Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Igaz az, hogy első az igazság,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz az, hogy első az igazság, második a hazugság?

Figyelt kérdés

Mondtam a barátomnak, tavaly óta annyit híztam, hogy ebben az évben nem megyek sehova fürdőruhában, ahol nem kettesben vagyunk(pl strand)

frusztráció, elsősorban a havernői miatt van, akikre mindig "ráizgul" (abból látszik, hogy egy-egy havernős beszélgetős est után mindig rájön kangörcs)

nos, ahogy említettem neki, hogy nem megyek strandra, sehova készüljön fel, első válasza:

"jaj de jó, akkor egyedül mehetek"-mindez sunyi mosoly keretében

aztán elbliccelgette azzal, hogy miért látom magamnak kövérnek stb stb

kérdésem, mivel nem egyszer "hagyott otthon" havernős találkozásain, de mindemellett azért jelzem hűséges típus-hogy: ugye hogy volt az első válaszában valami igazság, hogy valahol kellemesen érintené, h nem mennék vele?

2011. máj. 23. 21:19
1 2 3
 11/21 kovacsgeza ***** válasza:

soha nem lesztek elég érettek egy normális párkapcsolathoz, gyökerek vagytok, a barátod pedig nem szeret. csak azért van veled, mert a biztos pinát választja a jobban kinéző, bizonytalan havercsajok helyett.

te lehet szereted őt, ebben az esetben sajnállak.

2011. máj. 23. 22:07
 12/21 A kérdező kommentje:
miből látszik, hogy a barátom nem szeretne?
2011. máj. 23. 22:09
 13/21 kovacsgeza ***** válasza:

abból, hogy más lányokra csorgatja a nyálát, ráadásul úgy, hogy észre is veszed. ne legyél hülye.

az én párom a naponta százszor elmondja, mennyire szeret, és hogy én vagyok a legszebb lány a világon, és soha egy percig nem éreztem úgy, hogy nem így gondolná.

szép vagyok, de ennyire nem.

utolsó válaszoló.

2011. máj. 23. 22:15
 14/21 A kérdező kommentje:
nekem a volt barátom volt ilyen, hogy mindig éreztette hogy mennyire szeret, milyen szép vagyok, totál biztonságérzetem volt mellette később kiderült, más csajok úgyszintén ezt érzik általa.....
2011. máj. 23. 22:52
 15/21 kovacsgeza ***** válasza:
a különbség kettőnk között az, hogy én párkapcsolatban élek egy felnőtt, felelősségteljes férfival, akiben maximálisan megbízom, te pedig gyökér kisfiúkkal jársz, akik össze vissza biszib.asziznák az összes valahogy kinéző lányt maguk körül, gondolkodás nélkül.
2011. máj. 23. 22:54
 16/21 anonim ***** válasza:

szia kérdező

ne hallgass a gézára, nem minden pasi ilyen, hogy enyeleg orrba szájba ha kell ha nem hogy te vagy a legszebb és satöbbi

az én páromtól sem hallok ilyeneket

megmondja hogy imádja a fenekemet szereti a mellemet az alakomat stb de nem vágja állandóan a képembe hogy én vagyok a legszebb a világon

ugyanmár

de evvel ellentétben milliószor megmutatta már mennyire szeret, félreérthetetlen szitukban is :)

csak ezt akartam mondani, nehogy depis legyél emiatt nem minden pasi ugyanoylan :)

2011. máj. 23. 23:05
 17/21 A kérdező kommentje:

köszi kedves utolsó, lehet ideje lecserélnem a barátom

a géza válaszoló, most nő, hogy együtt él egy férfival, vagy férfi? vagy a pasija nevében van fent?

a válaszai akkor lennének a leghitelesebbek, ha férfi agyból születnének, mert egy nő ilyen szitut vagy elfogadni, vagy nem elfogadni tud, de a mögöttes tartalmat csak férfi látja a férfi szavak mögött

2011. máj. 23. 23:18
 18/21 anonim ***** válasza:

"köszi kedves utolsó, lehet ideje lecserélnem a barátom "

Na ebből jött le totálisan hogy kicsit sem szereted a barátod. A gyk-n pár ember "rábeszélt" és megvilágosodtál hogy szakítanod kell? hagyjuk már. miért is? mert a barátod megnéz más csajokat? és mivan akkor? én is csorgatom a lányom egy csomó csajra (főleg így a jó időben ha mindent kipakolnak) mégis évek óta szeretem a barátnőm és nagyon jól meg vagyunk és mindig dícsérem. fiatal vagy még és nagyon nem ismered a férfiakat...

2011. máj. 24. 09:29
 19/21 A kérdező kommentje:
a mondatom, amire reagáltád, csak álca, hogy kemény vagyok, igazából nem tudom elhagyni, csak épp tele vagyok félelemmel, önbizalom hiánnyal, ami mellette alakult ki.
2011. máj. 24. 20:30
 20/21 anonim ***** válasza:

Inkább le kéne fogynod, kis diéta, és persze edzés, ami sosem árt. Helyette játszod az idiótát, és a barátodon állsz bosszút. Agyf@szt kapok az ilyen csajoktól, mint amilyen Te is vagy.

Ja várj, akkor jön az én problémám is: " A barátnőm nem csukja be a szemét, ha lát egy kockás hasat, de én meg annyit híztam, hogy lóg a hasam, és a csöcsöm is. Ezért nem is megyek vele strandra, mert ott azért van pár jó pasi. Szerintem ki is kéne dobnom a csajt..."

Kb ilyen fogyatékos szinten vagy!

ui: ne zabálj annyit.

2011. máj. 27. 10:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!