Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az, hogy első az igazság, második a hazugság?
Mondtam a barátomnak, tavaly óta annyit híztam, hogy ebben az évben nem megyek sehova fürdőruhában, ahol nem kettesben vagyunk(pl strand)
frusztráció, elsősorban a havernői miatt van, akikre mindig "ráizgul" (abból látszik, hogy egy-egy havernős beszélgetős est után mindig rájön kangörcs)
nos, ahogy említettem neki, hogy nem megyek strandra, sehova készüljön fel, első válasza:
"jaj de jó, akkor egyedül mehetek"-mindez sunyi mosoly keretében
aztán elbliccelgette azzal, hogy miért látom magamnak kövérnek stb stb
kérdésem, mivel nem egyszer "hagyott otthon" havernős találkozásain, de mindemellett azért jelzem hűséges típus-hogy: ugye hogy volt az első válaszában valami igazság, hogy valahol kellemesen érintené, h nem mennék vele?
soha nem lesztek elég érettek egy normális párkapcsolathoz, gyökerek vagytok, a barátod pedig nem szeret. csak azért van veled, mert a biztos pinát választja a jobban kinéző, bizonytalan havercsajok helyett.
te lehet szereted őt, ebben az esetben sajnállak.
abból, hogy más lányokra csorgatja a nyálát, ráadásul úgy, hogy észre is veszed. ne legyél hülye.
az én párom a naponta százszor elmondja, mennyire szeret, és hogy én vagyok a legszebb lány a világon, és soha egy percig nem éreztem úgy, hogy nem így gondolná.
szép vagyok, de ennyire nem.
utolsó válaszoló.
szia kérdező
ne hallgass a gézára, nem minden pasi ilyen, hogy enyeleg orrba szájba ha kell ha nem hogy te vagy a legszebb és satöbbi
az én páromtól sem hallok ilyeneket
megmondja hogy imádja a fenekemet szereti a mellemet az alakomat stb de nem vágja állandóan a képembe hogy én vagyok a legszebb a világon
ugyanmár
de evvel ellentétben milliószor megmutatta már mennyire szeret, félreérthetetlen szitukban is :)
csak ezt akartam mondani, nehogy depis legyél emiatt nem minden pasi ugyanoylan :)
köszi kedves utolsó, lehet ideje lecserélnem a barátom
a géza válaszoló, most nő, hogy együtt él egy férfival, vagy férfi? vagy a pasija nevében van fent?
a válaszai akkor lennének a leghitelesebbek, ha férfi agyból születnének, mert egy nő ilyen szitut vagy elfogadni, vagy nem elfogadni tud, de a mögöttes tartalmat csak férfi látja a férfi szavak mögött
"köszi kedves utolsó, lehet ideje lecserélnem a barátom "
Na ebből jött le totálisan hogy kicsit sem szereted a barátod. A gyk-n pár ember "rábeszélt" és megvilágosodtál hogy szakítanod kell? hagyjuk már. miért is? mert a barátod megnéz más csajokat? és mivan akkor? én is csorgatom a lányom egy csomó csajra (főleg így a jó időben ha mindent kipakolnak) mégis évek óta szeretem a barátnőm és nagyon jól meg vagyunk és mindig dícsérem. fiatal vagy még és nagyon nem ismered a férfiakat...
Inkább le kéne fogynod, kis diéta, és persze edzés, ami sosem árt. Helyette játszod az idiótát, és a barátodon állsz bosszút. Agyf@szt kapok az ilyen csajoktól, mint amilyen Te is vagy.
Ja várj, akkor jön az én problémám is: " A barátnőm nem csukja be a szemét, ha lát egy kockás hasat, de én meg annyit híztam, hogy lóg a hasam, és a csöcsöm is. Ezért nem is megyek vele strandra, mert ott azért van pár jó pasi. Szerintem ki is kéne dobnom a csajt..."
Kb ilyen fogyatékos szinten vagy!
ui: ne zabálj annyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!