "hagyott otthon" havernős találkozásain, de mindemellett azért jelzem hűséges típus-hogy: ugye hogy volt az első válaszában valami igazság, hogy valahol kellemesen érintené, h nem mennék vele?

2011. máj. 23. 21:19
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Vagy csak viccelődött ;) Ne vegyél mindent komolyan
2011. máj. 23. 21:20
 2/21 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy volt, de ha ez igaz, akkor nem szeret.
2011. máj. 23. 21:20
 3/21 anonim ***** válasza:

ne légy dilis

az én párom is ilyenkor viccelődik

szerintem sokak :D

2011. máj. 23. 21:29
 4/21 anonim ***** válasza:
Az ilyen magas labdákat én is le szoktam ütni mindig, de sose gondolom komolyan, akármit is mondok ilyenkor. Szerintem ő is ilyen, és csak szúrkálódott.
2011. máj. 23. 21:34
 5/21 anonim ***** válasza:
Ez csak poén volt :D Idegesíteni akart kicsit :D
2011. máj. 23. 21:41
 6/21 A kérdező kommentje:

csak mert egy volt barátom egyszer azzal viccelődött, hogy megcsalt.

kiakadtam.

erre röhögött, hogy csak a fejemre volt kíváncsi ilyen hallatán.

aztán kiderült, hogy tényleg megcsalt.

2011. máj. 23. 21:41
 7/21 A kérdező kommentje:
köszi a megnyugtató válaszokat :)
2011. máj. 23. 21:44
 8/21 anonim ***** válasza:

"Aztán kiderült hogy tényleg megcsalt"

Na az viszont már parább helyzet...

2011. máj. 23. 21:56
 9/21 anonim ***** válasza:
Engem mondjuk személy szerint idegesítene, ha a barátnőm a havernőim jó testére lenne féltékeny, pedig egy kis diétával és mozgással a lustulás helyett neki is lehetne olyan. Vagyis ez még nem idegesítene, mert alapból a teltebb lányokat szeretem, viszont ha kijelentené hogy emiatt nem fogunk nyáron együtt strandolni csak a fülledt szobában filmezni, akkor bizony megmondanám hogy vagy fogadd el a tested vagy ha nem tetszik legyen akaraterőd és változtass rajta...
2011. máj. 23. 22:00
 10/21 A kérdező kommentje:

nem lennék a havernők testére féltékeny, ha a párom nem izgulna rájuk - tekintve, hogy vékonyabb létemre is ugyanilyen volt, NEM a havernőkkel van bajom, hanem a párommal ha a havernők ott vannak.

és őt is idegesíti, elvárja, hogy cserfesen, meg kedvesen csicseregjek a havernőivel, hogy nehogy megbántsam őket, legyek velük kedves, mint ő!

2011. máj. 23. 22:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!