Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit ajánlotok első közös főzéshez?
Figyelt kérdés
Első közös vacsoránk lenne, amit mi főzünk, közösen. Valami tipp van, ami egyszerű, gyorsan kész és nem kell hozzá sok minden? És még finom is :P
Köszi :)
2011. okt. 26. 20:35
1/12 axdsc válasza:
paprikás krumplit mert azt szeretem
2/12 A kérdező kommentje:
értem én a viccet, csak nem szeretem...
2011. okt. 26. 20:38
5/12 anonim válasza:
barackos hús :)
vagy spagetti,azt lehetetlen elrontani :)
vagy milyenre gondoltál?
6/12 A kérdező kommentje:
valami ilyesmire :P amit jó közösen elkészíteni és nem egy egész napos program :P
2011. okt. 26. 20:42
7/12 anonim válasza:
Ha jól is szeretnétek lakni, akkor bolognai, vagy sajtostészta...a mártással lehet kenekedni, kóstolgatni közben, és nem igényel nagy szaktudást:D
Ha annyira nem fontos a jóllakás, akár gyümölcssalit is készíthettek mézzel, fahéjjal nyakon öntve (igaz,ez nem főzés)
8/12 anonim válasza:
9/12 anonim válasza:
Pá-lyin-kát!!! :D
Amúgy inkább főzzetek könnyűt, de hosszú idejűt, mert a sok közös elfoglaltság és a sok művelet nem olyan rövid, hogy ne tudjatok feloldódni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!